Bemz

Bemz er en skandinavisk design virksomhed, som laver flotte design covers til IKEA møbler, der kan pifte ethvert hjem op. Hos Bemz finder du design covers, som giver nyt liv til hjemmet.

Giv dine IKEA møbler et nyt liv 

Hvis du overvejer at skifte din gamle IKEA sofa ud med en ny, så tag et kig på Bemzs produkter. Bemz har udviklet en række designcovers, som passer til et bredt udvalg af IKEA´s sofaer, stole, sengegærde, fodskamler mfl.. Det giver dig mulighed for at give din sofa, fodskammel eller stol et nyt look og samtidig skabe et “nyt” møbel af kvalitetsmaterialer.

Giv din mor eller far et Bemz sofacover i mors dag eller fars dags gave, og giv dem muligheden for at friske de gamle møbler op!

Bæredygtighed og kvalitet 

Bemz har en bæredygtig profil, som ønsker at give IKEA møbler en ny chance. Dette skal forhindre at der smides gode møbler ud pga. slitage. Bemz har et ønske om at give gamle IKEA møbler et nyt liv uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor er deres designcovers til sofaer, stole, sengegærde, fodskamler og sengerammer udviklet og syet i de lækreste materialer. Det er med til at give et luksuriøst præg til indretningen samtidig med, at man støtter en bæredygtig tankegang.

Gå på opdagelse blandt de mange lækre produkter og husk at tilføj dine favoritter til din ønskeliste her på Ønskeskyen.

Lys sofa og sofapude med betræk fra Bemz

Et personligt præg i indretningen

Med designcovers fra Bemz har du muligheden for at sætte dit eget præg og design på dine IKEA møbler. Inde på Bemzs hjemmeside finder du et bredt udvalg af designcovers, der passer til IKEA møbler. Du skal du blot vælge hvilken IKEA model, du leder efter, så vil der komme en lang række muligheder. Vælg mellem materiale, farve, struktur og fit på dit designcover. Dermed sætter du dit helt eget præg på indretningen ved at vælge farve, materiale og stil.

Gå på opdagelse blandt de mange lækre produkter og find det design, som vil passe ind i dit hjem.

Læs mere om Bemz

Hos Bemz finder du et hav af custommade designcovers til dine IKEA møbler. Bemz giver dig muligheden for at gøre lidt ekstra ud af dine IKEA møbler og sætte et personligt præg på indretningen. Hvis du ønsker at give dine gamle IKEA møbler et friskt pust og samtidig tilføje stil og luksuriøs stemning til din bolig, så skal du helt sikkert tjekke Bemzs produkter ud. Bemz laver specialdesignede produkter i højeste kvalitet og med de lækreste high-end materialer, som giver et luksuriøst look til dine IKEA møbler. Bemz har et ønske om at føre bæredygtighed ind i hjemmet. I stedet for at købe nye møbler, så gør Bemz det muligt at give dine gamle møbler et nyt liv.

Lad dig inspirere af de mange muligheder og kombinationer hos Bemz og husk at tilføje dine favoritter til din ønskeliste. Du kan også gå på opdagelse blandt Ønskeskyens mange andre populære brands

Ofte stillede spørgsmål om Bemz

Hvordan bestiller jeg en vare?

Du vælger den model, du søger, designcover til, og derfra har du mulighed for at designe dit eget cover. Når du har lavet dit eget designcover, lægger du det i indkøbskurven og videre til betaling.

Hvor lang er leveringstiden?

Der er en leveringstid på 3-5 uger fordi, at produkterne er syet i hånden og lavet helt specielt til dine ønsker.

Hvem leverer pakkerne?

Pakker sendt til Danmark leveres med PostNord til din nærmeste PostNord pakkeshop.

Kan jeg bestille en prøve hjem?

Ja, det kan du tro! Du kan bestille 5 gratis farverprøver hjem, så du er sikker på at træffe den rigtige beslutning.

Er deres gratis fragt?

Du får gratis fragt ved køb over 150€.

Der er en fejl på min vare, hvad gør jeg? 

Der er 3 års garanti på produkter købt hos Bemz. 
Hvis du modtager en vare, hvor der er fejl på, skal du kontakte deres kundeservice, som tager sig af din reklamation hurtigst muligt.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?

Hos Bemz kan du altid betale med følgende muligheder; American Express, MasterCard, Visa og PayPal.

Har virksomheden sociale medier? 

Ja, du kan finde en masse inspiration og nyheder på Bemzs Instagram, Facebook og Pinterest.

Hvordan passer jeg på mit nye design cover fra Bemz?

Inde på hjemmesiden finder du en “care guide”, som giver dig en lang række tips og instruktioner til, hvordan du passer på dine produkter fra Bemz, så de kan holde i mange år.

Hvor kan jeg stille spørgsmål til mål og størrelse?

Du har altid mulighed for at stille spørgsmål til størrelse, materiale og mål. Du kan få fat i Bemz via deres chat-funktion, eller e-mail, som står under “Contact us” på deres hjemmeside.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.