Bio-Vitae

Bio-Vitae er en dansk webshop, der sælger hudpleje målrettet særlige udfordringer. Du kan finde produkter, der afhjælper uren hud, tørhed og som har anti-age virkning. De står klar med rådgivning, hvis der er noget du er i tvivl om.

Bio-Vitae er en danskejet familievirksomhed, der gennem flere år har specialiseret sig i at udvikle de bedste hudplejeprodukter. Deres produkter er udviklet til forskellige former for udfordringer, man kan opleve med sin hud. Det kan være alt fra uren hud til et ønske om at introducere anti-age pleje til hudplejerutinen.

De stiller høje krav til deres producenter, deres højeste prioritet er nemlig at kunne tilbyde deres kunder det allerbedste. Derfor har de også sørget for at deres produkter er gennemtestet og giver din hud lige det den har brug for. Samtidig har det også været vigtigt for dem, at produkterne du finder i webshoppen er af høj kvalitet og til overkommelige priser, så alle kan få glæde af hudpleje, der lever op til det der står på produktet.

Hudplejeprodukter

Hvad finder du hos dem?

Hos Bio-Vitae finder du særligt udvalgte produkter, der henvender sig til forskellige hudtyper/udfordringer, der hver især har brug for hjælp til at komme på rette spor igen. Derfor er der også et højt indhold af aktive ingredienser, som alle er med til at få din hud i topform. Udover de virksomme ingredienser er alle deres produkter økologiske, fri for parabener, veganske og så er de selvfølgelig ikke testet på dyr. Samtidig er alt emballagen lavet af genanvendelige materialer, som igen er et hensyn til miljøet, som Bio-Vitae går meget op i.

Deres mål er, at du som kunde vil handle med dem igen og igen, derfor står de også klar med råd og vejledning, hvis der er noget du skulle være i tvivl om. Find dine gaveønsker på Bio-Vitae.dk, og husk at tilføje dine favorit produkter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Kvinde og hudplejeprodukter

Hvad kan Bio-Vitae gøre for dig?

Som sagt kan du finde flere forskellige ting i Bio-Vitaes sortiment, blandt andet anti-age cremer, som er et begreb de fleste har hørt om før. Produkterne indeholder oftest Retinol, som også er kendt som A-vitamin samt Hyaluronsyre.

Til uren hud finder du også cremer, serum og ansigtsrens, som er specifikt rettet mod uren hud. Der kan godt gå op til flere uger før behandlingen virker, derfor er det også vigtigt at holde ved og sørge for at passe så godt på huden som muligt.

Udover de mange aktive ingredienser er der tilføjet peptider i alle produkter. Det gør de fordi kroppens naturlige peptid-niveauer begynder at falde allerede ved 30-års alderen. Peptider har en positiv effekt på hudens optagelsesevne, når det kommer til hudpleje. Peptider kan fungere som en slags signalstof, så kroppen kan bearbejde de påførte ingredienser.

Find det du mangler og husk at tilføje dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Kvinde med håndklæde på hovedet og hudplejeprodukter

Læs mere om Bio-Vitae

Bio-Vitae sælger hudplejeprodukter af høj kvalitet, som hjælper din hud til at være den bedste version af sig selv. Du kan finde produkter til uren hud, almindelig hud eller dem der gerne vil begynde på anti-age. Der er tænkt på aktive ingredienser, gode priser, høj kvalitet, økologi og genanvendelig emballage.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om hvad der er rigtigt for dig, så står de klar til at hjælpe dig hos Bio-Vitae. Bag mærker står en dansk familie, der gennem mange år har specialiseret sig i den bedste form for hudpleje.

Gå på opdagelse i webshoppen og husk at tilføje dine ønsker ind på Ønskeskyen.

Ofte stillede spørgsmål hos Bio-Vitae.dk

Hvordan kan jeg betale?

Du kan betale med VISA, Mastercard, Apple Pay, Google Pay og Anyday.

Hvor lang er leveringstiden?

Du kan forvente at modtage din ordre indenfor 2-3 hverdage.

Kan jeg fortryde mit køb?  

Ja, forbrugerloven giver dig 14 dages fortrydelsesret.

Er Bio-Vitae på sociale medier? 

Ja, du kan finde dem på Facebook, Instagram, YouTube og Pinterest.

Hvad har Bio-Vitae fokus på?   

For dem er det vigtigt at sælge produkter af høj kvalitet til gode priser, hvor alle kan være med.

Hvad indeholder Bio-Vitaes produkter?

Alle deres produkter er økologiske, veganske, fri for parabener og er ikke testet på dyr.

Hvad er det særlige ved Bio-Vitae?

Her er tale om en familieejet virksomhed, der udviklet hudplejeprodukter af høj kvalitet, som er gode for huden og der tages samtidig højde for miljøet.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, der er fri fragt på alle forsendelser, der sendes til pakkeshops.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med dem?     

Du kan skrive til dem på mail: Kundeservice@bio-vitae.dk

Hvem leverer min ordre?

Din ordre bliver leveret i samarbejde med GLS.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.