blue city

Blue City

Blue City tilbyder et stort udvalg af bæredygtig elektronik: iPhones, Smartphones, Macbooks, bærebare, iPads, tablets, høretelefoner, gamingudstyr og tilbehør. Alle produkter er kvalitetssikret.

Bæredygtig elektronik

Blue City sælger brugte smartphones, iPhones, tablets, bærbare og stationære computere, spillekonsoller og tv,- samt computerskærme. Deres udvalg af smartphones er størst, men de er også store inden for tablets, laptops og MacBooks. Nogle af de iPhone-modeller, som de sælger flest af, er fire-fem år gamle. Så forestillingen om, at smartphones forældes efter få år, holder ikke rigtig vand. Selvfølgelig kan en 10 år gammel smartphone nok ikke køre den nye påkrævede software eller iOS opdatering, men de vil stadig gerne have dem ind, fordi de kan skille dem ad og bruge reservedelene. Genbrug af reservedele er også en vigtig del af bæredygtighed. I dag er mange opdraget til at fravælge gamle produkter til fordel for nye, men man skal huske at spørge sig selv, hvor meget det betyder i hverdagen.

Tilføj den telefon eller computer, du drømmer om, til din ønskeliste her hos Ønskeskyen.

iPhone, Macbook og iPad ligger i en skovbund.

Bedste inspiration til bæredygtige julegaver

Danskerne er glade for julegaver, både for at få dem og for at give dem til nogen de holder af. Men at købe en julegave til kæresten, kan selvfølgelig altid være lidt af en smagssag. Så hvad er egentlig den perfekte julegave til ham eller hende? Hos Blue City har de en masse forskellige juletilbud som du kan bruge til inspiration som julegaveideer. Og hvorfor ikke erstatte de bløde gaver med noget smart og bæredygtig elektronik? Måske en brugt PlayStation eller Xbox? Eller måske den klassiske, en brugt iPhone eller smartphone? Valgmulighederne er mange og hos Blue City er udvalget heldigvis stort. Mangler du også gaveideer til dit barn, så kunne en bæredygtig iPhone eller iPad være en god ide. En brugt iPad til gaming eller læringsspil er altid en sikker vinder!

Skal du til fødselsdag hos en rigtig elektronik-nørd? Så udforsk det store sortiment af preloved elektronik lige her.

Par giver hinanden Blue City elektronik gave.

Vælg deres produkter med god samvittighed

På verdensplan generer de mere end 40 millioner tons elektronikaffald hvert eneste år – hvilket svarer til, at der bliver smidt 800 bærebare computere ud i sekundet. Blue City arbejder på at gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen. Siden starten i 2014 har de været dedikeret til at understøtte en bæredygtig udvikling gennem genbrug af elektronik. Afhængigt af telefontype har det betydelig indflydelse at vælge en brugt telefon – med 700 solgte iPhone 8 64GB sparer Blue City ca. 32 tons CO2 om måneden, og udviklingen mod større genbrug af elektronik er godt i gang.

Ønsker du dig også altid elektronik til jul og fødselsdag så husk at tilføj dine favoritter til din ønskeliste her på Ønskeskyen.

Blue City magasin med tilbud og julekugler med facts i.

Læs mere om Blue City

Hos Blue City tror de på en bæredygtig fremtid, hvor genbrug er det naturlige og bæredygtige valg. Ekspertiseområdet er elektronik – både iPhones, smartphones, tablets, MacBooks, høretelefoner mm. Derfor køber og sælger de brugt elektronik fra og til virksomheder og privatpersoner. Det har de gjort siden 2014, hvor Blue City så dagens lys. Hos Blue City er det attraktivt at købe brugt, og derfor tilbydes kunder et nemt, sikkert, billigt og bæredygtigt alternativ ved køb af bæredygtig elektronik. Det er billigere for både dig og bedre for miljøet. Hos Blue City er der ca. 100 medarbejdere, der alle sammen brænder for at udbrede genanvendelse af elektronik. Blue City har ti fysiske butikker fordelt rundt omkring i Danmark og en enkelt butik i Malmø.

Tilføj din drømmetelefon eller computer til din ønskeliste her hos Ønskeskyen, eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Blue City

Har de en fysisk butik?

Ja, de har 10 butikker i Danmark og 1 i Sverige. Du kan finde et kort over alle deres butikker på deres hjemmeside.

Hvor lang er leveringstiden?

Din ordre sendes forventeligt på den første eller anden hverdag efter du har placeret din ordre. Og derfor vil din ordre komme til dig de efterfølgende hverdage.

Hvad koster fragten?

Fragt til erhverv og pakkeboks koster 49 kr. og omdeling til adressen koster 69 kr..

Hvilket fragtfirma bliver mine varer sendt med?

Din ordre sendes med PostNord.

Er der mulighed for hjemmelevering?

Ja, du kan for 69 kr. vælge omdeling til privatadresse, når du afslutter ordren.

Kan jeg opnå fri fragt?

Du kan få fri fragt til GLS pakkeshop, hvis du køber for mindst 299 kr.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale følgende betalingsmuligheder; Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard, MobilePay og ViaBill.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan kontakte dem på E-mail:  kundeservice@bluecity.dk og på telefonnummer: +45 78 75 65 35.

Hvad hvis jeg fortryder?

Så har du naturligvis 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du modtager din ordre.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja da, du finder dem på både Facebook og Instagram.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.