ApoPro

Siden ApoPro blev hele Danmarks online-apotek i 2017, har det været nemt og hurtigt at finde alt fra hudpleje til hårpleje, apotekervare og recept- og håndkøbsmedicin til hele familien.

Find gaven til den, du vil forkæle lidt ekstra

Er du på udkig efter en gave, som efterlader huden silkeblød og strålende smuk? Eller er du mere til en økologisk certificeret balsam til glansfuldt hår? Med alle de bedste mærker på hjemmesiden, er det let at finde præcis den gave, du bliver husket for. Du kan give lidt ekstra luksus til hverdagen med skønhedsprodukter fra Ecooking og Rudolph Care eller få smilet frem med de franske hudplejemærker La Roche-Posay og Vichy.

Er du på udkig efter vitaminer og kosttilskud, har de et stort udvalg fra de populære mærker som Multi-tabs og Apovit, og hvis det skal være plantebaseret, kan du med god samvittighed købe kosttilskud fra svenske New Nordic. Mangler du gaveidéer til børnefamiliens mindste, finder du et stort udvalg fra anerkendte mærker som Olívy, Decubal, Faaborg Pharma og mange andre hos ApoPro. 

Find inspiration til din hudpleje og husk at tilføj dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Få receptpligtig medicin leveret til din hoveddør

Hver uge bestiller hundredvis af ApoPro’s kunder receptpligtig medicin med få klik på www.apopro.dk, og inden for et døgn på hverdage, har de medicinen i hænderne. 

Du kan gøre som dem og spare tid i hverdagen, ved at lade ApoPro stå for at kontrollere, pakke og sende medicinen direkte til dig og din familie. Bestil blot ved at logge ind på www.apopro.dk med nemID/mitID, indtaste dit CPR-nummer og vælge din recept. Herefter kan du se det produkt din læge har udskrevet, og hvad prisen er. Hvis du vil vælge et andet tilsvarende produkt, kan du nemt gøre det. Når du har lagt produktet i kurven, beregner systemet automatisk eventuelle tilskud for dig. Til sidst, er det blot at vente på, at postbuddet kommer med pakken. 

Mangler du inspiration til hvad du skal ønske dig til din fødselsdag? Så finder du masser af inspiration til at finde den perfekte gave til dig selv, eller en du holder af.

Få svar om hudpleje, medicin og meget andet

Er du i tvivl om, hvilken bodylotion, der passer til hudtypen hos hende, du vil forkæle? Eller overvejer du, om du bør vælge fodpleje fra Vichy eller Decubal til ham? Og hvilke vitaminer, er de rigtige til din familie? 

Alt det og meget mere, kan du nemt og hurtigt få svar på hos deres dygtige farmaceuter og farmakonomer, som sidder klar til at rådgive dig på telefon, chat og e-mail på alle hverdage. Uanset dine spørgsmål, hjælper de dig videre med personlig rådgivning af en fagperson, du kan stole på.

Find de bedste vitaminer eller kosttilskud, der passer til dit behov og husk at tilføj dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Læs mere om Apopro

Hos ApoPro kan du nemt finde den helt rigtige gave til både ham og hende, når der er en fødselsdag om hjørnet eller hvis du vil overraske en, du holder af. På hjemmesiden kan du gå på opdagelse blandt tusindvis af produkter fra alle de populære mærker inden for hudpleje, hårpleje, alt til børnefamilien, kosttilskud, medicin og meget andet. Haster det, kan du få din pakke leveret allerede dagen efter, og har du spørgsmål, sidder dygtige farmaceuter og farmakonomer klar til hjælpe dig på e-mail, chat og telefon.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos ApoPro

Hvor lang er leveringstiden?

Hvis du bestiller inden kl 12:30, kan du forvente at din ordre vil blive sendt samme dag, og at du vil modtage den efterfølgende hverdagen.

Hvilke produkter kan jeg finde hos ApoPro?

Du finder et stort sortiment af bla. hudpleje, håndkøbsmedicin, receptpligtigmedicin mm.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, hvis du køber for 249 kr. eller mere får du fri fragt hos ApoPro.

Hvilket fragtfirma bliver mine varer sendt med?

Du kan vælge blandt følgende fragtfirmaer, Bord Delivery, PostNord, GLS og Instabox.

Kan jeg få mine varer samme dag, som jeg bestiller?

Ja, du kan vælge Burd Delivery Ekspres levering ved checkout inden kl 12:30, og dine varer vil blive leveret samme aften.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan benytte chat-funktionen på deres hjemmeside, eller du kan kontakte dem pr. telefon på +45 89 88 15 95  eller på E-mail: kundeservice@ApoPro.dk

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med følgende betalingsmuligheder: Viabill, MobilePay, Dankort, Maestro, Mastercard og VISA.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos ApoPro.

Hvordan returnerer jeg?

Oprette en retursag pr. mail, chat, telefon eller via standardformularen. Så vil du modtage et gratis returlabel så du kan sende din ordre retur.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Instagram, Facebook og LinkedIn.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.