2trendy

2trendy har en mission om at levere kvalitets herremode til den bedste pris. De har et bredt udvalg af herrestyles til skarpe priser og har forskellige fordelagtige tilbud til deres kunder.

Herremode til alle aldre

Hos 2trendy finder du herremode til enhver alder. Deres målgruppe spænder bredt fra 15 årige drenge til 44 årige mænd. De sørger nemlig for at levere behageligt men stilfuld herretøj til alle aldre. Så hvis du er på udkig efter tøj til enhver lejlighed til skarpe priser, så skal du helt sikkert tjekke 2trendy’s store udvalg af herretøj til skarpe priser.

Tilføj dine favorit bukser eller skjorte til din ønskeliste her hos Ønskeskyen.

Herremode til skarpe priser

At fylde sin indkøbskurv med stilfuldt modetøj, kan hurtigt få det til at klinge tomt på kistebunden. Det kan være en dyr omgang, hvis du skal have tøj fra de mest kendte modemærker indenfor herremode. Derfor har 2trendy en strategi, hvor de køber stort ind hos deres leverandører, så de altid kan give dig en overkommelig og billig pris på deres mærketøj, så du kan spare en masse penge, når du shopper tøj. 2trendy har endvidere et godt forhold til samtlige af deres leverandører, så de altid kan være allerførst, når det kommer til nye og spændende herrekollektioner!

Tjek 2trendy’s webshop ud og find gaveinspiration til den næste konfirmation eller fødselsdag.

Moderne tøj til lave priser

Grundlæggende er 2trendy’s mission, at de altid skal kunne levere det mest moderne og trendy modetøj til mænd til uhyre lave priser. Som selvfølgelig altid overrasker positivt; både på kvalitet og pris. 2trendy’s absolutte bestseller kategorier er deres “Comfort Collection”, som er herretøj med høj komfort og et stilfuldt look. Specielt deres “Comfort Pants” er et kæmpe hit blandt deres kunder. Du finder også altid et godt tilbud hos 2trendy, blandt andet deres fordelagtige “Styk Tilbud”, hvor du kan få 2 dele for 500 kr. er altid en klar favorit hos deres kunder.

Husk at tilføj dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Læs mere om 2trendy

2trendy.dk er modetøj til mænd i alle aldre, men deres primære kundegruppe er drenge og mænd i alderen 15 til 44 år. 2trendy har eksisteret siden 2011 og deres mission er simpel: de vil levere det fedeste mærketøj til den moderne trendsætter, og de vil sælge det til priser, hvor alle kan være med. Så hvis du elsker mode, men ikke vil ruineres økonomisk, så er 2trendy helt sikkert noget for dig.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen, eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos 2trendy

Kan jeg opnå fri fragt? 

Ja, du kan få fri fragt ved køb for mindst 499 kr.

Hvor lang er leveringstiden?

Den forventede leveringstid er indenfor 1-2 dage.

Hvad koster fragten?

Fragten koster mellem 29-49 kr.

Hvilket fragtfirma bliver mine varer sendt med?

Dine varer vil blive sendt med GLS eller PostNord.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med Visa/Dankort, MasterCard, Maestro, JCB, Viabill, PayPal, Klarna og MobilePay

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan komme i kontakt med dem mandag til fredag på telefonnummer: +45 98 18 18 39, på E-mail: support@2trendy.dk  eller via deres sociale medier og chatfunktionen på deres hjemmeside.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos 2trendy.

Kan jeg vælge click & collect? 

Ja, det er muligt at afhente dine varer på hverdage mellem kl 8-16, på deres adresse: Fåborgvej 7, 9220 Aalborg Øst.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på både Facebook, YouTube og Instagram.

Er der mulighed for hjemmelevering?

Ja, din ordre leveres enten til din adresse eller til en GLS pakkeshop. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.