Black Friday

GEM DINE BLACK FRIDAY ØNSKER PÅ ØNSKESKYEN 

Er du klar til Black Friday? Det er aldrig for sent at komme i gang. Find de bedste tilbud og rabatter, og tilføj dem til din ønskeliste på Ønskeskyen. Black Friday er den perfekte anledning til at opdatere garderoben med de seneste tendenser eller blot forkæle sig selv med lidt nyt. Måske er du på udkig efter en gave til en du holder af? Uanset om du skal shoppe julegaver til venner og familie eller vil fylde kurven med en masse gode tilbud, så er det oplagt at shoppe løs og spare lidt penge på samme tid. Gå på jagt efter gode fund både online og i fysiske butikker på den store udsalgsdag. 

FAQ

HVAD ER BLACK FRIDAY?

Black Friday er årets største shopping dag, som finder sted fredag den 27. november 2020.

HVAD ER FORDELEN MED BLACK FRIDAY?

Find gode tilbud på dagen både i fysiske butikker og online. Du kan derfor spare en masse penge.

BURDE JEG KØBE ÅRETS JULEGAVER TIL BLACK FRIDAY?

Ved at købe årets julegaver til Black Friday, kan du opnå store besparelser på julegaverne eller købe dem på tilbud.

HVORDAN FORBEREDER JEG MIG BEDST MULIGT?

Opret en Black Friday ønskeliste på din Ønskesky-profil og gem alle dine ønsker et sted. Hvad end du skal shoppe online eller ud i butikker, er det en god idé at være i god tid. Se vores Black Friday tips til højre her.

HVORDAN FINDER JEG DE BEDSTE TILBUD?

Hold øje med dine favorit brands på sociale medier og tilmeld dig nyhedsbreve. Gem dine favorit ønsker på din Ønskesky-profil. Det kan være, de er sat ned til Black Friday.

DELTAG I ÅRETS SHOPPEFEST 

Tingene har det med at gå stærkt på Black Friday. Du skal derfor være hurtig og slå til med det samme. Så undgår du at det produkt, du gerne vil købe, bliver udsolgt. Gør det nemt og opret en ønskeliste på din Ønskesky-profil. Tilføj dine ønsker automatisk, ved at indsætte et link af produktet. Hvis du skal ud i butikkerne på Black Friday og udforske alle de gode tilbud, kan du bruge Ønskeskyen til at tilføje ønskerne manuelt, ved at indsætte billeder af ønsket, pris og en beskrivelse. 

SKAB OVERBLIK OVER DINE BLACK FRIDAY ØNSKER 

Oplev årets største shopping dag og sørg for at du er godt forberedt. Her finder du nogle tips til, hvordan du kan skabe et overblik, så du ikke går glip af alle de gode tilbud og rabatter. 

 1. Lav en liste
  For at skabe et overblik over de ting, du gerne vil købe, kan det være en god idé at lave en liste. Her kan du skrive en liste over hvilke produkter, som du skal have fat i. Det kan også være en god idé at skrive hvilken butik, produktet kan købes i. Sådan kan du shoppe målrettet og spare tid. Desuden kan det være godt at opdele produkterne i online og fysiske butikker, så du ved lige præcis, hvor du skal lede.
 2. Få fat i ønskelister på de personer, som du skal købe julegaver til 
  Black Friday er den perfekte mulighed for at købe årets julegaver. Spar penge og find tilbud på alt fra elektronik, tøj og skønhedsprodukter til boliginteriør. Vær i god tid og få fat i en ønskeliste på dem, som du skal købe julegaver til. Sådan kan du være sikker på, at du kan få købt de ting, som dine nærmeste ønsker – endda til fordelagtige priser.
 3. Følg med på sociale medier
  Mange virksomheder reklamerer med deres tilbud på de sociale medier. Det kan derfor være en god idé at følge med hos dine favoritbrands og butikker, så du ikke går glip af nogle gode tilbud. Måske har de en Instagram eller Facebook side, hvor du kan følge med. 
 4. Black Friday shopping online
  Når du shopper online, så starter de fleste online butikker Black Friday udsalget allerede ved midnat. Derfor er det oplagt at sidde klar ved midnat, så de ting du vil have, ikke bliver udsolgt. 

Ofte stillede spørgsmål

HVILKEN GAVE SKAL JEG KØBE TIL HAM? 

Til mænd kan en gave som et herreur, parfume, elektronik eller en skjorte være en god gaveidé. Vi hjælper dig på vej med en af vores inspirationslister. 

HVILKEN GAVE SKAL JEG KØBE TIL HENDE?  

Kvinder har for det meste enten lavet en ønskeliste eller allerede nogle gaveønsker i tankerne. Gaveidéer som en god creme, makeup, boligindretning eller noget nyt til garderoben, vil dog med stor sandsynlighed få et smil frem på hendes læber.

HVAD SKAL JEG GIVE DE YNGSTE? 

Gaver til de yngste kan bestå af legetøj, tøj, en bog eller interiør til børneværelset. 

HVAD SKAL JEG KØBE TIL MINE BEDSTEFORÆLDRE? 

Bedsteforældre mangler sjældent noget. Fantasien kan derfor hurtigt slippe op. En god gave kan være en bog, oplevelse, skønhedsprodukter, et blødt tæppe eller noget til køkkenet. 

HVILKEN GAVE SKAL JEG GIVE EN TEENAGER? 

Til teenageren vil elektronik med garanti være et hit. 

HVORDAN FINDER JEG GAVEN TIL ÉN DER HAR ALT? 

Han eller hende der har alt, kan altid bruge en ny creme til ansigtet, en parfume til samlingen eller et personligt smykke. Derudover kan man altid bruge en lækker strik i de kolde vintermåneder. 

JEG SKAL KØBE EN GAVE TIL UNDER 300 KR. HVOR FINDER JEG DEN? 

Tag et kig forbi nogle af vores inspirationslister, hvor du med garanti kan finde inspiration til en gave på budget.

HVOR LÆNGE KAN JEG BYTTE JULEGAVER? 

Returretten på julegaver varierer afhængig af, hvor du har købt gaven.  

JEG VIL GERNE FINDE EN PERSONLIG GAVE. HVOR FINDER JEG INSPIRATION?

En personlig gave kan være et smykke, en unik duft, en fin taske eller en oplevelsesgave. 

JEG VED IKKE HVILKEN JULEGAVE JEG SKAL KØBE. HVAD GØR JEG? 

Hvis du ikke ved, hvad du skal købe i julegave, skal du ikke gå i panik. Udforsk vores forskellige inspirationslister og kom et skridt tættere på at finde den perfekte gave.