Jollyroom

Hos Jollyroom finder du et kæmpe udvalg af udstyr til babyer og børn. Du kan shoppe alt fra barnevogne og autostole til babytøj, sko og møbler til børneværelset eller legetøj fra både nye og velkendte mærker.

Stort udvalg af baby og børneudstyr

Hos Jollyroom finder du absolut alt, som du skal bruge til et liv med børn. Du finder for eksempel masser af børnetøj og sko. Hvis du synes, at det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, hvad man skal bruge som gravid eller nybagt mor, så bør du tjekke Jollyroom ud. De har masser af kategorier og beskrivelser af produkterne, så du er sikker på du får de bedste og mest nødvendige produkter. Du finder blandt andet kategorier, som Legetøj, Barnevogne, Autostole, Børnetøj, Mor og Babyudstyr. 

Mangler du en autostol eller måske en ny barnevogn? S¨å tjek Jollyroom’s webshop ud og tilføj din favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen.

Børneværelse med bamse, drømmeseng og træmøbler.

Legetøj og tøj til alle aldre

Hos Jollyroom finder du tøj og legetøj til børn i alle aldre. De har nemlig fra størrelse 0-12 år, og du finder derfor noget til alle aldre. Jollyroom har en mission om at være førende på dette marked i Europa, og derfor finder du velkendte mærker som Adidas, Lego, BRIO, Fisher-price og Levi´s. Derudover forhandler de også produkter fra både mindre velkendte samt nyere mærker. På den måde kan du finde alle de produkter, som du har brug for til dit barn samlet på en platform.

Husk at tilføj dit favorit babyudstyr til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

BRIO legetøj i forskellige farver.

En webshop der tager ansvar

Hos Jollyroom har de et brændende ønske om at være førende i Europa samtidig med, at de vil tage ansvar for miljøet og derudover har et velgørende fokus med deres webshop. Jollyroom støtter blandt andet Børnefonden og Støt Brysterne Sverige. Udover dette har de også fokus på at mindske de ressourcer, der bruges til at fragte din ordre fra lager til dig. Du kan læse meget mere om hvilke formål, som Jollyroom støtter på deres webshop.

Leder du efter en god gave til et kommende babyshower eller barnedåb? Eller måske noget fint til en nybagt mor til mors – så tjek webshoppen ud og find gaveinspiration livets festlige begivenheder.

Baby der ligger med vedhæng hængende.

Læs mere om Jollyroom

Jollyroom er en webshop, som havde sin opstart i 2010. Siden da har det taget fart, og Jollyroom har leveret over 2 millioner pakker til deres kunder. Virksomheden har i dag 500 ansatte, som hver dag knokler for at få webshoppen til at køre og pakke ordrer til deres kunder. Jollyroom har over 35.000 produkter og et hav af kendte mærker – så hvis du står og mangler noget til dit barn, baby eller dig selv, så er Jollyroom det oplagte sted at søge til.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Jollyroom

Hvad forhandler de hos Jollyroom?

De forhandler alt fra tøj og sko, babyudstyr, sportsudstyr til børn, møbler og andet, der hjælper til en god hverdag med børn.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med Visa/Dankort, MasterCard, Klarna og MobilePay.

Hvilket fragtfirma sendes min pakke med?

Din pakke sendes med enten PostNord eller Budbee.

Hvor hurtigt bliver min ordre leveret?

Der er super hurtig levering, hvilket betyder, at du modtager din ordre indenfor 2-4 hverdage.

Hvad koster fragten?

Fragten koster mellem 49-69 kr. afhængigt af om du vælger afhentning i pakkeshop eller omdeling til adressen.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer: +45 88 44 88 88 og på E-mail: kundeservice@jollyroom.dk.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja. Hvis du handler for et minimumsbeløb på 495 kr., vil du opnå gratis fragt.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Jollyroom.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på både Facebook, Pinterest, LinkedIn, YouTube og Instagram.

Hvad koster det at returnerer en pakke?

Afhængig af hvor stor pakken er, så koster det mellem 29-59 kr.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.