billig voks logo

Billigvoks.dk

Billigvoks.dk blev etableret i 2003 af Andreas Højbak, som solgte billig voks i hans mors frisørforretning. Siden da er det gået stærkt og idag er de en af de mest roste danske webshops.

TOP 9 PRODUKTER FRA BILLIGVOKS

M2 Beauté Eyelash Serum

M2 Beauté Eyelash Serum er et til øjenvipperne, der efter kort tid vil blive markant længere.

599 DKK

American Crew Fiber Voks

American Crew Fiber er en fibervoks, der tilfører masser af volumen og tekstur til håret.

79 DKK

L'Oréal Pro. stylingspray

Fix Design fra L’Oréal Pro giver kraftigt hold og kan bruges til at skabe volumen i håret.

72 DKK

Xlash Pro Eyelash Serum

Xlash Pro Eyelash Serum er en øjenvippeserum, der sikrer lange, voluminøse øjenvipper.

379 DKK

Pudderdåserne T-Zone Peeling

T-Zone Peeling fra Pudderdåserne er en mild peeling til ansigtet, der mindsker urenheder.

199,95 DKK

SugarBearHair Hair Vitamins

SugarBear Hair Vitamins er specielt udviklet til at vedligeholde og styrke håret.

215 DKK

Kevin Murphy Shampoo

Hydrate-Me Wash fra Kevin Murphy er en mild shampoo, der skånsomt renser håret.

216 DKK

BaByliss PRO hårtrimmer

BaByliss PRO Professional Clipper er en professionel hårtrimmer, der sikrer en præcis trimning.

1599 DKK

That'so selvbruner Dark

Selvbruneren fra That’so er nem at påføre og giver en naturlig solbrun kulør i 4-5 dage.

159 DKK

Lad Billigvoks.dk hjælpe til med hårstylingen

Skønhedsgiganten Billigvoks.dk startede deres rejse med udgangspunkt i en interesse for gode hårprodukter til rimelige priser. Derfor brænder de for at hjælpe flest mulige kunder med at finde de perfekte hårprodukter. Hvis man ønsker at passe på sit hår, er det nemlig vigtigt at bruge produkter, som matcher hårets specifikke behov. Også derfor kan du både finde pleje-, og stylingprodukter til håret og skægget. I venstre kolonne kan du filtrere ud fra din ønskede hårtype og styling. Har du brug for flere råd, er du altid velkommen til at kontakte deres kundeserviceafdeling.

Gå på opdagelse i deres udvalg allerede i dag og lad dig inspirere til nye ønsker til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk

7 gode råd til dit valg af shampoo og balsam

  1. Du skal huske at være opmærksom på, at dit hår bliver mere og mere fedtet, jo oftere du vasker det. Derfor bør du blot nøjes med at vaske dit hår 1-3 gange om ugen afhængig af, hvor meget det trænger.
  2. Såfremt du bruger tørshampoo, skal du huske at løfte håret og spraye det direkte ind i håret. Sprayer du det ovenpå håret, vil du nemlig efterlade hvide rester af produktet.
  3. Det kan være en rigtig god idé at benytte en dybderensende shampoo en gang om ugen. På den måde vil du nemlig rense hovedbunden for produktrester, urenheder og olier.
  4. Hvis du benytter en dybderensende shampoo, kan det være en god idé at bruge en sædvanlig shampoo efterfølgende. På den måde kan håret bedre modtage fugt og genopbygning.
  5. Hvis du har skæl i din hovedbund, skal du være opmærksom på, om skællene er fedtede eller tørre. Det kan nemlig afgøre hvilken shampoo og balsam, som du skal bruge.
  6. Hvis du har meget fint hår, bør du vælge en lettere balsam, således at håret ikke bliver tynget.
  7. Hvis du både benytter balsam og hårkur, er det en god idé at afslutte med balsam. Den har nemlig en optimal og sur pH-værdi, som forsegler hårstråene.

Fremhæv dine naturlige træk

Hos Billigvoks.dk gør de en dyd ud af at hjælpe deres kunder med at finde den makeup, som passer dem. Hvis du ønsker et mere afdæmpet og naturligt look, er det en god idé at benytte jordfarver, som blot fremhæver dine naturlige træk. Mange starter ved øjnene, når de skal fremhæve personlige træk. Det kan blandt andet gøres ved at markere formen af øjenbrynene med en øjenbrynspen. Husk at red dem igennem efterfølgende. Hos Billigvoks.dk kan du altid finde gode tilbud på makeup, kosmetik og meget andet. Find de gode tilbud, inden de bliver udsolgt!

Find de perfekte stylingredskaber

Billigvoks.dk sælger elektroniske stylingredskaber til ethvert behov. Du kan nemlig både finde crepejern, føntørre, børster, kamme, glattejern, krøllejern og wavejern. Se blandt andet det populære keramiske Wavejern i titanium fra BaByliss. Det er perfekt til dig, som ønsker store naturlige bølger i håret. Ønsker du omvendt at udglatte dine bølger i håret, anbefaler vi det lækre glattejern “Gold Professional Styler” fra ghd. Der er et enormt stort udvalg, så det handler blot om at finde det produkt, du søger.

Læs mere om Billigvoks.dk

Skønhedsgiganten Billigvoks.dk blev etableret af Andreas Højbak i 2003. Dengang var målet at skulle klare sig gennem studietiden uden et større studielån. Derfor solgte Andreas 5 forskellige slags hårvoks til en god pris i sin mors frisørforretning – deraf kom firmanavnet. Man må sige, at de ikke blev nødvendigt for Andreas at tage et studielån.

I dag er de i alt 30 ansatte hos Billigvoks.dk og har omtrent 120.000 besøgende kunder på deres platform årligt. De er ydermere gået hen og blevet en af de mest anerkendte danske webshops indenfor skønhed og plejeprodukter. De sælger alt indenfor hudpleje, kosttilskud, neglelak, makeup og naturligvis den klassiske, billige voks. Udforsk produkterne eller gå på opdagelse i vores mange populære brandsØnskeskyen.dk.

Ofte stillede spørgsmål hos Billigvoks.dk

Hvilke produkter kan jeg finde hos Billigvoks.dk?  

Ja, du kan sagtens finde billig voks. Men lad dig ikke narre! Billigvoks.dk har nemlig et bredt udvalg indenfor de fleste skønheds-, og plejeprodukter.

Hvilke brands kan jeg finde på deres hjemmeside? 

De har mange populære brands på hjemmesiden. Men deres topsælgere er Dermalogica, Kevin Murphy, Ecooking, Morrocanoil og Ole Henriksen.

Har de en fysisk butik?

Nej, de har ikke en fysisk forretning. Men du kan shoppe deres produkter på hjemmesiden 24 timer i døgnet!

Hvilke betalingsmetoder accepterer de?

Når du handler hos Billigvoks.dk kan du betale med Dankort, alle VISA-kort, MasterCard og MobilePay.

Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice? 

De kan kontaktes telefonisk på: +45 78 74 53 00 og på mail: kontakt@billigvoks.dk

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice? 

De sidder ved telefonen på kundeservice og besvarer mails i følgende tidsrum:
Man-, tirs-, ons- & torsdag: 08:00 – 12:00 og igen 13:00 – 16:00
Fredag: 08:00 – 12:00 og igen 13:00 – 15:30

Kan jeg bestille til udlandet?

Nej, desværre forhandler de ikke produkterne i udlandet.

Hvordan er deres leveringstid?

Der er hurtig levering. Du modtager oftest din ordre inden for 1-2 hverdag, såfremt du bestiller din ordre inden kl. 16.00.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja! Du kan opnå fri fragt på alle ordrer over 499,00 DKK

Kan jeg annullere min ordre?

Såfremt din pakke endnu ikke er sendt afsted, er det muligt at annullere den selv på deres hjemmeside. Er den allerede sendt afsted, kan du blot sende dem en mail – så vil de glædeligt hjælpe dig videre.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.