beskyt dit syn logo

Beskyt Dit Syn

Hos Beskyt Dit Syn finder du et bredt udvalg af briller, som beskytter mod blåt skærmlys. Bluelight brillerne sælges både til mænd, kvinder og børn. Derudover kan du få dem med eller uden styrke.

Beskyt dine børn mod blåt lys med Beskyt Dit Syn

Børn bruger mere og mere tid foran skærmen hver eneste dag. Om det er skolearbejde, spil eller tv bruger børn i dag unægteligt mange timer foran skærmen hver eneste dag. Derfor er det vigtigt, at man som forældre tager ansvar for barnets helbred. Skærmlys kan på sigt gå ind og beskadige øjet på nethinden, bindehinden og øjets linse. Såfremt dit barn ikke ønsker at bruge briller, er skærmbeskyttelsen til elektroniske enheder et rigtig godt alternativ. Det blokerer for 90% af det skadelige lys, hvilket lever op til samme standard som Blue Light brillerne til børn. 

Skærmbeskyttelse til elektroniske enheder 

Hvis du ikke er meget for at bruge briller mod blåt lys, vil vi anbefale at benytte skærmbeskyttelse til dine elektroniske enheder. Blue Light skærmbeskyttelse er certificeret og blokerer op til 90% af det blå lys fra dine elektroniske enheder. Du vil opleve at være i stand til at sidde mere foran din computer, idet dine øjne vil slappe mere af. Det vil også formindske din chance for at få hovedpine af det blå lys og samtidig forbedre din søvn om natten.  Skærmbeskyttelsen er fremstillet i stærkt hærdet glas for også at beskytte din skærm mod ridser og skader. Derudover er det nemt at påføre og kan fås til næsten alle dine elektroniske enheders skærme. 

Skærmbriller med styrke og uden styrke 

Det er vigtigt, at alle har mulighed for at investere i deres eget helbred og beskytte sig selv mod blåt lys. Derfor skal det ikke forhindre dig, at du eventuelt allerede går med briller. Beskyt Dit Syn har udviklet skærmbriller både med og uden styrke. På deres hjemmeside bliver du præsenteret for deres mest populære briller med og uden styrke. Under produktbeskrivelserne vil det være oplyst, hvor mange procent af det blå skærmlys, brillerne blokerer mod. ”Hipster blue light brille med styrke” kan fås med styrke: +1.0, +1,5, +2.0 og +2,5. og blokerer helt op til 92% af det blå lys. Derudover beskytter de yderligere mod UV4000. 

Tjek hjemmesiden ud og find inspiration til en kommende fødselsdagsgave.

Få en bedre søvn med Blue Light briller

Bruger du mange timer foran skærmen hver eneste dag? Det blå lys fra skærmen går ind og påvirker vores søvnrytme, da det gør, at vi bliver mere vågne og samtidig øger spændinger omkring øjnene. Derfor har Beskyt Dit Syn udviklet en brilleserie kaldet ”Sov Bedre”, som er lavet til at blokere det blå lys og forbedre nattesøvnen. Såfremt man ikke beskytter sine øjne mod det blå lys fra vores digitale skærme, vil døgnrytmen blive belastet. Årsagen er at lyset hindrer dannelsen af Melatonin og dermed gør dig mindre søvnig.

Tilpas dine briller 

Inde på hjemmesiden finder du en artikel, som agerer vejledende med henblik på justering af dine briller. Når brillerne bliver leveret, er næsepuderne standardindstillet. Intentionen er, at man selv skal tilpasse næsepuderne ved nænsomt at bøje dem med fingrene. Vær opmærksom på at justere dem ved at gribe fat på metallet og ikke selve næsepuden, da den kan risikere at knække.

En anden måde du kan justere dine briller på, er ved at tilrette brillestængerne bag ørene. Det kan du blandt andet gøre ved at opvarme brillestængerne med en føntørre. Det er vigtigt, at man er forsigtig og ikke begynder at bøje stængerne før, at man har opvarmet dem jævnt i minimum 30 sekunder.

Gå på opdagelse på hjemmesiden for mere information om justering af dine briller. 

Læs mere om Beskyt Dit Syn

Beskyt Dit Syn blev stiftet i 2019 og er nu en af de førende webshops indenfor Blue light briller. Virksomheden opstod på baggrund af en fælles frustration for det skadelige blå skærmlys. Teamet fra Beskyt Dit Syn har et ønske om, at man investerer i sit helbred ved at bruge briller mod skadeligt blåt lys. Det skal dog ikke være dyrt at passe på sit helbred. Af den grund har de udviklet et bredt sortiment af skærmbriller i tidsløse designs til rimelige priser. Trods de gode priser ønskede de ikke at gå ned på kvalitet. Derfor kan du nu få et Blue light briller med en kompromisløs kvalitet uden at blive ruineret. 

Kender du en som sidder meget foran skærmen? Find inspiration til fødselsdagsgaverØnskeskyen.dk

Ofte stillede spørgsmål hos Beskyt Dit Syn  

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Kundeservice kan kontaktes på mail: kundeservice@beskytditsyn.dk, på telefonnummer: +45 30 41 12 24 eller via kontaktformularen på deres hjemmeside.

Har de en fysisk butik?

Nej. De forhandler kun deres produkter online.

Hvornår kan jeg forvente at modtage min ordre?

Den forventede leveringstid er inden for 1-3 hverdage.

Hvilke produkter forhandler de?

De forhandler de populære Blue Light briller og skærmbeskyttelse til dine elektroniske enheder.

Hvornår trækker de pengene?

Pengene bliver reserveret, når du placerer din ordre. De bliver først trukket, når varen er sendt afsted mod dig.

Hvad koster fragt?

De har fri fragt på alle ordre i hele Danmark.

Mine briller er gået i stykker, hvad kan jeg gøre?

Du skal i så fald blot sende en mail til kundeserviceafdelingen med billeder af brillerne samt en beskrivelse af, hvordan de er gået i stykker. Kundeservice vil derefter vurdere skaden og finde en løsning med dig.

Kan jeg returnere en vare? 

Ja. Du har altid 14 dage fortrydelsesret. Hvis du ønsker at gøre brug af denne, skal du kontakte kundeservice.

Hvem leverer min pakke?

De anbefaler, at man vælger Postnord. Men det er også muligt at vælge GLS.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Facebook og Instagram.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.