Beautycos

Beautycos tilbyder alt indenfor skønhed, pleje af hud, hår og krop til både mænd og kvinder. Du kan være sikker på altid at finde et godt tilbud på dine yndlingsvarer hos Beautycos.

En verden af beautyprodukter

Beautycos er en online webshop, som sælger alverdens beautyprodukter til både mænd og kvinder. De har et af Danmark største udvalg indenfor hår,- og hudpleje, makeup og parfume. Du kan finde alle de kendte mærker, indenfor beautyprodukter. Udover skønhedsprodukter har de også et fint sortiment med livsstilsprodukter, som dækker alt fra kosttilskud og toilettasker til mobilcovers. Beautycos har længe været kendt for deres gode priser og store udvalg. Udover at være en go-to butik for rigtig mange, når der skal købes produkter til badeværelseshylden, er det også det perfekte sted at finde gaver til venindens fødselsdag eller til værtinden.

Beautycos er ikke kun populær her i Danmark, de sælger også deres store udvalg af produkter blandt andet på det engelske og svenske marked.

Tre billeder med Bio-Oil, shampoo og balsam fea Paul Mitchell og selvbruner.

Hos Beautycos forhandler de alverdens mærker. Både meget populære og store mærker, som har mange bestsellere, men også de mindre kendte mærker. De største kategorier hos Beautycos er makeup, hårpleje, hudpleje og parfume. Der bliver løbende opdateret, og priserne kan du være sikker på, altid er de bedste. Beautycos tilbyder bl.a. prismatch, som sikrer dig de allerbedste tilbud.

Udover gode priser og lækre produkter kan du være sikker på, at få en kompetent vejledning. Hos Beautycos har de lagt vægt på at du kan spørge fagpersonale til råds. Teamet er nøje udvalgt og sammensat af personale, der er eksperter indenfor hver deres felt. Du vil derfor kunne finde frisører, makeupartister, kosmetologer og andet uddannet personale, der står klar til at vejlede dig. Det gør at du kan være sikker på at komme hjem med de produkter, der passer til dig og dine behov.

Find dine gaveønsker på Beautycos.dk husk at tilføj dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Parfumer, negle med forskellig farvet neglelak og fine sæber.

De mest populære mærker hos Beautycos

Nogle af de mest kendte mærker hos Beautycos er Olaplex, Revitalash og Rosalique. Olaplex har længe været kendt som et af de bedste mærker, når du vil forkæle dit hår. De har en serie, som indeholder alle de steps du har brug for, når du skal pleje dit hår. Alt fra shampoo til kure og olier.

En ting, der de seneste år er blevet populære er serum. Det er nu ikke kun forbeholdt huden, men også øjenbryn- og vipper. En serum kan gøre både bryn og vipper stærkere, mere sunde og længere. Det er med til at give dig et mere frisk udtryk, og samtidig slipper du for at skulle bruge mascara. Mærket Revitalash og deres serum er på kort tid blevet meget populært og føres selvfølgelig også hos Beautycos.

Beautycos sørger også for, at du er dækket ind med forskellige former for hudpleje. Et mærke der de seneste år har modtaget meget opmærksomhed er Rosalique. De har lavet et banebrydende 3-i-1 produkt mod rødme. Deres cremer gør det muligt for dig at dække rødme, genopbygge huden og samtidig beskytte mod solen, de har nemlig sørget for spf 50 i deres produkt. Samtidig har de lavet en speciel børste, der gør det nemt for dig at påføre cremen i et jævnt lag.

Find det du allerbedst kunne tænke dig og det der passer til dit behov og husk at tilføje dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Tre billeder med produkter til hår, vipper og bryn samt creme, der dækker rødme.

Om Beautycos

De har butikker flere steder i Danmark, både på Sjælland, Fyn og Jylland. Deres webshop gør det også muligt for dig at sidde derhjemme og finde frem til lige netop det, du står og skal bruge. De tilbyder hurtig levering og fri fragt, hvis du køber for mere end 350 kr.. Du kan nemt og hurtigt kontakte dem på telefon i hverdagene, samtidig er der også mulighed for at chatte med kundeservice, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning. Har du brug for inspiration kan du læse med på deres blog. Her får du løbende de bedste tips og tricks til beautyprodukter og andre skønhedstrends.

Gå på jagt i deres webshop og husk at tilføje dine ønsker ind på Ønskeskyen.

Ofte stillede spørgsmål hos Beautycos

Hvor lang er leveringstiden og hvor leverer de til?

Leveringstiden afhænger af hvor i landet du bor. Men oftest er din ordre fremme efter 1-2 dage.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, hvis du bestiller for mere end 350 kr.

Hvor kan jeg komme i kontakt med Beautycos?

Beautycos yder support på deres chat, som du finder inde på hjemmesiden. Du kan også ringe til dem på: +45 66 19 49 49.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg betale med?

Du kan betale med Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard og MobilePay, Viabill og PayPal.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har 14 dages fortrydelsesret. Produkterne skal blot være ubrugte og i original emballage. Du dækker selv omkostningerne for returneringen, som er 35 kr.

Kan jeg selv afhente min bestilling?

Ja, de kan handle både i Beautycos forretninger, som ligger i hele landet. Men de har også en webshop, hvor du kan finde alle deres produkter.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, Beautycos er aktiv på flere sociale platforme – blandt andet Facebook og Instagram, Pinterest og Youtube.

Hvordan er Beautycos’ priser?

Beautycos sætter en ære i at tilbyde deres kunder gode produkter til endnu bedre priser. De tilbyder derfor også prisgaranti.

Hvem leverer min ordre?

Din ordre kan blive sendt med Burd, Bring, GLS, Dao, Instabox og PostNord.

Hvilke produkter kan jeg finde hos Beautycos?

Du kan finde alt til hud, hår, negle, personlig pleje og beauty accessories.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.