Barberskabet

Hos Barberskabet tilbyder de hverdagsprodukter af højeste kvalitet, til en fair pris og leveret lige til døren, så du som medlem sparer tid og penge uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Pletafvisende og lugtfrie T-shirts

Barberskabets pletafvisende og lugtfrie T-shirt rummer mange unikke egenskaber, der tilsammen former det helt optimale produkt. Deres T-shirts er sammensat af materialerne modal og økologisk bomuld, som gør den både åndbar, svedtransporterende og ultrablød. Samtidig har den fået en overfladebehandling, som sikrer en pletafvisende effekt!

T-shirts fra Barberskabet.

Ultra bløde boxershorts

Barberskabet har gjort sig umage med at udvikle de allerbedste boxershorts til alle hverdagens situationer. Deres mål var at skabe nogle boxershorts, som havde høj funktionalitet, kvalitet og komfort. Deres boxershorts er derfor produceret med et grafen indlæg i skidtet, som gør deres boxershorts svedtransporterende og varmeregulerende.
Grafen kombineret med det hurtigtørrende materiale modal skaber de mest komfortable og ultra bløde boxershorts uden generende mærker og syninger!

Boxershorts fra Barberskabet.

Nanosølv-sokker hos Barberskabet

Med Barberskabets Nanosølv-sokker får du en helt anden oplevelse end med almindelige bomuldssokker. De skiller sig ud ved at have svedabsorberende og antibakterielle egenskaber, som kommer af materialerne modal og nanosølv. Med disse materialer sikres du både maksimal hygiejne og komfort – hele dagen!

Sokker fra Barberskabet.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.