Asos Logo

ASOS

ASOS er den ultimative online shopping destination for den modeinteresserede. Shop løs i et stort udvalg af de nyeste trends og tendenser til både mænd og kvinder.

En ting du kan være sikker på er, at ASOS altid har fingeren på pulsen. Du finder derfor mode, sko og accessories til enhver anledning på shoppen. Modegiganten tror på, at du skal have friheden til at udtrykke dig, som du har lyst til. Eksperimenter og udtryk dig med ASOS. Deres ultimative mål er at give dig selvtillid til at være lige præcis, den person som du vil være. Find inspiration til din ønskeliste lige her.

asos tøj til mænd og kvinder

OPDATER ØNSKELISTEN MED MODE

Ønsker du at opdatere ønskelisten med lækre nyheder og seneste trends? Så har ASOS med sikkerhed noget, som falder i din smag. Under kategorien ”New in” finder du de nyeste modenyheder fra flere forskellige brands. Det er derfor nemt og overskueligt at følge med. Hvis du finder noget, som du bare må tilføje til din ønskeliste, kan du både tilføje produktet manuelt og automatisk. Tilføj ønsket automatisk, ved at indsætte linket på produktet. Herved hentes alle oplysninger på produktet såsom billeder og beskrivelse – nemmere bliver det altså ikke at tilføje ønsker til din ønskeliste! Tjek også mange af de andre populære brands på siden.

MODE TIL MÆND & KVINDER

ASOS har mode til mænd og kvinder. De har gjort det nemt at shoppe, og de udvikler sig konstant for at optimere din shopping oplevelse. Deres tilgang er innovativ, hvorfor du altid vil have en rar oplevelse med at shoppe på ASOS. Find en ny overgangsjakke, sportstøj til træningen, en varm strik til de kolde måneder eller en smuk kjole til nytårsfesten blandt deres udvalg til kvinder. Desuden kan du også finde skønhedsprodukter fra mærker som MAC, Olaplex, Estee Lauder og mange flere. Udforsk et trendy og varieret udvalg til mænd, hvor du ugentligt kan finde nye styles. 

asos tøj til mænd

ASOS’ EGNE BRANDS

Skab din egen personlige stil med tøj, smykker, sko og håraccessories fra ASOS’ egne brands. Om du elsker spraglet tøj med farver, mønstre eller det mere minimalistiske udtryk, så kan du finde alt dette blandt sortimentet. ASOS DESIGN er din mode go-to, hvad end det er til et hverdagsoutfit eller aften. Lige meget hvilken type du er, kan du med sikkerhed finde inspirerende mode, der vil falde i din smag. 

Deres EDITION brand er mode designet til specielle anledninger. Skil dig ud med en af deres unikke designs og skab uforglemmelige minder. Find ekstravagante modeller, der kommer i flere forskellige størrelsesintervaller. EDITION kollektionen har også en bryllupskollektion med smukke bryllupskjoler og blazere til overkommelige priser. Hvis du skal giftes eller deltage i et bryllup, er dette den helt perfekte kollektion for dig. 

Er du mere til et minimalistisk, rent udtryk, så skal du ikke lede længe. WHITE kollektionen er præget af oversized og tidsløse designs, der kan bruges i dag og om mange år. Basic items er et musthave i garderoben, så du bør altid have nogle klassikere, som kan sammensættes med alt. Kom i sportstøjet med ASOS 4505, som giver dig komfortabelt aktivitetstøj og tilbehør til enhver aktivitet. Kollektionen afspejler tidens trends, så du kan træne med stil. Forny sportsgarderoben og tilføj lidt personlighed med stilfuldt træningstøj. Find motivation til træningen med det helt rette aktivitetstøj, hvad end det er til løbetræningen, yoga eller fitness. 

ASOS TIL NEDSATTE PRISER

Hvem elsker ikke tilbud og gode rabatter? Fyld ønskelisten med mode til fordelagtige priser og gå på opdagelse i ASOS’ outlet. Med op til 70% rabat, kan du opnå store besparelser og udvide garderoben til små penge. Det er den ultimative shop for nedsat tøj, sko og accessories. Helt perfekt til dig, der ikke kan stå for et godt tilbud, eller vente til Black Friday.

Ofte stillede spørgsmål om ASOS

Hvilke produkter kan jeg finde hos ASOS?

ASOS tilbyder mode, sko, accessories og skønhed til mænd og kvinder. 

Har ASOS kun en online butik?

Produkterne kan kun købes online. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden afhænger af den valgte metode. Du kan vælge imellem forskellige leveringsmetoder: next day, nominated day, click & collect eller standard. 

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Hvis du har spørgsmål til ASOS, kan du kontakte kundeservice ved at sende en e-mail via deres online kontaktformular på hjemmesiden. 

Hvornår kan jeg kontakte ASOS’ kundeservice?

Du kan altid kontakte deres kundeservice via deres hjemmeside.

Hvordan bestiller jeg en vare?

Tilføj den vare, som du vil købe til kurven. Gå til betaling, når du er klar til at betale. Hvis du er medlem, kan du logge ind på din bruger – hvis ikke, kan du oprette en bruger eller gå videre til betaling. Her skal du indtaste dine kontaktoplysninger, vælge leveringsmetode og til slut betale. 

Har asos hjemmelevering?

Ja. Under leveringsmetoder kan du vælge hjemmelevering. 

Kan jeg returnere min vare? 

Ja, det kan du godt. Du kan returnere dine varer inden for 28 dage fra modtagelse af varen. 

Hvordan sender jeg retur? 

For at sende retur skal du oprette en returnering på din ASOS-konto. Herefter får du tilsendt en mail med din returneringsetiket, som du skal fastgøre på forsiden af pakken. Indlever pakken i nærmeste GLS eller PostNord indleveringssted og send den afsted. 

Koster det noget at returnere? 

Nej. Det er i øjeblikket gratis at returnere i Danmark. 

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.