arbejdstøj logo

Billig-arbejdstøj.dk

Find Danmarks største online udvalg af arbejdstøj til billige priser. Billig-arbejdstøj.dk har arbejdstøj, fodtøj, sikkerhedsudstyr og fritidstøj fra kendte og gode mærker.

BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK UANSET BRANCHE

Billig-arbejdstøj.dk kan klæde dig på i arbejdstøj til alle brancher. Om du er håndværker, kok, tjener, tandlæge, sygeplejerske, bankrådgiver eller noget helt andet, så finder du tøjet til dit erhverv lige her. Det kan være kokke-og tjenertøj, pleje- og kliniktøj eller profilbeklædning som fx frisør, butiksansat, rådgiver, sælger eller andet, hvor du skal være pænt og repræsentativt klædt på. Du kan finde dit arbejdstøj her, uanset om det er et business look eller et mere sporty look, du ønsker – eventuelt med logo eller andet trykt på tøjet.

Husk at hold øje med de gode tilbud på Billig-arbejdstøj.dk og tilføj dine ønsker til din ønskeliste!

Arbejdsfolk med jakker på

SPORTS- OG FRITIDSTØJ TIL DE BEDSTE PRISER

At have godt, komfortabelt og velsiddende trænings- og fritidstøj, er lige så vigtigt som godt arbejdstøj. Også i fritiden skal du have mulighed for at bevæge dig frit og have tøj på, der forbedre din præstation og lyst til at yde. 

Derfor tilbyder Billig-arbejdstøj.dk meget mere end bare arbejdstøj. Du finder et stort udvalg af sportstøj og fritidstøj, så din garderobe kan opdateres med praktisk, funktionelt og lækkert tøj til blandt andet jagt- og outdooraktiviteter, ski, golf, løb, fitness og cykelsport.

Gå på opdagelse på Billig-arbejdstoj.dk og find den helt rigtige gave til ham, hende eller børnene.

HH Jakke.

SKO OG FODTØJ TIL ALLE BRANCHER FRA BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK

Ordentlig påklædning inkluderer også det rigtige fodtøj. Det er altafgørende hvis du går eller står meget i løbet af din arbejdsdag, er håndværker og skal bruge sikkerhedssko  eller er en rigtig handyman, og laver meget gør-det-selv-arbejde hjemme på din egen matrikel. 

Går du på byggepladser eller i renoveringsprojekter, hvor du kan risikere at træde på spidse søm, gør du klogt i at have et par træsko eller sikkerhedssko med sømværn. Skal du håndtere tunge ting som f.eks. murbrokker, kan det være en god idé at have sko med tåværn som beskytter, hvis du får noget tungt ned over tæerne. Hos Billig-arbejdstøj.dk kan du finde sikkerhedssko til herrer, træsko til herrer eller sikkerhedssko til damer og træsko til damer i mærker som Airtox, Brynje, HKSDK, Helly Hansen Workwear, Solid Gear og mange flere. På siden er det nemt for at vælge sikkerhedssko ud fra egenskaber som tåværn, sømværn og certificeringer.

Billig-arbejdstøj.dk har i det hele taget rigtig mange sko til forskellige formål. Foruden sikkerhedssko og træsko kan du finde pæne sko til tjener- og kokkefaget, fodtøj til pleje- og klinikbranchen, sandaler, løbesko og sneakers samt vandrestøvler, jagtstøvler og gummistøvler.

Arbejdssko til kokke

Tilbehør og sikkerhedsudstyr

Ud over billig arbejdstøj og -sko, er sikkerhedsudstyr og tilbehør som huer, handsker, strømper, bælter og termoundertøj alfa omega for en god arbejdsdag – også gerne til en god pris. 

Er sikkerhedsudstyret ikke i orden, kan det have store konsekvenser – både på kort og på lang sigt. Som håndværker skal du passe på dig selv med høreværn, knæpuder og værnemidler som sikkerhedshjelme og sikkerhedsbriller. Arbejder du f.eks. i klinik er det ofte en god idé at have mundbind eller visir klar. 

Tilbehør og sikkerhedsudstyr er med til at fuldende dit arbejdstøj og bidrager ofte til at gøre arbejdsdagen mere sikker. Du finder det hele hos Billig-arbejdstøj.dk.

TRYK OG BRODERI HOS BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK

Hos Billig-arbejdstøj.dk kan du som erhvervskunde eller forening få påtrykt eller broderet firmalogo eller andet på alt tøj, købt på webshoppen.

Med firmalogo på tøjet udsender du et klart signal om, hvilket firma, forening eller organisation du repræsenterer. Se dig omkring hos Billig-arbejdstøj.dk og lad dig inspirere af det store udvalg af fritids- og arbejdstøj – så finder du med garanti lige det, du skal bruge.

Arbejdshandsker

LÆS MERE OM BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK

Hos Billig-arbejdstøj.dk finder du både arbejdstøj, fodtøj, sikkerhedsudstyr og fritidstøj til mænd, kvinder og børn i alle aldre. Hverken navnet eller de lave priser hos Billig-arbejdstøj.dk betyder, at de går på kompromis med kvalitet, sortiment eller service. Her får du et komplet udvalg af kokke- og tjenertøj, pleje- og kliniktøj, profiltøj, sports- og fritidstøj samt fodtøj med priser, som alle kan være med på. Selvom Billig-arbejdstøj.dk er en online webshop, er det vigtigt for dem at vise, at der er rigtige mennesker bag skærmen: De ved, hvad de snakker om og går altid den ekstra mil for at hjælpe dig.

Da Tommy Søndergård startede Billig-arbejdstøj.dk i 2010, var det med ønsket om at gøre en positiv forskel. Missionen for ham og teamet er, at sikre at du har det arbejdstøj, som du skal bruge for at lykkes med dit arbejde eller projekt.

Ofte stillede spørgsmål til billig-arbejdstøj.dk

Hvor kan jeg købe tøj og tilbehør fra Billig-arbejdstøj.dk?

Du kan kun købe tøj og tilbehør via hjemmesiden. Der findes ingen fysiske butikker.

Kan jeg returnere mit køb? 

Du har 100 dages fuld returret på alle varer – også nedsatte varer og restpartier. Alle varer der returneres til os i ubrugt stand behandles hurtigst muligt. Der laves en kreditnota og pengene tilbageføres til den betalingsmulighed, der er brugt ved bestilling.

Kan jeg afhente og aflevere mine varer selv?

Pakker kan afhentes og afleveres hos Billig-arbejdstøj.dk på adressen:
Ølstrupvej 2A, 6971 Spjald
Åbningstid: 6-22 alle dage
Bemærk: Adressen er ikke en butik, men et lager. Du kan altså ikke komme og prøve varer eller købe dem på stedet. 

Hvordan og hvornår kan jeg kontakte webshoppens kundeservice?

Hvis du har spørgsmål til en ordre eller til et produkt, er du altid velkommen til at kontakte Billig-arbejdstøj.dk. Det bestræbes, at alle henvendelser besvares inden for 24 timer på hverdage.
Telefontider:
Mandag til torsdag fra 8-16
Fredag: 8-15
Weekend: Lukket. 
E-mail: info@billig-arbejdstoj.dk 
E-mail tryk & broderi: erhverv@billig-arbejdstoj.dk 
Telefon: 96 74 20 30

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.