Bambustøj.dk

Bambustøj.dk

Bambustøj.dk er en online shop, som tilbyder modetøj fremstillet af bambus. Udvalget består af minimalistiske designs, der passer ind i enhver garderobe. Lad dig inspirere til nye styles til din garderobe.

Klæd dig i bløde tekstiler med tøj fra Bambustøj.dk

Er du på udkig efter nye basic items til din garderobe? Hos Bambustøj.dk finder du et lækkert udvalg af modetøj i bambus. Hvis du desuden tænker på miljøet, så er tøj i bambus et mere bæredygtigt valg, som bliver fremstillet med omtanke for vores planet. Bambustøj.dk tilbyder både mode til mænd, kvinder og børn. Du kan derfor shoppe til hele familien under samme tag – så bliver det altså ikke nemmere! 

Blandt udvalget kan du finde stilrene og minimalistiske designs. Enhver har brug for en masse basic styles i sin garderobe. Det er derfor oplagt at shoppe lidt til sin basic garderobe hos Bambustøj.dk. Find både undertøj, strømper, t-shirts, sweatshirts og sweatpants blandt udvalget. Tøjet er fremstillet i den allerbedste kvalitet og lavet af bambusfibre, som er utroligt blødt. Udforsk udvalget allerede i dag og find favoritter i bambus, som du kan tilføje til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk

Bambustøj.dk

Fordele ved bambustøj 

Tøj i bambus er lavet af de blødeste bambusfibre. Er du derfor typen, der elsker at gå i behageligt tøj og føle dig tilpas, så er bambustøj helt sikkert noget for dig! Bambus har en rækker fordele, og udover at det er utroligt behageligt, er det også fremstillet på en bæredygtig måde. Bambus dyrkes nemlig naturligt. 

Er din hud sensitiv eller er du allergisk, så er bambustøj en sikker vinder. Tøjet har antibakterielle egenskaber og er særligt passende for allergikere, folk med eksem og diabetikere. Læs om alle fordelene på Bambustøj.dk. Bambustøj er også en god gaveidé til personen, som døjer med sensitiv hud. Dette er også en måde at vise omtanke på. Hvad end det er til en fødselsdag eller jul

Bambustøj.dk

Fakta om bambus 

Bambus er en græsart og der findes mange forskellige arter inden for bambus. Planten har antibakterielle egenskaber og har en god vokseevne. Derfor bruger man stort set heller ikke pesticider, når man har plantet ny bambusskud. Bambusplanten vokser i tropiske og subtropiske områder, og den bliver derfor importeret til Europa. 

Størstedelen af det bambustøj, som du finder blandt udvalget hos Bambustøj.dk er FSC®- og OEKO-TEX certificeret. 

Bambustøj.dk

Om Bambustøj.dk 

Teamet bag Bambustøj.dk prøvede for første gang et par bambusstrømper – og sådan startede hele eventyret om den bæredygtige online shop. Udover at Bambustøj.dk fører et nøje udvalg af modebrands inden for bambustøj, så producerer de også selv underbukser og strømper. Brandet hedder Copenhagen Bamboo og er i utroligt høj kvalitet. 

Bambustøj.dk elsker den bæredygtige tankegang og håber på en fremtid med 100% økologisk tøj. Har du også en kærlighed for bæredygtigt tøj, så klik dig igennem deres webshop og lad dig inspirere til din ønskeliste. Du kan også tage et kig blandt vores udvalg af brands

Bambustøj.dk

Ofte stillede spørgsmål om Bambustøj.dk

Hvilke produkter kan jeg finde hos Bambustøj.dk? 

Bambustøj.dk tilbyder et udvalg af tøj, som er fremstillet af bambus. Find et udvalg til mænd, kvinder og børn, så du kan shoppe til hele familien. 

Hvor kan jeg købe produkterne? 

Bambustøj.dk er en online shop, og du kan derfor finde alle produkterne online. 

Er bambustøj godt for miljøet? 

Ja. Da det bliver fremstillet af bambus, som ikke kræver det helt store af pesticider, når de vokser, betydet det altså, at de bliver fremstillet på en naturlig måde i forhold til andre materialer. 

Hvilke brands kan jeg finde på shoppen? 

De tilbyder et par forskellige brands, hvor du blandt andet kan finde JBS, JBS of Denmark, Copenhagen Bamboo, Frank Dandy, Lindbergh, Resteröds med flere. 

Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice? 

De kan kontaktes telefonisk på: +45 71 99 24 66 og på mail: kundeservice@bambustoej.dk.  

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice? 

De kan kontaktes mandag-fredag mellem kl. 10-14.  

Hvor lang returret har jeg? 

Du har hele 90 dages fortrydelsesret. 

Hvordan er deres leveringstid? 

Din ordre afsendes typisk inden for 24 timer. 

Hvad er fordelene ved bambus? 

Der er en masse fordele ved tøj af bambus. Blandt andet er det et bæredygtigt valg, antibakterielt, særligt godt til sensitiv hud og så er det utroligt blødt. Læs mere om fordelene på deres hjemmeside. 

Hvad koster fragt? 

Når du handler for over 399 kr. er fragt gratis. Levering til en pakkeshop koster 35 kr., hvor du kan få leveret din pakke til din arbejdsplads eller privat for 49 kr. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.