AndLight

AndLight har årevis af erfaring med at vejlede folk i deres søgen efter designerlamper og møbler til hjemmet. Hos dem finder du designerlamper, møbler og boligtilbehør fra alle de foretrukne brands.

Your home should feel like home

Design er mere en bare design. Hos AndLight forhandler de design af høj kvalitet indenfor lamper, møbler og tilbehør til hjemmet. De har siden 2007 serviceret og vejledt folk til at finde deres næste design til hjemmet. AndLight forhandler mere en 100+ brands af high-end designerlamper og møbler, hvor du finder et bredt udvalg af pendler, bordlamper, lænestole, spisebordstole, sofaborde og meget andet.

Gå på opdagelse i AndLights smukke univers af møbler, lamper og accesories og find den næste designklassikker, der passer netop til dit hjem.

Stort udvalg af transportable lamper

Hos AndLight finder du et stort udvalg af transportable designerlamper til hjemmet. Med en trådløs og genopladelig lampe kan du flytte rundt på lampen, så den passer bedst ind i din indretning. De portable lamper kan også nemt tages med ud på altanen, på terrassen eller lige dér, hvor du mangler lidt ekstra belysning.

AndLight forhandler transportable lamper fra blandt andet &Tradition, GUBI, FLOS, Verner Panton og New Works. Herunder finder du de populære modeller Flowerpot VP9, Pantop, Kizu, Obello, Bellhop og mange andre.

Tjek AndLights brede udvalg af transportable designerlamper og tilføj en af de smukke lamper til din Ønskesky.

Find dig til rette hos AndLight

Trænger dit hjem til en opfriskning? Hvad end det er din spisestue, dit kontor eller dit soveværelse der trænger til et pust, kan du finde det helt rigtige design hos AndLight. De tilbyder et bredt udvalg af borde, stole og tilbehør til hjemmet, så du er garanteret at finde et møbel, der passer til ethvert rum og enhver indretningsstil.

Så kender du en, der skal forkæles, eller ønsker du blot at forkæle dig selv? Så hop ind og udforsk AndLights brede udvalg af designmøbler og find dit drømmemøbel i dag.  

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.