Bjergkæden

Hos Bjergkæden kan du finde alt, hvad du har brug for til at gøre friluftslivet til en leg. De har alt fra sko og tøj til tasker og telte, der gør udendørslivet til en god oplevelse, du vil glæde dig til hver gang.

Om Bjergkæden

Bjergkæden tilbyder et stort sortiment af produkter til din næste friluftstur, om det er på de norske fjelde eller en tur i skoven søndag formiddag. På både hjemmesiden og i den fysiske butik finder du alt fra beklædning og fodtøj til telte, tasker, sovegrej eller udstyr til madlavning. Så du kan altid finde netop det, som du mangler til din næste tur.

Bjergkæden er en dansk friluftsbutik og onlineshop, som tror på produkter i den bedste kvalitet. De nøje udvalgte produkter er i bedste kvalitet med lang holdbarhed, så du kan få glæde af dem længe. Butikken tror på den gode kundeoplevelse og butikkens medarbejdere. Alle har mange års erfaring inden for friluftsliv og er klar til at hjælpe dig, både i butikken, men også hvis du handler på nettet via mail eller telefon.

Kvinder med rygsæk kigger ud over fjeld og vand

Få hjælp til at finde det rigtige produkt

Bjergkæden gør en stor dyd ud af, at du som kunde kommer hjem med det helt rigtige produkt. Besøger du butikken i Køge, står der altid en medarbejdere klar til at guide og vejlede dig til at finde det rigtige produkt. Dette handler om alt fra størrelsen, til hvad produktet kan og er designet til. Køber du fodtøj eller rygsæk, gør vi meget ud af at sørge for, at rygsæk eller vandresko bliver tilpasset lige netop dig og dine behov.

Elsker din hund også friluftsliv?

Flere og flere har efterhånden fået åbnet øjnene op for at tage afsted ud i det blå og nyde den dejlige natur. Hvis vi kan, hvorfor skal hunden – vores firbenede ven – så ikke også med? Hos Bjergkæden kan du få alt det nødvendige udstyr til hunden. Om du skal på fjeldet med hunden og derfor har behov for, at den kan bære sin egen mad, eller på tur på SUP-board og skal bruge en redningsvest til din hund. Så hjælper butikken med at finde det rette grej og størrelse til netop din hund.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.