Arket

ARKET

ARKET er et nordisk brand, der har et stort udvalg af produkter til både mænd, kvinder, børn og hjemmet. Deres mission er at skabe moderne produkter af høj kvalitet, som er velfremstillet og holdbare.

Udover at ARKET har produceret flot og moderne tøj, er deres kollektioner tilpasset de forskellige årstider. De er lavet i forskellige materialer, farver og proportioner for at skabe de mest ideelle hverdagsoutfits. ARKET har også fokus på bæredygtighed i deres produktion. Det er naturligt indarbejdet i alle processer. Det gælder fra deres valg af leverandører og materialer, til at informere kunderne om, hvordan de plejer deres produkter for at forlænge deres levetid. Lad dig inspirere af ARKETS gribende modeunivers. Opdater din ønskeliste med de med mest trendy fashion items. 

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 9 PRODUKTER FRA ARKET

ARKET VEJA Venturi Trainers

SNEAKERS

Disse smarte og komfortable sneakers er fremstillet af bæredygtige materialer.

1100 DKK

FIN ULDFRAKKE

Uldfrakke lavet af dobbeltstofmateriale, der kan bæres både åbent og lukket.

2250 DKK

Linned Skjorte

Behagelig og løst siddende skjorte i 100% linned. Perfekt i lunere temperaturer.

499 DKK

Klassisk T-shirt

Blåstribet t-shirt i lækker kvalitet. Kan bruges både alene eller styles med fx en hættetrøje.

140 DKK

Cropped Jeans

Klassiske jeans med 5 lommer i økologisk bomuld. Cropped i benene og perfekt til forår.

590 DKK

Overdyed Twill Overshirt

Khakigrøn Jakke

Jakke med super fine frontdetaljer, knapper lavet af tagua nødder og en enkel brystlomme.

799 DKK

ARKET Flannel Overshirt

Ternet skjorte

Skjorte i økologisk bomuld til børn. Kan bruges både knappet eller åben med en t-shirt.

250 DKK

Bøllehat

Blød og letvægts bøllehat til børn. Hatten er lavet af genbrugsmaterialer.

200 DKK

PRIKKET KJOLE

Kjole med prikket print fremstillet af jerseystof og økologisk bomuld. Fåes i flere mønstre.

200 DKK

ARKET – MODE TIL MÆND, KVINDER & BØRN

ARKET er et perfekt sted at gå på opdagelse og finde gaveinspiration til din ønskeliste. Udforsk deres store sortiment til hele familien og find unikke gaveidéer. Hvad end det er til konfirmanden, brudeparret eller fødselaren. ARKET har moderne nordiske designs lavet med omtanke og med fokus på bæredygtighed. De arbejder overvejende i de karakteristiske nordiske farver. Samtidig følger de tidens trends og tendenser. Der er derfor al mulighed for at følge sæsonens nyheder. Du kan løbende tilføje sæson nyheder fra ARKET til din ønskeliste. ARKET har noget for enhver smag, og helt sikkert noget som vil passe til din personlige stil.

ARKET har et stort udvalg af forskellige styles og kollektioner, som passer til både hverdag og nytårsfesten. Udover modetøj til hele familien, har ARKET også et bredt udvalg af interiør til hjemmet. Du kan finde unikt og moderne interiør og brugskunst til dit køkken, stue, badeværelse og børneværelse. Med blot få nye items kan du friske dit hjem op. Samtidig kan du følge trends og tendenser inden for bolig tilbehør og indretning. Kategorien ”Homeware” vil ligesom de resterende kategorier følge sæsonens mode. Samtidig inddrager de højtider, såsom jul i deres mange designs. 

ARKET – BÆREDYGTIGHED & GENANVENDELSE 

Bæredygtighed har været en primær overvejelse i udviklingen af ARKET-mærket. Derfor er det en naturlig del af alle deres processer. Det gælder alle leverandører af ARKET valg af materialer til at informere kunderne om, hvordan de skal passe på deres produkter for at forlænge deres levetid. 

Tekstiler og tøj bør aldrig smides ud. I dag ender en masse uønsket tøj på lossepladsen, selvom det stadig kan anvendes som en værdifuld ressource. De fleste beklædningsgenstande kan repareres eller omarbejdes, for at give dem et længere liv. Hvis du har noget tøj som du ikke længere får brugt, kan det byttes, videresælges, videregives til venner og familie eller doneres til velgørenhed. Som et sidste alternativ, kan dit gamle tøj og tekstiler afleveres til alle ARKET butikker. Så sørger de for at tøjet bliver genbrugt på ny. På den mode er du også med til at skåne miljøet, som vi alle sammen er ansvarlige for. Tjek Ønskeskyens udvalg af de mest populære brands.

UNIKKE ITEMS FRA ARKET

Når du shopper på ARKETs hjemmeside, kan du nemt give din gamle garderobe nyt liv, og tilføje farver og mønstre som følger tidens modetrends. Under kategorien ”New Arrivals” finder du det nyeste modetøj fra ARKET. Så har du mulighed for at være en del af frontløberne på det nyeste lækre tøj fra ARKET. Her finder du alt fra overtøj til stiktrøjer i den lækreste kvalitet. Du finder også sko til sæsonen og tilbehør der pifter dit outfit op og adskiller sig fra mængden.

I sektionen ”In Season” præsenterer ARKET sine musthaves for de kommende måneder. I efterår/vinter månederne inddeler de sæsonens tøj i kategorier. Så bliver det nemmere for dig at finde den perfekte vinterjakke, den lækreste rullekrave og sejeste læderhandsker. Deres webshop er derfor meget brugervenlig. Det gør det nemt for dig at gå på jagt efter nye ønsker til din ønskeliste. Så kan du træffe det rigtige valg, hvad end det kommer til nyt overtøj eller basic items til din garderobe. ARKET bevæger sig i et meget stilsikkert univers med plads til fashionabel mode. De bidrager til en trendy stil, som bærer præg af bæredygtighed samt god kvalitet. Snyd ikke dig selv for at gå på opdagelse i det stilsikre modeunivers hos ARKET. Udvid din horisont og invester i gedigne fashion items i fantastisk kvalitet. Items du kan beholde og genbruge i mange år.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke produkter kan jeg finde hos ARKET?

De har et stort udvalg af mode og tilbehør til både mænd, kvinder, børn. Derudover sælger de et stort udvalg af ting til hjemmet. Tjek deres unikke udvalg i en af deres butikker eller på deres webshop.

Har ARKET kun en online butik?

ARKET har både en online shop, og så har de også fire fysiske butikker i Københavnsområdet. Tjek deres hjemmeside og find din nærmeste ARKET butik.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden på en ordre fra ARKET er mellem 2-4 hverdage. 

Hvordan kontakter jeg deres kundeservice?

Kundeservice kan kontaktes på e-mail: customerservice@arket.com. Du kan også skrive til dem på Messenger eller ringe til dem på: +45 89 87 33 00 på hverdage fra kl. 9-22.

Hvornår kan jeg kontakte ARKETs kundeservice?

Du kan kontakte dem fra mandag-onsdag mellem kl. 10.00-17.30, torsdag fra kl. 10.00-18, fredag fra kl. 10.00-19 og lørdag-søndag fra kl. 10-16.00.

Hvordan bestiller jeg en vare hos ARKET?

Du bestiller en vare ved at den valgte vare placeres i indkøbskurven. Herefter klikker du dig videre til kassen. Derefter udfylder du dine kontaktinformationer, hvor du vælger en forsendelsesmulighed. Til sidst skal der betales for varen.

Har ARKET hjemmelevering?

De har levering til hjemmet for 35 kr. Din pakke vil blive leveret mellem 3-4 dage. Læs meget mere om levering på deres hjemmeside.

Koster det noget at returnere? 

Nej det koster ikke noget at returnere en ordre. Det er altid gratis at returnere dine varer.

Hvordan finder jeg min nærmeste butik?

Find din nærmeste butik på deres hjemmeside.

Hvordan får jeg information om tilbud, rabatter og nyheder?

Tilmeld dig deres nyhedsbrev, og få informationer fra brandet.