blossom logo

Blossom

Blossom er en anerkendt dansk livsstils- og tøjforretning, der både findes som fysisk butik i Nibe og som webshop. Blossom tilbyder et sortiment af mode, bolig og sko til den brede smag.

Oplev de helt nye trends fra Blossom

For mange kan det indimellem være lidt af en proces at blive klog på, hvad der hitter i øjeblikket. Derfor kan det tit og ofte være en stor inspiration at besøge en butik, der sørger for at vejlede. Derudover opdatere de jævnligt sortimentet. Netop den oplevelse vil du få, når du besøger Blossoms fysiske forretning eller deres webshop. På webshoppen vil du blandt andet blive mødt af kategorien ”Shop the look”. Her har du mulighed for at finde inspiration til at fuldende det perfekte outfit.

I denne kategori har Blossom nemlig sørget for at dele deres Instagram-feed, som også er en vigtig del af deres forretning og det inspirationsunivers, de med tiden har skabt. Her følger mere end 50 tusinde følgere i øjeblikket med på sidelinjen. Måske du ønsker det samme? I så fald er profilen en god indgangsbillet til at blive inspireret, når det kommer til de nyeste trends og stilarter i modebilledet.

Blossoms sortiment er nemlig bygget op omkring håndplukkede styles, som de blandt andet vælger fra en række skandinaviske brands. Dog supplerer de også løbende med internationale brands i både bolig-, tøj-, og skosortimentet.   

Shop løs allerede i dag

Hvad enten du har fødselsdag lige om lidt, skal købe en gave til en nær veninde, mor eller et andet familiemedlem, er det blot med at komme i gang med at shoppe løs allerede i dag. Drømmer du om at forny dit klædeskab eller give din indretning en overhaling, er Blossom et godt sted at starte. For mange kan inspirationsuniverset nemlig bidrage til de helt gode køb. På den måde er du sikker på, du ikke vil fortryde dit valg, når du først har puttet varer i kurven eller været et smut forbi Blossoms fysiske forretning.

Udover at Blossom selv gør en dyd ud af at invitere kunderne ind i deres magiske mode- og interiørunivers, så har flere og flere store influencere også gjort deres for at hjælpe Blossom godt på vej. En influencer som blandt andet Mascha Vang har besøgt butikken op til flere gange. Har du interesse i at høre mere om, hvad andre kvinder har købt i butikken, er der derfor rig mulighed for at lade sig inspirere af andre besøgende. 

Indimellem kan det desuden være en fordel at læse de mange anmeldelser, der er kommet i forbindelse med kundernes køb. Er du til en overskuelig webshop, skønne styles og magisk inspiration? Så er der mulighed for at finde gode ønsker hos Blossom.  

Tjek hjemmesiden ud og find inspiration til en kommende fødselsdagsgave. Husk altid at tilføj dine ønsker til din ønskeliste.

Et bredt udvalg til den brede smag

Blossom har eksisteret siden 2012, hvor indehaver af Blossom, Trine Kjær, startede rejsen. Trine har altid drømt om at etablere en livsstilsforretning, som hun inden længe fik stor succes med. Det førte til, at hun besluttede sig for at udvide forretningen med en webshop, som også hurtigt fik stor opbakning fra glade og støttende kunder landet over. I Blossoms fysiske butik bliver der hygget om kunderne, og butikken tilbyder lækre provianter som et glas vin eller en god kop kaffe. 

I Blossom skal ingen gå forgæves, hvad enten de besøger Blossoms fysiske forretning eller kaster sig over butikkens online univers. Blossom har nemlig sørget for at udbyde et bredt sortiment, der dækker over mange forskellige brands. Derfor kan du også forvente en relativt bred prisklasse. 

Udbyttet hos Blossom spænder over en bred palet, og her er rig mulighed for at gå på opdagelse og blive inspireret i deres farverige sortiment. Her finder du nemlig alt lige fra smukke og stilfulde kjoler til ammevenlige trøjer, regnjakker, skjorter, bikinier, strik og meget mere. Er du på udkig efter interiør, finder du alt lige fra skøn keramik til glas, boligtilbehør, fashionbøger og meget mere. I boligsortimentet vil du stifte bekendtskab med boligbrands som House Doctor, Lene Bjerre, Anna Von Lipa, Bloomingville og mange flere.  

Læs mere om Blossom

Er du vild med dansk mode, interiør og sko til kvinder fra anerkendte danske og internationale brands? Så er Blossom den rette butik for dig. Blossom er særligt kendt for at tilbyde mærker som Baum und Pferdgarten, Becksöndergaard, H2O, Lala Berlin og mange flere. 

Forretningen bliver løbende opdateret med de nyeste trends inden for mode og indretning, så der altid er lidt for enhver smag til den mode- og indretningsglade kvinde. Du kan besøge Blossom i deres fysiske forretning i Nibe, 21 kilometer fra Aalborg, eller gå ind på deres webshop og shoppe online. 

Ofte stillede spørgsmål hos Blossom

Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice?

Når du skal kontakte Blossom, skal du gøre det via kundecenteret. Du fanger kundeservice på alle hverdage mellem 10-17:30 og på lørdage mellem 10-14:00 ved at ringe til det eksakte telefonnummer på Blossoms webshop. Derudover har du mulighed for at sende en mail. Sender du en mail, vil den blive besvaret inden for 24 timer på alle hverdage.

Findes der en kundeklub hos Blossom?

Du har mulighed for at tilmelde dig Blossoms kundeklub, som du finder flere informationer om på deres webshop. Formålet med kundeklubben er, at du har mulighed for at få bonuskroner, hver gang du handler hos dem. Måden, du bliver kunde på, er ved at udfylde en formular med dine kontaktoplysninger.

Hvor lang leveringstid kan jeg forvente?

Når du shopper på Blossoms webshop, kan du forvente en leveringstid på 1-2 dage i Danmark og 2-7 dage i udlandet. Dog skal du være opmærksom på, at der ved feriedage kan være forbehold. 

Blossoms åbningstider?

Blossom i Nibe holder åbent mandag-fredag fra klokken 10 til 17:30, og lørdag fra klokken 10 til 14. 

Hvordan returnerer jeg mine varer?

Når du skal returnere dine varer hos Blossom, gør du det inden for 14 dage, efter at du har modtaget dem. Du sender varen tilbage til Blossom, og du skal i den forbindelse selv skal dække returomkostningerne. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.