Adax

Adax

Det danske brand Adax har eksisteret siden 1982 og er i dag anerkendt af mange. De sælger kvalitetstasker til kvinder og mænd i klassisk og moderigtigt design. De har et stort udvalg af fede tasker.

Eugen Silfen grundlagde taskevirksomheden Adax i en kælder i København. Grundtanken var at skabe tasker i højere kvalitet end dem der var på markedet. Trin for trin opbyggede han en international designvirksomhed, der med deres tidsløse og stilrene designs udgør en klassiker i enhver garderobe. Sæt prikken over i’et med en smuk taske fra Adaxs udvalg.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 9 PRODUKTER FRA ADAX

Thelma taske

Stor og rummelig shopper i smukt præget skind. Thelma er den perfekte taske til hverdag.

1.499 DKK

Carmen Taske

Carmen Taske

Carmen er den helt perfekte bumbag; hun er praktisk med mange gode fordele.

999 DKK

April Skuldertaske

April er fremstillet af kalveskind med lynlås. Det er en smuk og alsidig taske.

1.999 DKK

Sia crossover

Sia crossover

Alle detaljer er sølv-belagte. Med lynlåslukning i toppen og justerbar skulderrem.

1.399 DKK

Tina shopper

Tina shopper

Tina shopperen er Adax høje udgave af vores klassiske shopper i Catania skind.

1.799 DKK

Malia jobtaske

Malia jobtaske

Maila er en skøn jobtaske i et feminint design og slidstærkt læder, med mange gode detaljer.

1.899 DKK

Axel 15,6’ Jobtaske

Axel 15,6’ Jobtaske

Axel er en smart, enkel og rummelig jobtaske i læder af høj kvalitet, med god plads til dine ting.

1.899 DKK

Smilla skuldertaske

Smilla skuldertaske

Smilla er en lille, men rummelig, skuldertaske i et minimalistisk design. Smilla har ét hovedrum.

1.099 DKK

Ane Weekendtaske

Aneli Weekendtaske

Aneli Sort Novara Weekendtaske. Perfekt til rejser og lange ture. God rummelig taske.

699 DKK

FIND DEN PERFEKTE TASKE FRA ADAX

En taske skaber liv til ethvert outfit og er derudover praktisk. Adax har et stort udvalg af tasker til kvinder og mænd i høj kvalitet. En taske bruges blandt andet til at opbevare dine personlige genstande, men skal ikke kun være praktisk. Den skal afspejle din helt personlighed og komplimentere din stil. Find en taske, der passer til dine behov blandt et udvalg af tasker og accessories. Efter du har fundet frem til dit behov, hvad end det er en rummelig, praktisk taske til hverdagen eller en fin clutch til nytårsaften ude, så har Adax helt sikkert hvad du skal bruge.

GIV EN PERSONLIG GAVE FRA ADAX

Er du på bar bund, når det kommer til gaveinspiration? En taske kan være god som gave, men det kan være så svært, at finde den helt rette model. Når du skal finde den rigtige taske, skal den passe til personen. Hvis du er på jagt efter en taske til en kvinde, så kan en skuldertaske, håndtaske eller en clutch være en god gaveidé til mors dag. Til mænd kan en praktisk, funktionel og klassisk taske være helt perfekt til deres behov. Her kan modeller som en arbejdstaske, weekendtaske eller en pung være oplagt. Adaxs tasker er lavet i et tidsløst og helt klassisk design, der passer til enhver garderobe. Det er derfor nemt at finde en fin gave blandt deres udvalg. Hvad end det er til din personlige ønskeliste på Ønskeskyen eller om du leder efter en gave. Tjek deres unikke udvalg af de mange populære brands.

TASKER TIL KVINDER

Adax er perfekt til kvinder, som elsker god kvalitet og klassisk design. En taske er et ultimativt musthave i enhver kvindes garderobe. Det er en vigtig accessory i hverdagen, hvad end det er til arbejde, skole eller en konfirmationsgave fx. Blandt sortimentet af tasker til kvinder, finder du mange forskellige modeller. Adax har tasker til enhver anledning. Med en stor og rummelig taske, har du plads til alle dine personlige ting såsom pung, nøgler, telefon, makeup og meget mere.

Hvis du har brug for en taske til de mest essentielle ting som nøgler og telefon, skal du gå efter en clutch. En clutch er god til en aften ude, eller hvis du skal ud at spise. Hvis du leder efter en mindre taske, så har Adax en kategori på deres hjemmeside med små tasker. Adaxs tasker er af den lækreste kvalitet og fås i alverdens designs, farver og lædertyper. 

ADAX – TASKER TIL MÆND

Tasker er ikke kun for kvinder. Gør hverdagen lettere med en god og smart taske. En arbejdstaske er et musthave for business manden, hvor der er plads til de mest essentielle ting såsom pung, nøgler, telefon og computer. Til et weekendophold eller en kort rejse er en weekendtaske helt perfekt. Den er både praktisk og smart, hvor der er plads til alt hvad du har brug for på en kortere rejse.

Adaxs weekendtasker er elegante, maskuline weekendtasker og lavet i bøffellæder samt blødt materiale. Rejs med stil med en af deres weekendtasker, der kan bruges i dag og om mange år. Enhver mand har desuden brug for en kortholder eller pung i hverdagen. En pung skal gerne være praktisk og kunne rumme både kort og penge. Står du og mangler en gave til fars dag, så har Adax punge og kortholdere, der fås i flere forskellige designs og farver til ethvert behov. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår kan jeg komme i kontakt med kundeservice? 

Deres kundeservice kan kontaktes mandag-torsdag fra 09.00-16.00 og fredag fra 09.00-15.00. 

Hvilke produkter kan jeg finde hos Adax?

Taskevirksomheden laver kvalitetstasker til kvinder og mænd i klassisk, tidsløst design. 

Har de nogle fysiske butikker?  

Taskerne forhandles i mange forskellige butikker og kan købes online

Hvornår kan jeg forvente at modtage min bestilling?  

Din vare afsendes inden for 1-2 arbejdsdage. 

Hvordan kontakter jeg Adax? 

De kan kontaktes på telefon: +45 43 44 44 10 og e-mail: web@adax.dk

Hvordan bestiller jeg en vare fra Adax? 

For at bestille en vare, skal du tilføje den vare, som du vil købe til kurven. Når du vil betale, skal du gå til indkøbskurven og herefter til betaling. Her kan du udfylde kontaktinformationer, vælge leveringsmetode og til sidst betale.

Koster levering noget? 

Ja. Adax opkræver et fragtgebyr på 19 DKK ved ordrer under 500 DKK.

Kan jeg returnere min vare?  

Ja, det kan du godt. Hvis du fortryder en ordre, har du en fortrydelsesret på 14 dage fra modtagelse af varen.  

Hvordan sender jeg retur?  

Når du skal sende en vare retur, skal du udfylde medsendte returnota og sende den med retur. Du kan også hente en fortrydelsesformular på Adaxs hjemmeside eller kontakte dem via e-mail.

Koster det noget at returnere?  

Nej, det gør det ikke. Varer leveret i Danmark kan returneres gratis med den vedlagte returlabel til en GLS pakkeshop.