Beskyt dit syn

Besøg Beskyt Dit Syns webshop og find en masse produkter, som beskytter dit syn. De har et stort sortiment, hvor du kan finde forskellige Blue Light briller, der alle beskytter dit syn.

Investér i dit helbred

De Blue Light briller, du finder hos Beskyt Dit Syn, er lavet i både tidløs og kompromisløst design. Det smarte ved brillerne er, at de går ind og blokerer for det blå lys, der kommer fra dine digitale skærme. Når der blokeres for lyset, kan du sove bedre om natten, opleve mindre hovedpine og samtidig blive mere produktiv.

En mand med briller fra Beskyt Dit Syn

Effektive Blue Light briller

De såkaldte Blue Light briller går ind og blokerer det blå lys, og på den måde passes der på dig og dine øjne. Med en Blue Light brille mindskes risikoen for hovedpine og øjenskader. Samtidig sørger brillerne for, at du både kan arbejde produktivt og sove om natten. Sleepscore Labs har foretaget en undersøgelse henover fire uger, hvor testpersoner skulle bruge Blue Light brillerne i mindst 90 minutter.

Undersøgelsen viste at:

  • 36% fik forbedret søvn
  • 33% følte sig mere søvnige før sengetid
  • 34% vågnede færre gange i løbet af natten
  • 37% følte sig mere veludhvilede om morgenen

En Blue Light brille kan med andre ord også hjælpe dig, og de kan desuden fås i en masse flotte designs og både med og uden styrke.

En kvinde med briller fra Beskyt Dit Syn.

Digitale skærme holder dig vågen

Det blå lys kommer fra din computerskærm, smartphone, tablet, tv og kunstigt lys indenfor. Blå lys påvirker vores søvnrytme og gør, at vi bliver mere vågne, det kan give dig hovedpine og kan i værste fald beskadige din nethinde i den bagerste del af øjet. Blue Light brilleserie hos Beskyt Dit Syn er lavet til at blokere det blå lys, som gør, at dine øjne slapper mere af, du får færre hovedpiner og får en bedre søvn.

Du har garanteret hørt det før: Din computers og mobils lys er med til at holde dig vågen. Det er det såkaldte blåt lys, som går ind og ændrer ved dit sovemønster. Blåt lys kommer naturligt fra solen, og når kroppen bliver udsat for blåt lys, tror den derfor, at det er dag.

En løsning er selvfølgelig at undgå digitale skærme før sengetid. Det kan dog godt blive kedeligt, hvis man for eksempel gerne vil se en film. I stedet kan du med fordel anskaffe dig nogle Blue Light briller, som vil gøre hverdagen lidt nemmere.

To mænd med briller fra Beskyt Dit Syn.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.