Herrebox

Herrebox er en dansk virksomhed, der sælger personlig pleje til mænd. Hos Herrebox kan du få forskellige bokse med en masse forskellige produkter, som passer den til moderne mand.

Selvforkælelse til mænd

Hos Herrebox kan du finde et stort udvalg af pleje produkter til mænd. Konceptet er egentlig ret simpelt, hos Herrebox mener de at alle mænd skal have mulighed for at nemt og simpelt kunne tage hånd om dem selv, deres udseende og velvære. Grundlæggerne bag, Emil og Mohammad, havde et ønske om at gøre det dejlig nemt for mænd at tage hånd om deres personlige pleje. Engang var det ikke ualmindeligt for en mand at gå op i pleje, det har siden ændret sig. Det har nemlig før i tiden været både populært og anerkendt at gå op i at pleje sin hud og tage sig godt ud som mand. I dag er stemningen omkring pleje til mænd, en smule mere dæmpet. Men det går kun en vej fra nu – og det er at sørge for at mænd har adgang til de bedste produkter, og det handler om at være med fra start, mener de hos Herrebox.

Hudpleje og cremer fra Herrebox

Hvad finder du hos Herrebox?

Konceptet hos Herrebox er nemt at have med at gøre. Du kan vælge mellem to forskellige bokse og efterfølgende selv bestemme, hvor tit du vil modtage den. Deres Classic box indeholder de allermest nødvendige kvalitetsprodukter til at pleje dig selv med. Den næste boks hedder Gentleman boxen og er en udvidet udgave af Classic boxen, og indeholder derfor flere produkter. Fælles for begge er, at produkter passer til dig, og de behov du har.

Du behøver ikke at være en del af en abonnementsløsning for at få fat i de gode produkter. Du kan sagtens købe produkterne enkeltvis, hvor de er inddelt i hver deres kategori, hvilket gør det nemt for dig at vælge mellem dem. Der findes flere ting i kategorierne: Ansigt- og kropspleje, skægpleje og barbering, hårpleje og gaveidéer.

Find dine gaveønsker på Herrebox.dk, og husk at tilføje dine favorit produkter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Hudpleje og cremer fra Herrebox med tekst om at forkæle en du holder af med en Herrebox.

Lavet til dine behov

Mænds behov til pleje er mindst ligeså stort som kvinders. Derfor har Herrebox sat sig for at give mænd de samme muligheder som kvinder. De får nemlig råd, vejledning og inspiration til hvilke produkter, der kan gøre en forskel i deres hverdag. HerreBox er lavet til at tage manden i hånden og føre ham gennem junglen af plejeprodukter og give ham det nødvendige for at kunne pleje og forbedre fremtoningen.

Udover at sælge pleje produkter til mænd, så har Herrebox også en guide og en blog på deres hjemmeside. Her kan du blive lidt klogere på, hvordan du bedst benytter produkterne samt hvordan du passer på dig selv og får fine betingelser for at blive den bedste udgave af dig selv – med lidt hjælp fra Herrebox.

Find det du mangler og husk at tilføje til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Hudpleje og cremer fra Herrebox

Læs mere om Herrebox her

Herrebox blev grundlagt i 2020 af Mohammad og Emil, som mente at nu skulle pleje til mænd spille en større rolle, end hvad vi før har set. Derfor kan du hos Herrebox finde alt indenfor pleje til mænd. Grundlæggerne synes nemlig det er på høje tid, at der kommer mere fokus på hvordan mændenes mulighed for hud, hår- og skægpleje er. Derfor har de håndplukket deres produkter. Du kan købe produkterne for sig eller lade Herrebox tage sig af det hele og sende en abonnementsbox afsted til dig, så du aldrig løber tør for plejeprodukter. Tag et kig på deres hjemmeside og se hvad de har at tilbyde. Har du spørgsmål eller er du i tvivl om hvad der er rigtigt for dig? Så kan du være sikker på at de står klar til at hjælpe dig både på mail og telefon.

Gå på opdagelse i webshoppen og husk at tilføje dine ønsker ind på Ønskeskyen.

Ofte stillede spørgsmål hos Herrebox

Hvad er Herrebox?

Du modtager hver måned, en boks med nye og spændende plejeprodukter, der skal hjælpe dig mod en sundere og mere velplejet hverdag.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, hvis du er abonnent får du gratis fragt. Hvis du køber produkter enkeltvis opnår du fri fragt, når du køber for over 149 kr.

Kan jeg fortryde mit køb?  

Ja, du har ifølge købeloven 14 dage til at returnere din ordre.

Er Herrebox på sociale medier? 

Ja, du kan finde dem på Facebook, LinkedIn og Instagram.

Hvad er det for nogle produkter?   

Produkterne kommer primært fra skandinaviske brands, som er bæredygtige og veganske. Samtidig er produkterne afstemt til årstiden.

Hvad kan jeg betale med?

Visa/Dankort og MasterCard.

Hvordan er jeg dækket ved køb?

Herrebox er E-mærket, hvilket betyder at du trygt kan bestille hos dem.

Hvad kan jeg modtage som abonnent?

Du kan vælge mellem to forskellige bokse, en classic og en gentleman. Det er også muligt at købe produkterne enkeltvis.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med dem?     

Du kan skrive til dem på mail: support@herrebox.dk
eller ringe på +45 50 39 26 28, mandag – fredag 9-17.

Hvad hvis jeg er i tvivl?

Du kan finde en masse info på hjemmesiden, men er du i tvivl sidder Herrebox klar til at hjælpe og vejlede dig.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.