babyshop logo

Babyshop

Hos Babyshop kan du købe moderigtigt børnetøj online. Babyshop forhandler alle de populære brands til de mindste, ligesom du også kan shoppe alt øvrigt babyudstyr hos Babyshop.

Prisvindende webshop med høje ambitioner 

Hos Babyshop har man store ambitioner og høje krav til den service, man leverer. Det hårde arbejde har ad flere omgange båret frugt for dem, da de gennem tiden har vundet flere forskellige priser for sit onlineunivers. Blandt andet har Babyshop vundet prisen “Årets e-handler” på Nordic e-Commerce Summit og prisen. Derudover vandt de også “Årets børnetøjsbutik på nettet” til Habit Fashion Awards.

Det er også den særlige omtanke for børnene, der er den største drivkraft, når det kommer til deres fokus på bæredygtighed. Det er nemlig vigtigt for dem, at der også er en sund planet til de generationer, de forhandler deres vare til. De mener ikke at det giver Maning, at man forhandler ting til børn, som i sidste ende vil ende med at ødelægge den planet, som de senere skal blive gamle på.

Tjek hjemmesiden ud og find gaveinspiration til det næste babyshower eller andre begivenheder!

slynge fra Babyshop

Den bedste kundeoplevelse, bæredygtighed og høj kvalitet

Det er ikke kun vigtigt, at du kan shoppe alle de lækre brands af høj kvalitet. Det er også vigtigt, at du får en helt unik kundeoplevelse, når du handler på siden. Derfor har de fokus på, at kundeservice såvel som brugeroplevelse og udvalg skal leve op til de forventninger, som deres kunder har. De har nemlig et mål om at brande sig som Nordens bedste onlineshop, inden for salg af modetøj til babyer og børn. 

Hos Babyshop vægter man også bæredygtighed højt, og det betyder blandt andet, at du kan shoppe tøj og udstyr til din baby eller børn uden at gå på kompromis med dine værdier, når det kommer til miljø og klima. Det er Babyshops ønske om at sikre planetens overlevelse for fremtidige generationer, der er den primære drivkraft bag Babyshops fokus på bæredygtighed.

Sko og legetøj fra Babyshop

Sortimentet hos Babyshop

Du finder både danske og internationale brands, og uanset hvilken stilart du foretrækker. Du vil uden tvivl være i stand til at finde et stort udvalg, der falder i din smag. Hos Babyshop har man nemlig valgt ikke kun at specialisere sig i tøj med ét bestemt stilmæssigt udtryk og design. Tværtimod forhandler man et bredt mix af brands inden for mange forskellige stilarter, så der er noget til de fleste. 

Selvom sortimentet rent udtryksmæssigt kan stile i mange forskellige retninger, så er der alligevel en lang række fællestræk for det sortiment, Babyshop forhandler. Blandt andet går man aldrig på kompromis med kvaliteten, når man udvælger nye brands og varer til sortimentet hos Babyshop.

Du kan altid handle hos Babyshop i ro og mag. De holder åbent døgnet rundt, og du kan derfor tage dig god tid, når du skal udvælge dine yndlings styles. Hos Babyshop er shopping til børn både nemt, bekvemt og eksklusivt. 

Fest med artikler fra Babyshop

Læs mere om Babyshop

Siden 2006 har Babyshop solgt moderigtigt baby- og børnetøj samt øvrigt babyudstyr online. Det er parret Linn & Marcus Tagesson, der står bag Babyshop, og sammen er de drevet af en fælles vision om at blive Nordens bedste onlineshop inden for salg af modetøj til både babyer og børn.

Foruden modetøj kan du også shoppe babyudstyr som barnevogne, autostole, pusletasker, interiør til børneværelset, legetøj, spiseredskaber og alt det andet udstyr, de små kræver hos Babyshop. Fælles for de varer, du finder hos Babyshop, er, at de er udvalgt med nøje omtanke for kvalitet og design.

Ofte stillede spørgsmål hos Babyshop

Hvilke varer finder jeg hos Babyshop?

Hos Babyshop finder du moderigtigt tøj til babyer og børn, men du finder også et stort udvalg af både udstyr og legetøj.

Hvordan handler jeg hos Babyshop? 

Når du handler hos Babyshop, klikker du de varer i kurven, som du ønsker at købe. Når du har fundet alle de varer, du ønsker at købe, går du til kassen hvor du placerer din ordre.

Har Babyshop fysiske butikker? 

Ja og nej. Babyshop har en enkelt flagshipstore i Stockholm, men ellers foregår det meste af Babyshops salg online. Babyshop har ikke fysiske butikker.

Hvordan kommer Babyshops fokus på bæredygtighed til udtryk?

Hos Babyshop har man fokus på bæredygtighed, og det har man blandt andet i form af opmærksomhed på ansvarlig produktion, ansvarligt skovbrug, genanvendte materialer, økologiske materialer, ansvarligt dyrehold, bioplast og PFC-frie produkter. 

Hvor befinder Babyshops sortiment sig henne prismæssigt?

Hos Babyshop finder du både dyrere og mere prisvenlige brands. Fælles for de brands, Babyshop forhandler, er, at de er udvalgt med særlig omtanke for kvalitet og design, men det betyder ikke, at alle varer i Babyshops sortiment er dyre mærkevarer til høje priser. 

Hvad gør jeg, hvis jeg vil returnere en vare? 

Hvis du ønsker, at returneringen skal gå hurtigst muligt, kan du registrere din returnering online hos Babyshop. Du kan også vælge at udfylde den returseddel der er vedlagt din pakke, når du handler hos Babyshop.

Kan jeg shoppe nyhederne fra mine favoritbrands hos Babyshop?

Du finder meget andet end tøj hos Babyshop. Blandt andet forhandler Babyshop også ventetøj til mor, legetøj, møbler til børneværelset og alt i udstyr til baby som barnevogne, køreposer og meget mere. 

Hvordan vælger jeg den rette størrelse, når jeg vil shoppe tøj og sko? 

Hos Babyshop kan du inddele varerne således, at du kan shoppe efter alder. På tøjet til de helt små kan du også shoppe efter barnets længde i centimeter.

Hvilken aldersgruppe henvender Babyshops sortiment sig til?

Babyshop henvender sig primært til babyer og børn i alderen 0-10 år. Dog kan du også shoppe ventetøj og andet udstyr til moderen, ligesom du i kategorien med legetøj givetvis kan finde produkter, som større børn også kan få glæde af.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.