A Equipt

Hos A Equipt har de et stort udvalg af tøj, der kan bruges som ridetøj, eller til at færdes aktivt i naturen. Tøjet er designet med tanke på, at stil og funktionalitet skal gå op i en højere enhed.

Elegant dansk design med høj funktionalitet

Det kan være svært at finde kvalitetstøj, som både kan bruges til en aktiv hverdag i naturen eller til lange dage ude ved hesten. Tøjet er nemlig designet i højeste kvalitet og med øje for detaljen. De har dog stadig en ambition om, at tøjet skal kunne bruges til en aktiv hverdag. Designet er meget klassisk, og har tydelig inspiration fra den stilfulde og klassiske påklædning, der er i ridesporten. Selvom designet har sin inspiration fra ridesporten, kan det bruges af alle, der færdes aktivt i naturen.

Kender du en, der er meget ude i naturen, og derfor kunne bruge en lækker blød og varm strik? Så find inspiration til julegaverne eller fødselsdagsgaverne.

Striktrøje i brun, navy og grå

Funktionalitet af gode materialer

A Equipt har både sans for detaljen – men i særdeleshed også for kvaliteten og materialerne. Der er brugt gode og bløde materialer, som både er svedabsorberende, og som kan holde dig varm en hel dag ude i naturen.

A Equipt har både trøjer i dejlig varm uld og i den blødeste cashmere. Det er essentielt med en varm og blød trøje for at holde varmen, hvis man bruger mange timer i stalden. Samtidig er det ideelt til lange gåture i de kolde måneder.

Gå på opdagelse blandt de mange lækre produkter fra A Equipt og find lige præcis det, som passer til din hverdag i naturen eller i stalden. Husk at tilføje dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk.

Tre forskellige jakker i sort og grå

Globalt anerkendt indenfor ridesporten

A Equipt er velkendte og anerkendte indenfor ridesporten. Det er ikke kun i Danmark, at A Equipt er populært og anerkendt. De brillerer også på det internationale marked, og netop derfor sender de også til hele verden.

Find den perfekte julegave eller fødselsdagsgave til ham eller hende, der holder af at være i naturen eller i stalden. Husk at tilføj dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen.

En strik og en hoodie og en tynd jakke

Læs mere om A Equipt

A Equipt har en mission om at designe moderigtigt tøj, som også er funktionelt, og kan bruges som ridetøj, men også som lækkert tøj til en aktiv hverdag. Leder du efter elegant sportstøj af høj kvalitet, som kan bruges i stalden, eller skønt activewear, som kan bruges til en aktiv hverdag i naturen? Så har A Equipt helt sikkert noget for dig.

Deres designs tager udgangspunkt i den stilfulde påklædning fra ridesporten og funktionaliteten bag den fysisk udfordrende sportsgren. Tøjet er nemlig udviklet i tæt samarbejde med de to professionelle ryttere; Christian og Andreas Schou, som lever af, og har deres daglige gang i rideverdenen.

Du kan også gå på opdagelse blandt Ønskeskyens mange andre populære brands

Ofte stillede spørgsmål om A Equipt

Kan jeg betale med MobilePay?

Ja, du kan nemt og sikkert betale med MobilePay.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er 1-3 dage.

Hvilket fragtfirma bliver mine varer sendt med?

Din ordre sendes med GLS.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge?

Du kan betale med Visa, Dankort, Mastercard og MobilePay.

Er tøjet normalt i størrelsen?

Der står under hvert produkt, om det er tilsvarende i størrelsen.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan altid kontakte dem ved hjælp af deres kontaktformular på deres hjemmeside, via deres E-mail: ran@aequipt.dk eller på telefonnummer: +45 22 90 93 71.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret.

Er der mulighed for hjemmelevering?

Ja, du kan både vælge levering til pakkeshop eller hjemmelevering.

Kan jeg opnå gratis fragt?

Ja, du kan opnå fri fragt ved køb for minimum 500 kr.

Hvad koster fragten?

Levering koster 29 kr. til pakkeshop og 39 kr. ved hjemmelevering.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.