BabySam logo

BabySam

BabySam er Danmarks største kæde for babyudstyr med 30 butikker fordelt over hele landet. Derudover har BabySam en webshop fyldt med kvalitets babyudstyr-, tilbehør og meget mere.

BabySam er landets største og mest innovative kæde for babyudstyr- og tilbehør. Butikskæden vil være Nordens største og bedste, når det kommer til børn og babyer. Derfor støtter BabySam udviklingen gennem salg af kvalitetsprodukter og kompetent rådgivning. De har mere end 40 års erfaring med rådgivning af babyudstyr, og ønsker at vejlede deres kunder på bedst mulig vis. De vil have deres kunder til at træffe trygge valg og står derfor altid klar til at rådgive med den nyeste viden på området. BabySams medarbejdere er certificeret i rådgivning om barnevogne og autostole. Derudover tilbyder deres medarbejdere også personlig rådgivning med faglighed i højsædet.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 9 PRODUKTER FRA BABYSAM

TRIPP TRAPP® - Højstol

TRIPP TRAPP® - Højstol

Tripp Trapp® – Stolen der vokser med barnet Kan indstilles i siddehøjde og-dybde. Egnet fra ½ år.

1.439,00 DKK

NONOMO HÆNGEVUGGE

NONOMO Hængevugge

NONOMO® Baby Hammock rokker på en naturlig måde dit barn op og ned, ligesom i mors mave.

1.495,00,00 DKK

Filibabba Aktivitetsnest

Filibabba Aktivitetsnest

Aktivitetsnesten kan bruges som kravlegård, aktivitetstæppe, legetæppe, babynest.

732,00 DKK

Cybex autostol

Cybex autostol

Sirona S i-Size autostol fra Cybex kan bruges fra barnet er nyfødt og indtil barnet måler 105 cm.

4.199,00 DKK

Hummel trøje

Klassisk sort sweatshirt I lækkert blødt materiale. Med klassisk hvidt hummel logo foran.

229,95 DKK

Bliss Skråstol

Bouncer Bliss er et hyggeligt sted sted for din baby at lege og hvile. I flot antracit grå farve.

1.499,00 DKK

Cybex Klapvogn

Cybex Klapvogn

Balios S Lux enestående klapvogn designet i elegant look og med behagelig komfort.

2.489,00 DKK

Ergobaby Bæresele

Omni Breeze i midnight blue er en all-in-one bæresele der kan anvendes fra 3,2 -20 kg.

1.699,00 DKK

Filibabba babynest

Filibabba babynest

Babynesten er produceret i økologisk satinvævet bomuld, er blødt og smukt at se på.

799,95 DKK

Unikt sortiment

I BabySam kan du finde lige, hvad du har brug for til dit barns garderobe. De har et stort udvalg af basistøj, funktionelt tøj og fine designs til de mindste. BabySam forhandler kvalitetsmærker som hummel, WHEAT, Petit by Sofie Schnoor, Småfolk, Noa Noa, Ticket To Heaven og mange flere. De udvider løbende deres sortiment, og der er derfor ikke chance for at køre tør i de samme designs. 

I BabySam kan du tilmed shoppe et bredt udvalg af elementer til børneværelset, som du derigennem kan bruge til at skabe et kreativt og muntert univers for dit barn. De forhandler en række forskellige mærker, som hver især kan tilføre noget forskelligt til et børneværelse. Mærket ferm LIVING er stilrent og funktionelt, hvor mærket Sebra har mange hyggelige og moderne designs, der skaber en god stemning. Sebras designs er nytænkende, og de bruger moderne farver og motiver, som matcher gamle håndværksformer og naturmaterialer. 

Leder du efter babyudstyr, som kan bruges på farten, så har BabySam et stort udvalg af autostole fra kendte mærker som Joie, Cybex og Britta Römer. Derudover har kæden også et stort udvalg af eftertragtede barnevogne og klapvogne fra mærkerne Emmaljunga, Odder, Babyjogger og mange andre brands. BabySams kompetente medarbejdere står altid klar til at give dig kompetent rådgivning, så du er sikker på at træffe trygge valg, når du skal bruge nyt babyudstyr til de mindste. Husk at du hurtigt kan tilføje ønsker fra Babysam til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere. Gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og find en masse fede ønsker.

Kompetent rådgivning 

BabySam har mange kompetente medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med at finde det bedste babyudstyr til de mindste. Du kan roligt stole på medarbejdernes rådgivning, og de går aldrig på kompromis med deres værdier om sikkerhed, tryghed og ansvarlighed. Vores børn er det dyrebareste vi har, og derfor bruger BabySam mange ressourcer på at træne og uddanne deres medarbejdere, hvilket du vil opleve når du handler i deres butikker.

Bliv inspireret hos BabySam

På BabySams hjemmeside kan du få de bedste råd og tips til livet som forælder. Derudover kan du hente en masse inspiration og råd til familieliv, hjemmet, udvikling og sundhed og mange andre emner. På siden får du brugbar information til dig som er nybagt mor, til dig som ønsker at blive klogere på dit barns udvikling eller dig der ønsker at vide mere om, hvordan du nemmest er på farten med din baby. Inspirationsuniverset spænder meget bredt, og du vil helt sikkert kunne udvide din horisont og blive meget klogere på mange områder, hvad end det handler om familieliv eller børneopdragelse. 

Vælg den helt rigtige barnevogn hos BabySam

At vælge barnevogn er en stor beslutning, og kan for mange mennesker virke som en jungle at skulle navigere i. Valg af barnevogn er en personlig sag, hvor det er vigtigt at tage højde for ens personlige behov og ønsker. BabySam har et stort udvalg af barnevogne, køreposer og andet tilbehør. De har noget for enhver smag, og du vil helt sikkert kunne finde den perfekte barnevogn hos dem. BabySams medarbejdere er rigtig gode til at tage udgangspunkt i dine personlige behov, så i sammen kan finde den bedste løsning. De har barnevogne i mange forskellige størrelser, farver, designs og med mange forskellige funktioner. De fører mange kendte mærker som Odder, Cybex, Emmaljunga, Bugaboo og mange andre. Tjek deres fantastiske udvalg af barnevogne, og tilføj nyt babyudstyr til din ønskeliste, så du er sikker på at finde det bedste udstyr og tilbehør til din baby. 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan finder jeg min nærmeste Babysam butik?

Du kan finde din nærmeste BabySam butik ved at indtaste by, postnummer eller adresse via. følgende link: https://www.babysam.dk/find-butik

Hvor længe kan jeg bytte en vare købt i Babysam?

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på deres webshop. 

Hvad koster levering?

Der er gratis hjemmelevering på ordrer købt hos BabySam.

Hvordan returnerer jeg en vare online?

Hvis du vil sende din online ordre retur, kan du gøre det i en af deres fysiske butikker, eller sende det til følgende adresse:
System Transport
Kumlehusvej 1
4000 Roskilde, Øm
Port nummer: 56-58
Att. BabySam

Hvordan får jeg en gratis babyboks?

Du kan bestille en gratis babybox ved at klikke på følgende link: https://www.babysam.dk/gratis-tilbud-hos-babysam

Hvad forhandler Babysam?

Som medlem af Klub BabySam kan du booke en tid til personlig rådgiver, som kan give dig personlig og grundig vejledning til at træffe fornuftige valg i forhold til køb af babyudstyr. 

Kan jeg få en personlig rådgivning hos Babysam?

Som medlem af Klub BabySam kan du booke en tid til personlig rådgiver, som kan give dig personlig og grundig vejledning til at træffe fornuftige valg i forhold til køb af babyudstyr. 

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice på telefon nummer + 45 70 11 30 10 eller sende dem en e-mail på kundeservice@babysam.dk

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice fra mandag til fredag fra kl. 9-16. 

Hvordan bliver jeg medlem af klub Babysam?

Du kan gratis tilmelde dig deres medlemsklub og opnå mange forskellige fordele. Tilmeld dig her: https://www.babysam.dk/klub