Globe Studios

Globe Studios har fokus på unisex produkter, der kan dresses både op og ned. De designer og udvikler selv deres tryk, hvilket giver dem et særligt og genkendeligt udtryk.

Globe Studios blev grundlagt i 2021, hvor de opkøbte vintage college-hoodies samt sweatshirts for efterfølgende, at sælge dem videre. På det tidspunkt var der en utrolig stor efterspørgsel på lige netop vintage hoodies. Det blev en fordel for Globe Studios, der efterfølgende tilføjede flere private label-produkter, der netop var inspireret af de mest populære og sælgende styles. Det gjorde det nemmere at imødekomme den store efterspørgsel, da de kunne tilbyde flere produkter af hver style.

I dag sælger Globe Studios kun deres egne private label-produkter og ikke vintage tøj. De valgte, at rebrande sig selv og skifte til et navn, som repræsenterer deres identitet og produkter. Derfor hedder virksomheden Globe Studios, med et fokus på unisex produkter, som har et unikt udtryk og kan bæres af alle.

Billede af mand med t-shirt, en t-shirt med tryk og en kvinde i denim sæt med hvis t-shirt

Dansk design 

Stifterne bag Globe Studios består af Yazn Razik og Mia Birch. De har valgt, at Globe Studios skal have fokus unisex produkter, der skal kunne bæres og bruges af alle. For dem er det vigtigt at være inde over designprocessen. Derfor tegner og udvikler de selv de tryk, der bruges på tøjet. De bruger basis tekstiler, der er egnet til alle garderober, og som kan bæres af alle uanset køn og alder.

Globe Studios vil gerne være med til, at skabe dansk tøjdesign, som både er holdbart og bæredygtigt, samtidig med at du kan style tøjet, så det passer ind i din garderobe. Tøjet kan nemt mixes med hvad end, du har i skabet i forvejen. Udover t-shirts i lækker kvalitet vil du også kunne finde denim produkter, der er en del af deres Premium Collection. Den kollektion består af flotte denim produkter, primært jakker og jeans. Alle med Globe tryk på og i høj kvalitet.

Kvinde med lyseblå Globe Studios t-shirt

Bliv inspireret af Globe universet

Hos Globe Studios bliver en vare først produceret i det øjeblik, den er solgt, de kalder det ‘Tryk On Demand’. På den måde undgår de overproduktion, og kan nemt følge med efterspørgslen fra hovedkontoret i Solrød. Du kan finde et bredt sortiment og noget til enhver smag. Alt fra deres bestsellers til Box Fit t-shirts. Med de kreative designs kan de fleste finde noget, der vil passe ind i deres garderobe.

kvinde og mand i hvid t-shirt og sort hoodie.

Om Globe Studios

Selvom Globe Studios er forholdsvis ny på den danske modescene, har de allerede et godt tag i markedet. De har fokus på kvalitet, deres kunder og et online univers, der inkluderer alle. Tusindvis af børn, unge og voksne har allerede købt items fra Globe Studios og repræsenterer dermed også “Globe universet”.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyens mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Globe Studios

Hvilke produkter kan jeg finde hos Globe?

De har alt til din garderobe. Du finder primært t-shirts med tryk, men også denimprodukter, sweatshirts og bukser.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er typisk 1-3 hverdage.

Hvad koster fragten?

Det koster 38 kr. at få sendt til en GLS pakkeshop.

Hvilket fragtfirma bliver mine varer sendt med?

Din ordre vil blive leveret i samarbejde med GLS. 

Har de en størrelsesguide?

Ja det har de. På hjemmesiden under info, kan du finde en størrelseguide til deres classic pants samt box fit t-shirts. Derudover oplyser de altid mål på deres modeller i produktbeskrivelsen.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til din ordre, kan du altid kontakte dem på mail: Kontakt@Globestudios.dk
eller via telefon +45 26 78 72 99 (Klokken 10-15 i hverdagene).

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med følgende betalingsmuligheder: VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Debit og MobilePay 

Hvad hvis jeg fortryder?

De tilbyder 14 dages fuld returret, hvor du både kan ombytte din vare til en anden størrelse eller få pengene retur.

Hvordan returnerer jeg?

Du kan få en returseddel inde på deres hjemmeside, som koster 56,25 kr.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Facebook, TikTok og Instagram. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.