Aveny

Hos Aveny finder du flotte smykker, der passer til enhver lejlighed. Du finder både øreringe, armbånd, halskæder og ringe fra deres eget mærke, men også andre smykkedesignere.

Et dansk smykkemærke

Aveny er et eksklusivt dansk smykkebrand, som har over 60 års erfaring indenfor salg af ure og smykker. Du kan finde smykker til enhver anledning i flere kategorier, bl.a. AVENY Collection, som er deres helt eget unikke mærke og fra flere kendte brands såsom Georg Jensen, byBiehl, PDPAOLA og mange flere.

Aveny har siden 1960 solgt kvalitetsmykker, og har fra første dag haft fokus på, at kunne tilbyde et stort udvalg af smykker i høj kvalitet. Samtidig er det også vigtigt for Aveny at være på forkant med trends og have et stort udvalg af smykker, som kan bruges til alle lejligheder. De er også eksperter indenfor guld, sølv, diamanter, smykker og ure. Du vil derfor altid kunne få kompetent vejledning, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til valg af smykke eller ur.

Find inspiration fra Aveny og husk at tilføj dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Hånd med ringe og armbånd på, som rør ved korn på en mark

Avenys eget smykkebrand

Aveny Collection er deres eget smykkebrand til kvinder, mænd samt børn. Aveny Collection byder på klassiske styles, deluxe styles og tidens trends. Med over 60 års erfaring indenfor smykkebranchen, er de eksperter indenfor guld, diamanter og smykker, og har lanceret seks kollektioner – Aveny Deluxe, Aveny Signature, Aveny Classic, Aveny Masculine, Aveny Silver og Aveny Kids. 

Gå på opdagelse i deres univers af sofistikerede og elegante klassikere til de moderne samt trendy smykker med kant. Deres udvalg gør det muligt at finde noget til enhver. Udforsk armbånd, øreringe, halskæder, vedhæng og ringe, som er lavet i ædle metaller og med funklende ædelstene. Vælg et tidløst design, som kan følge dig hele livet eller find det perfekte smykke til en gave, som bliver et minde for livet.

Find det du allerbedst kunne tænke dig og det der passer til dit behov og husk at tilføje dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Solitaireserien Starlight

Starlight-serie henvender sig i høj grad til kvinder, der ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller eksklusivitet, og som gerne vil have et smykke, der gør sig bemærket. Serien består af ringe, vedhæng samt ørestikker, der fremstilles i 14 karat guld eller hvidguld med brillanter og kendetegnes ved en enkelt ædelsten i en simpel fatning med grabber. Serien er til kvinden, der værdsætter et enkelt og stilrent look.

Samtidig formår serien at fremhæve den kvindelige femininitet og personlighed gennem et tidløst og unikt design.  Når du køber et Starlight smykke, er du sikker på, at det er en investering for livet. Aveny tilbyder den unikke mulighed, at du indenfor 2 år efter købsdatoen kan opgradere diamanten til en større efter eget ønske. Du køber altså et kvalitetssmykke, der kan følge dig gennem hele livet. Forær smykket til én du har kær – det er den perfekte gave til alle anledninger.

Mangler du inspiration til hvad du skal ønske dig til din fødselsdag? Så finder du masser af inspiration til at finde den perfekte gave til dig selv, eller en du holder af.

Smykker til enhver anledning

Nye smykker er altid en god idé. Smykker er nemlig oplagte accessories til både hverdag samt fest, og de er ofte være prikken over i’et. Til en dag på kontoret kan det være fint med nogle enkle smykker, der siger noget om, hvem du er. Til gengæld kan det være oplagt at skrue lidt op for volumen, når du skal ud med veninderne. Her må øreringene godt være lidt ekstravagante og fingerringene fylde lidt. Uanset hvad, så er det altid godt at have lidt forskellige smykker at vælge imellem, så du kan mixe og matche og udtrykke din egen unikke og personlige stil.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Aveny

Hvor lang er leveringstiden?

Den estimerede leveringstid står ved hvert produkt, men Aveny bestræber sig selvfølgelig på at levere din ordre så hurtigt som muligt. Forvent mellem 2-4 hverdage.

Hvilke produkter kan jeg finde hos Aveny?

Aveny har gennem mange år leveret flotte smykker – ringe, halskæder, armbånd og øreringe.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, hvis du bestiller for mere end 300 kr, leveres din ordre gratis til en pakkeshop. Ellers koster fragten mellem 29-39 kr. alt afhængig af hvilken leveringsform du vælger.

Hvor kan jeg komme i kontakt med Aveny?

Du kan enten kontakte dem via mail: kundeservice@aveny.dk eller på telefon +45 35 83 00 77.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med Dankort, Visa, Visa Electron, bankoverførsel, Master Card og telefonisk.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har 14 dages fortrydelsesret. Produkterne skal blot være ubrugte og i original emballage. Du dækker selv omkostningerne for returneringen.

Hvem bliver min bestilling sendt med?

Når du bestiller fra Aveny bliver din ordre sendt med Postnord. Enten hjem til dig eller en pakkeboks efter eget valg.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Instagram og Facebook.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.