AnnChri

AnnChri forhandler smykker, som er inspireret af den nordiske natur og har helt særlige og personlige udtryk. Du finder både smukke øreringe, halskæder, armbånd og ringe, som er de perfekte gaver.

Et smykkeunivers med personlighed

AnnChri er et nyt smykkebrand, som omfavner den nordiske skønhed med en personlig historie bag hver enkel kollektion. Den nordiske natur og arkitektur er inspirationen bag smykkernes overflader og former. Kvinderne bag AnnChri præsenterer de første 3 kollektioner med hver deres fortællinger og personligheder, som forhåbentlig vil inspirere forskellige type af kvinder. Velkommen til deres smykkeunivers!

En kvinde med smykker fra AnnChri.

Unikke designs

I webshoppen finder du kollektioner, som alle relaterer sig til nordisk natur. Eksempelvis byder AnnChri på kollektionen Bornholm. Den danske klippeø med den fantastiske, rå og upolerede overflader er inspiration til smykkernes unikke mønstre.

Også fingeraftryk har været inspiration til flere af brandets smykker under kollektionen Fingerprint. Her har de kreeret smukke og unikke designs ved at se skønheden ved et fingeraftryk.

Find alle deres unikke og detaljeorienterede smykker på deres website!

Om AnnChri

Kvinderne bag virksomheden er ANNemette og CHRIstina, og sammen blev navnet AnnChri. Smykkebrandet er grundlagt og etableret i København. De laver smykkekollektioner inspireret af den nordiske natur og arkitektur med et formål og fokus på høj kvalitet og finesse.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.