And Now You Sleep

And Now You Sleep står bag sengetøj, puder, dyner og andet tilbehør til soveværelset. De lægger stor vægt på at informere deres kunder om hvordan de kan forbedre deres nattesøvn og få mest mulig hvile.

Få hjælp til at få den bedste søvn

And Now You Sleep har en mission. Det er at hjælpe dig med at få en bedre nattesøvn. De fleste har en travl hverdag og for at få den til at hænge sammen, er en god nats søvn vigtig. Hos And Now You Sleep mener de det er vigtigt at tage sig tiden til at prioritere søvn, hvile og indre ro i dit liv. Inde på deres hjemmeside har de både en webshop, men også en blog, hvor de går i dybden med forskellige emner relateret til en livsstil med masser af søvn, lækkert sengetøj, dyner og puder.

Hos And Now You Sleep har de samlet en masse inspiration på deres hjemmeside, de giver dig et skub på vejen til at sætte dit fysiske og mentale søvnhelbred øverst på agendaen.

De har et mål om at udforske universet inden for søvn og hvile. Samtidig vil de også gerne dele idéer, viden og motivation til at skabe rolige steder, forbedre søvn, lindre stress og angst og finde indre ro, der er så vigtig i en travl hverdag. De har også en samling af artikler og interviews inde på deres side, som du kan lære mere af. And Now You Sleep er nemlig meget mere end en webshop.

Sengetøj der hænger og en udendørs seng

Hvad finder du hos dem?

Du kan finde flere forskellige produkter, der alle kan påvirke din søvn og hvile positivt. Der er noget til enhver og har du brug for vejledning står de klar. En af de mere populære produkter er et såkaldt “Deep Rest Weighted Blanket”. Tyngdetæpper- og dyner har længe været kendt for at kunne afhjælpe søvnløshed, stress, nervøsitet og stress. Tæppets vægt giver det, der hedder deep pressure stimulation eller dyb trykstimulering. Det øger produktionen af serotonin, som er det hormon, der booster vores gode humør, reducerer stresshormoner, og øger niveauet af melatonin, som er altafgørende for en god nattesøvn.

Deres mål er, at du som kunde vil handle med dem igen og igen, derfor står de også klar med råd og vejledning, hvis der er noget du skulle være i tvivl om. Find dine gaveønsker på And Now You Sleep, og husk at tilføje dine favorit produkter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

En seng med sengetøj på stranden

Produkter fra And Now You Sleep

To rigtig fine ting fra And Now You Sleep er deres Deep Sleep Head og Body Pillows. De er skabt til at give den allerbedste støtte for dit ansigt, nakke, skuldre, arme, lænd, hofter, ben og knæ – ja hele kroppen. De har testet mange forskellige puder gennem flere år og har ud fra det skabt en pude, som hjælper dig til at sove igennem hele natten. Den gode støtte til hele din krop betyder også at du slipper for at skulle skifte position hele tiden og dermed vågne og forstyrre din søvn.

Udover lækre dyner og puder, kan du bruge tyngdetæppet, som en del af dit søvnritual, til en powernap, meditation eller på et hvilket som helst tidspunkt på dagen, hvor du har brug for at at afstresse og få kontrol over dit humør og dit stressniveau. Deep Sleep Weighted Blanket er lavet af økologisk bomuld og det smukke print er lavet i samarbejde med den danske kunstner Mette Hannemann.

Find det du mangler og husk at tilføje dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Læs mere om And Now You Sleep

And Now You Sleep sælger dyner, puder, sengetøj og de helt særlige Deep Sleep Weighted Blanket, som gør din nattesøvn endnu bedre. Din nattesøvn er utrolig vigtig, men rigtig mange har travlt til dagligt og kan derfor have svært ved at finde roen, der er så vigtig for at kunne sove godt. Det univers som And Now You Sleep har skabt hjælper dig godt på vej og kan inspirere dig på mange måder, så du nemt kan finde ud af, hvad der passer dig bedst. Samtidig står de også klar med hjælp og vejledning, hvis der er noget du skulle være i tvivl om.

Gå på opdagelse i webshoppen og husk at tilføje dine ønsker ind på Ønskeskyen.

Ofte stillede spørgsmål hos And Now You Sleep

Hvordan kan jeg betale?

Du kan betale med følgende betalingsmuligheder: VISA, Mastercard, Apple Pay, Google Pay og Anyday.

Hvor lang er leveringstiden?

Den forventede leveringstid er mellem 2-3 hverdage.

Kan jeg fortryde mit køb?  

Ja, du har altid 14 dages fortrydelsesret.

Er de på sociale medier? 

Ja, du kan finde dem på Facebook, Instagram og Pinterest.

Hvad har de fokus på?   

Hos And Now You Sleep fokuserer de på en god nattesøvn af høj kvalitet, og produkter der hjælper dig godt på vej med det.

Kan jeg selv afhente min ordre?

Ja, du kan afhente din ordre i deres showroom, som ligger lidt udenfor Fredensborg. Du skal blot aftale en tid på forhånd, og det kan gøres via mail.

Hvad er det særlige ved deres produkter?

Alle produkter er af høj kvalitet og er lavet med hvile og en god nats søvn i tankerne. Der er desuden brugt økologisk bomuld til deres produkter.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, der er fri fragt på alle forsendelser, hvis du køber for mere end 500 kr.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med dem?     

Du kan skrive til dem på mail: yes@andnowyousleep.com

Hvem leverer min ordre?

Din ordre bliver leveret i samarbejde med GLS, DAO eller UPS.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.