Blicher Fuglsang

Blicher Fuglsang er dansk smykkedesign i sølv, forgyldt sølv og guld. De har leveret smykker til de danske guldsmede de seneste 20 år, og du kan være sikker på at finde smykker i højeste kvalitet.

Dansk guldsmededesign

Blicher Fuglsang er smykker i sølv, forgyldt sølv og guld og er din garanti for en høj kvalitet. Firmaet har leveret smykker til de danske guldsmede de seneste 20 år.

Bag Blicher Fuglsang er en passioneret familie, der elsker både hinanden og smykker. Alle smykker designes på eget værksted i Holbæk, af smykkedesigner Malene Hansen og hendes to piger Malou og Savanna. Med inspiration af naturen skabes smykkerne med masser af historie og personlighed.

Målet med deres smykker er at skabe glæde hos kvinder ved at være med til at sætte streg under deres unikke personlighed.

Find inspiration fra Blicher Fuglsang og husk at tilføje dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Tre kvinder poserer med smykker på.

Smykker med lidt ekstra kant og størrelse

Blicher Fuglsang er kendt for smykker, der fylder lidt ekstra, og for leg med forskellige overflader, der giver smykkerne et på en gang feminint og råt udtryk.

Blicher Fuglsang har et kæmpe udvalg af ringe op i de store størrelser. De fleste ringe fås op til størrelse 65, de er på lager. og så er prisen den samme uanset størrelse.

Tre kvinder poserer med smykker på.

Kender du din ringstørrelse? Gratis ringmåler!

Det kan være svært at finde sin ringstørrelse. Der er masser af råd på nettet, men det nemmeste er at måle sine fingre med en ringmåler. Hos Blicher Fuglsang kan du bestille den gratis ringmåler. Med en ringmåler i hånden undgår man at få leveret en ring i den forkerte størrelse og kan i fred og ro hjemme måle sin ringstørrelse.

Blicher og Fuglsang glæder sig til at byde dig velkommen i deres smykkeunivers og står klar til at hjælpe dig i mål med at finde netop dit yndlingssmykke.

Tre kvinder poserer med smykker på.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.