55Nord logo

55Nord

55Nord er en dansk webshop, som er ejet af FDF og KFUM-spejderne. På webshoppen findes alt inden for outdoortøj og udstyr både til medlemmerne, men også til alle private forbrugere i Danmark.

55Nord – en bæredygtig butik

55Nord er det rette sted, hvis du ønsker bæredygtige kvalitetsprodukter. For at realisere disse ønsker produceres flere af produkterne i økologisk bomuld og bioplast, og endvidere benyttes der også alternative energiformer såsom solceller.

Når du modtager en pakke fra 55Nord, vil du også opleve, at emballagens udseende kan variere. Dette skyldes, at virksomheden prioriterer at genbruge al den emballage, der kommer retur fra samarbejdspartnere og leverandører. Samarbejdet med Burd Delivery bidrager både til en hurtigere levering samt en mere klimaneutral levering.

I forbindelse med nye samarbejder med leverandører stilles der høje krav fra 55Nords side, og produkter med giftige stoffer for forbrugeren eller børnearbejde er ikke acceptabelt. 55Nord mener ligeledes, at en arbejdsplads med plads til forskellighed og højt til loftet er lig en bæredygtig virksomhed.

Du kan finde mere information vedrørende de bæredygtige tiltag og produkter via 55Nords hjemmeside. Her kan du også finde alt det på hjemmesiden, der er markeret som bæredygtigt. 

Produkter fra 55Nord

Klub HighFive

55Nord tilbyder en række fordele ved tilmelding af deres klub HighFive. Medlemskabet giver adgang til medlemskampagner, invitationer til events samt en rabatkode på minimum 10% ved køb i webshoppen. Tilmeldingen er helt gratis, og du kan til hver en tid opsige dit medlemskab. 

Tøj og udstyr fra 55Nord

Læs mere om 55Nord

55Nord ønsker at tænke mere bæredygtigt i deres løsninger, hvorfor virksomheden forsøger at udvikle deres sortiment imod en grønnere retning. 55Nord stræber derfor efter at fremstille produkterne på en måde, som understøtter den grønne omstilling. Virksomheden går alt andet lige op i at tilbyde produkter af høj kvalitet, der kan benyttes igen og igen, og alle produkter er gennemtestede.

I sortimentet finder du blandt andet Haglöfs, Fjällräven, Nordisk, Pinewood, Stanley, og mange flere. Derudover er du med til at støtte de frivillige organisationers arbejde med børn og unge, når du køber hos 55Nord, da al overskud går til FDF og KFUM-spejdernes arbejde. 

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos 55Nord

Hvilke produkter kan jeg finde hos 55Nord?

Du finder et nøje udvalgt sortiment af outdoortøj og udstyr af højeste kvalitet til friluftsentusiaster, spejdere og FDFere.

Har de nogle fysiske butikker?

Du kan handle online, møde dem i deres lejre, deres butikstrailer eller komme forbi deres lager og butik i Taulov.

Hvornår kan jeg forvente at min bestilling afsendes?

55Nord.dk sender med Burd, GLS og Postnord. Hvis din ordre er lagt inden kl 16:00 på hverdage, vil din pakke blive afsendt samme dag.

Hvad koster fragt?

Levering til GLS pakkeboks koster 19 kr., levering til PostNord pakkeboks er 39 kr. og levering til din adresse med GLS eller PostNord er 49 kr. 55Nord tilbyder gratis fragt ved køb over 599 kr.

Hvilke betalingsmetoder accepterer 55Nord?

Du har mulighed for at betale med Mobilepay, Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, JBC, Dinners Club, Maestro og eDankort.

Kan jeg købe et gavekort?

Ja, du kan købe gavekort til 55Nord via GoGift. 

Kan jeg returnere min ordre?

Ja, du har 30 dages fuld returret. Såfremt du ønsker din ordre ombyttet til en anden vare, bedes du lægge en ny ordre.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice via e-mail: kontakt@55nord.dk og telefon: 70 10 76 76 eller du kan sende en besked via Facebook.

Har de et nyhedsbrev?

Ja, når du tilmelder dig medlemskabet, modtager du en række fordele blandt andet minimum 10% ved køb på webshoppen, særlige medlemskampagner og indbydelser til events.

Har de sociale medier?

Ja, du kan finde 55Nord på både Instagram, Facebook og Youtube. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.