a lemon story logo

A lemon story

A lemon story er et smykkeunivers med guld og sølvsmykker. De gør en dyd ud af, af fremstille feminine designs med en masse farver. Shop dine nye farverige smykker lige her.

FLORA kollektionen

Har du set den fine FLORA kollektion fra A Lemon Story? Den emmer af smukke farver, natursten og elegance. En del af smykkerne er fremstillet med et chunky udtryk, som bidrager med at udstråle power og selvsikkerhed. Øreringene fra kollektionen er designet med en intention om at kunne mixe og matche dem, som man synes. Størrelsen på smykkerne er nemlig perfekte til at kunne have 2 eller 3 øreringe ved siden af hinanden, hvor du stadig bibeholder et feminint og æstetisk udtryk.

Halskæderne er på samme måde designet i forskellige længder, så de kan bæres sammen for et unikt udtryk. A Lemon Story har virkelig kæret for detaljerne i FLORA kollektionen. Derfor anbefaler vi at gå på opdagelse i blandt de smukke smykker og finde dine favoritter. Smykkerne ville også være oplagte, som gave til studenten, konfirmanden eller fødselaren.

Plej dine smykker efter de korrekte anvisninger

Når du handler hos A Lemon Story, er du sikker på, at dine smykker er i 925 sterlingsølv og dermed er i topkvalitet. A Lemon Story er medlem af Dansk Ædelmetalkontrol for at sikre kunderne en garanti for kvaliteten. Uanset hvilket materiale du vælger, anbefaler de at passe på smykkerne. Derfor har de lavet en guide til, hvordan du vedligeholder dine smykker på bedst mulig vis. Uanset om du har købt et smykke med sten eller har behov for vejledning til, hvordan du opbevarer dine smykker på bedst muligt, så finder du hjælp på deres hjemmeside. Såfremt du ikke finder svar på et eventuelt spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte deres kundeserviceafdeling.

Læs om stenene fra A Lemon Story

Alle de natursten, som bliver benyttet hos A Lemon Story, er håndplukket for at sikre kvaliteten. Udforsk deres udvalg af natursten: Ametyst smykkesten, månesten, tigerøje smykkesten, malachite smykkesten, sunstone smykkesten og chrysolite sten. De elsker natursten hos A Lemon Story! De smukke varierende nuancer, strukturer og konturer har et personligt udtryk, som de er helt vilde med.

Derudover har de hver især forskellige betydninger og energier, som du kan læse meget mere om på hjemmesiden. Eksempelvis har ametyststenen en rensende effekt på din krop og dit sind. Månestenen er forbundet til det feminine og tigerøjestenen styrker din koncentrationsevne. Du kan læse meget mere om de forskellige energier under listen på deres hjemmeside.

Bæredygtige smykker

I smykkevirksomheden A Lemon Story handler de ud fra en tilgang om, at kvalitet og bæredygtighed kan gå hånd i hånd. Derfor benytter de natursten og genanvendt 925 sterlingsølv med hvid rhodium belægning. Med deres guldsmykker benytter de 18 karat guldbelægning. Alle deres smykker bliver tilsendt i bæredygtige og FSC certificerede smykkeæsker. Det betyder, at de er fremstillet i materiale fra en FSC-skov. En FSC-skov er en skov, hvor der ikke må fældes flere træer, end skoven selv kan nå at reproducere. Disse skove kan dermed sikre bedre forudsætninger og sikkerhed for dyr og planter.

Læs mere om A Lemon Story

Hos A Lemon Story finder du et farverigt univers af feminine smykker med omtanke for detalje og kvalitet. De ønsker at bryde med den minimalistiske bølge, som de sidste mange år har strømmet ind over Skandinavien. Derfor arbejder de derimod med farverige, kunstneriske og legende udtryk. Deres smykker bliver designet med en forudsætning om, at smykkerne skal kunne stackes. Ved at stacke dine smykker kan du nemlig skabe et personligt og udfordrende udtryk med et væld af farver. De håndvælger alle de natursten, som de benytter i smykkerne for at sikre kvaliteten. Derfor vil de forskellige sten også kunne variere fra smykke til smykke.

Ofte stillede spørgsmål hos A Lemon Story

Hvilke produkter forhandler de hos A Lemon Story

Du kan finde et eksklusivt udvalg af guld og sølv smykker fremstillet i 100% Sterling sølv og 18 karat forgyldning.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, det kan du tro. De tilbyder gratis forsendelse i hele Danmark.

Hvor længe har jeg returret?

Du har hele 14 dages returret, når du handler på hjemmesiden.

Kan man købe et gavekort på hjemmesiden?

Det kan du tro. Du kan købe gavekort på en værdi mellem 100,00-2.000,00 DKK.

Hvilke betalingsmetoder accepterer de?

Når du handler hos A Lemon Story, kan du betale med Dankort, VISA, Mastercard, Maestro VISA-electron, ViaBill og MobilePay.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Instagram.

Hvordan kontakter jeg kundeservice? 

Kundeservice kan kontaktes på mail: hey@alemonstory.dk, via deres kontaktformular på hjemmesiden eller via deres telefonnummer: 30 33 37 88.

Hvem leverer min pakke?

Alle pakker bliver leveret med GLS på den angivende adresse.

Hvornår bliver min pakke leveret?

De bestræber sig på at få leveret din pakke indenfor 1-2 hverdage.

Hvilke materialer bliver smykkerne fremstillet af?

Alle smykker fra A Lemon Story bliver fremstillet af 925 Sterling sølv. Sølvsmykkerne er også belagt med hvid rhodium og guldsmykkerne med 18 karat guld.

Koster det noget at sende sin pakke retur?

Nej, når du handler hos A Lemon Story, sørger de for betaling af eventuelle returomkostninger. Ydermere er det muligt at benytte deres returportal, hvis du skulle ønske at ombytte eller returnere et smykke. Kategorien findes under: ’hvor længe har jeg returret’ punktet.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.