Axel Arigato Logo

Axel Arigato

Trods sit Japanske navn blev Axel Arigato grundlagt i 2014 af Svenskerne Albin Johansson og Max Svärdh. Brandet designer tøj og sneakers i overtruffen kvalitet til overkommelige priser.

Det svenske brand Axel Arigato er navngivet efter det Japanske ord for ’’Tak’’, som er en hyldest til Japansk design og minimalisme. I deres sortiment finder du blandt andet sneakers i den højeste kvalitet, som er fremstillet i Portugal. Axel Arigato blev grundlagt med en passion for sneakers og sko, og er sidenhen vokset til at blive en international succes. Deres produkter kan købes i mere end 100 lande, og kan bruges til både hverdag og fest. Brandet arbejdet konstant på at designe nye modeller, mønstre og farver, hvilket også afspejler deres store fokus på udvikling og fremgang. Lad dig inspirerer af Axel Arigatos unikke modeunviers, og opdater din ønskeliste med de mest trendy sneakers.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 9 PRODUKTER FRA AXEL ARIGATO

Produkt 1

Bee Bird hættetrøje

Den klassiske Bee Bird Hoodie er tilbage i opdaterede farver med et broderi på brystet.

1270 DKK

Produkt 2

Clean 90 sneaker

Axel Arigato Clean 90 sneakers er håndlavet af hvidt blødt læder og har en matchende sål i gummi.

1420 DKK

Produkt 5

Marathon sneaker

Inspireret af løbesko gennem 90’erne er Marathon Runner lavet med en overdrevet sål.

1790 DKK

Produkt 3

Genesis sneaker

Inspireret af vintage løbere stilarter er denne model vores mest lette stil til dato.

1420 DKK

Produkt 4

Orbit sneaker

Orbit består af en klassisk udformet læderoverdel og en ny tilpasset gummisål.

1490 DKK

Produkt 6

Marathon sneaker

Inspireret af løbesko gennem 90’erne er Marathon Runner lavet med en overdrevet sål.

1790 DKK

Orange sneaker

Inspireret af løbesko gennem 90’erne er Marathon Runner lavet med en overdrevet sål.

1790 DKK

Platform sneaker

Sneakers med paneldesign er skåret i premium ruskind og færdig med en klumpet sål i gummi.

1380 DKK

Clean 90 sneaker

Clean 90 Sneakers med Bee Eater Bird broderier. Den minimalistiske silhuet er håndlavet i læder.

1490 DKK

Axel Arigato – Stilfulde sneakers

Det Japanske ’’tak’’ er lige præcis det, dine fødder vil sige til dig, når du træder ned i et par Axel Arigato sneakers. De to svenske grundlæggere etablerede brandet, da de synes det var en udfordring at finde fodtøj på markedet. De startede med at sælge sneakers på Instagram, og da de lancerede deres første sneakers-model, blev den udsolgt på 3 dage. Med så hurtig og stor succes, måtte de åbne flere butikker rundt om i Europa. Det kom dog ikke som en overraskelse. Alle sneakers fra Axel Arigato er nemlig i en høj kvalitet, der emner af velovervejet design til en fordelagtig pris. Tjek deres mange produkter og tilføj dem til din ønskeliste, ved at oprette dig som bruger på Ønskeskyen.dk. Se de mange fede brands på sitet og lad dig inspirere.

Tøj & sneakers til enhver anledning 

Mangler din garderobe en opgradering? Hos Axel Arigato finder du både sko, tøj og accessories som du kan bruge med en masse forskellige outfits. For eksempel er deres sneakers lavet i et simpelt design, som kan bruges til både hverdag og nytårsfesten. Hvis du vil have et mere afslappet hverdagslook, kan du finde sko der kan løfte dit outfit op. Samtidig kan deres sko være helt perfekte til at give festtøjet en cool nedtoning. Skoene vil være prikken over i’et i dit outfit, og grundet det simple design kan de bruges sæson efter sæson. De mange forskellige farver og designs gør, at du altid kan finde noget der passer til enhver begivenhed. Hvem vil ikke have sneakers i suveræn kvalitet, kombineret med priser alle kan være med på? Du kan få denne unikke kombination ved at investere i et par lækre sneakers fra Axel Arigato.

Axel Arigato – Håndlavede sneakers fra Portugal 

Bag den stilfulde facade af det skandinaviske mærke, befinder sig ægte håndværk. Designet af perfekte sneakers, har sin oprindelse i Paris, og er håndlavet i Portugal af højkvalitets læder. Mærkets identitet er præget af modekulturelle påvirkninger – en sammensmeltning af svensk minimalisme og japansk popkultur. Axel Arigato vil med sine moderne designs, forsøge at skabe et specielt look og en særlig fornemmelse. Gå på opdagelse i mærket unikke udvalg af håndlavede sneakers i den bedste kvalitet. Find dine yndlings styles og tilføj nye seje sneakers til din ønskeliste.  

Drop of the week

Det faktum at Axel Arigato forhandler modetøj, sko og accesories er ikke årsagen til at brandet differentierer sig i modebranchen. Til gengæld skiller de sig meget ud, i måden hvorpå de lancerer nye produkter. Stifterne bag brandet Albin Johansson og Max Svärdh ønsker ikke at matche modeverdenens måde at lancere på – efter sæsoner. Mærket lancerer deres moderigtige items løbende, og ikke i én omgang som ved en kollektion. Vi lever i en meget omskiftelig verden, hvor alting går hurtigt, og det samme gør modetrends og tendenser.  De kalder konceptet ’Drop of the week’, og konceptet gør at deres items er designet efter de aller nyeste og sprødeste modetendenser. Tjek deres unikke udvalg, og lad din inspirere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke produkter kan jeg finde hos AXEL ARIGATO?

De har et stort udvalg af håndlavede sko, og mode til både mænd og kvinder. 

Har AXEL ARIGATO kun en online butik?

Du kan købe produkterne online og i deres fysiske butik i København og rundt omkring i Norden.

Hvor lang er leveringstiden hos AXEL ARIGATO?

Leveringstiden på din ordre fra Axel Arigato er estimeret til 1-3 hverdage. 

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Du har mulighed for at kontakte kundeservice via nedenstående link på e-mail, eller via. deres WhatsApp. 

Hvornår kan jeg kontakte AXEL ARIGATOs kundeservice?

Du kan kontakte deres kundeservice alle ugens dage.   

Har AXEL ARIGATO sociale medier? 

Ja, modebrandet er at finde på flere sociale medier. De har Instagram, Facebook, TWITTER, YouTube, TikTok og Pinterest. 

Kan jeg købe et gavekort? 

På shoppen kan du købe et digitalt gavekort, der kan bruges på deres webshop. 

Hvordan aktiverer jeg en rabatkode? 

For at aktivere en rabatkode, så skal du gå til kassen og gå til betaling. Her kan du indtaste rabatkoden i feltet for gavekort eller rabatkode. 

Er min ordre gået igennem? 

Så snart din ordre er gået igennem, vil du modtage en ordrebekræftelse på mail. 

Der er en fejl på min vare, hvad gør jeg? 

Hvis du ønsker at reklamere over en vare, skal du kontakte deres kundeservice. Du kan også reklamere i en fysisk butik og medbringe kvittering.