Bog og Ide Logo

Bog og Ide

Bog og Ide er kendt som Danmarks største boghandlerkæde med mere end 90 fysiske butikker landet over. Forretningen beriger i dag mange danskere med deres brede sortiment inden for bøger, kontor og trend.

Bog og Ide er en dansk kæde, som har mere end 90 fysiske butikker landet over og er kendt for deres rød/hvide logo. Deres mission er at give danskerne den bedste oplevelse gennem deres store udvalg inden for bøger, skoletilbehør, kontor, brætspil og legetøj. Butikkerne er der hvor kunderne mødes, og du kan være sikker på, at forretningens personale altid er opdaterede på den nyeste viden. Hos Bog og Ide får du professionel rådgivning til at finde lige præcis, hvad du leder efter, hvad end du er på jagt efter en ny bog eller skal have opdateret dine skriveredskaber.

BESTSELLERE HOS BOG OG IDE

Det begynder med os

En spændende historie, der hurtigt fanger opmærksomheden og er svær at lægge fra sig.

179,95 DKK

It Ends With Us

It ends with us en dragende fortælling om kærlighed og svære valg der skal træffes.

129,95 DKK

Reserven

Prins Harry fortæller om livet i det engelske kongehus og det at skulle finde sin egen vej i verden.

259,95 DKK

Heart Bones

En svær kærlighedshistorie mellem to mennesker, der drages af hinanden og fortiden.

149,95 DKK

A Good Girls Guide to Murder

En spændende krimi, som har alle de elementer, der skal til for en vellykket historie.

129,95 DKK

Valdemarsro, kager og desserter

En bog med fantastiske opskrifter, der forsøder livet med fine kager og desserter.

259,95 DKK

11%

En bog der udfordrer de klassiske kønsroller og hvordan de hver især former samfundet.

179,95 DKK

Sequence

Et strategisk spil, der sikrer mange timers underholdning for børn og voksne.

229,95 DKK

Partners Duo

Et sjovt og udfordrende spil for alle, hvor samarbejde er nødvendigt for at vinde.

199,95 DKK

FIND DEN PERFEKTE GAVE HOS Bog og idé

Hos Bog & ide finder du gaveidéer til enhver lejlighed. Du finder bl.a. børnebøger til de mindste, skriveredskaber til skolebørnene, bøger man kan fordybe sig i, og brætspil der kan sætte gang i enhver aften hos de voksne. Uanset hvem du skal finde en gave til, så kan du uden tvivl finde den i en af Bog & idés mange butikker eller på deres online webshop. Husk at du hurtigt kan tilføje ønsker fra Bog & idé til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere.

LAV DIY-PROJEKTER MED BOG OG IDE

Slip sanserne fri og udfold dine kreative evner med Bog & idés store udvalg af hobbyartikler. Du finder et bredt sortiment af diverse skriveredskaber og tilbehør til hjemmelavede projekter. DIY-projekter er populært som aldrig før. Der er ikke noget bedre end at se det færdige resultat af det projekt, man selv har lavet. Er du endnu ikke kommet med på bølgen, fordi du måske ikke helt lige ved, hvordan du skal starte, så kan du hente inspiration hos Bog & idé. For eksempel kan du få inspiration til, hvordan du laver dine egne bordkort, eller du kan se, hvordan du laver dit helt eget spil. Lav personlige og flotte hobbyprojekter til dig selv, eller en du holder af. Besøg Bog & idé og kickstart dit personlige og kreative projekt.

bog og ide

Man bliver aldrig for gammel til brætspil 

Hos Bog & idé finder du et stort udvalg af brætspil. Alle aldre kan have gavn af et brætspil, det er nemlig ikke kun hyggeligt, det styrker også dine mentale evner og sørger for at holde hjernen i gang.

Mangler du underholdning til næste gang, dine venner kommer på besøg, så har Bog & idé helt sikkert et brætspil, som kan få dine gæster op af stolene. For eksempel kan du vælge mellem en række sjove quizspil som; Hint, Bezzerwizzer eller Trivial Pursuit. Det kan også være, at det er de mindste der skal underholdes. Bog & idé har samlet forskellige børnespil, som helt sikkert vil få børnene til at grine og hygge sig enten med hele familien eller vennerne. Vælg imellem de gode gamle klassikere som Uno, klodsmajor eller Hvem er hvem. Ligegyldigt hvilken genre du er på udkig efter, så kan du her finde en masse gode og hyggelige spil, som vil være et hit i de fleste hjem, eller som fødselsdagsgave.

Skoletilbehør til skolestart 

Skal du finde nye redskaber til skolestart? Eller er du den uheldige type, der altid smider dine skriveredskaber væk? Uanset årsagen så er løsningen at finde lige her. Hvad end dit behov er, så har Bog & idé et bredt udvalg af redskaber til både skolestart, studiestart eller hobbyprojekter. 

Hvis du er den kreative type, så er der rig mulighed for at få hjælp og vejledning til at finde de helt rigtige produkter til dit projekt. Det kan også være, at du skal sende dit barn i skole for første gang. Vælg for eksempel imellem de fine og smarte skoletasker og find alle de redskaber som skal med i tasken. Vi foreslår at du ser deres store udvalg af: penalhuse, skriveredskaber og tusser. Med disse items i tasken, så er dit barn godt rustet til deres første store dag. Gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og find en masse fede ønsker.

bog og ide skolestart

Ofte stillede spørgsmål om Bog & Idé

Hvilke produkter kan jeg finde hos Bog og ide?

Hos Bog og Ide kan du finde et stort udvalg inden for bøger, skoletilbehør, kontor, brætspil og legetøj og meget mere.

Har de kun en online butik?

Nej. Udover deres webshop har de også mere end 90 forretninger fordel over hele landet. 

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er 1-3 hverdage. Læs meget mere om dine leveringsmuligheder her: https://www.bog-ide.dk/kundeservice/levering-og-forsendelse

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Du kan enten skrive en e-mail til: kundeservice@bogogide.dk. Du kan også ringe til dem på telefonnummer: +45 76 75 20 20.

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice?

Du kan kontakte kundeservice mandag til fredag kl. 09.00-15.00.

Kan jeg fortryde mit køb? 

Ja. Du har 365 dages returret, hvor du enten kan bytte din vare til en anden eller få pengene retur.

Hvordan sender jeg retur? 

Hvis du ønsker at sende din vare retur, så skal du bare sende pakken til Bog og ide på adressen: Mossvej 2, 8700 Horsens og mærk pakken Att: WEB-Shoppen og vedlæg en kopi af dit købsbevis.

Kan jeg returnere en vare, jeg ikke har købt online i en af deres butikker?

Hvad end du har købt din vare online eller i en fysisk butik, er det altid muligt at bytte din vare i alle Bog og ides fysiske butikker.

Koster det noget at returnere?

Ja. Du skal selv betale for at sende pakken retur, men du kan gratis returnere din vare i butikkerne.

Der er en fejl på min vare, hvad gør jeg?

Hvis der er fejl på din vare, bedes du udfylde et reklamationsskema og vedlægge en detaljeret beskrivelse af fejlen i pakken og sende den retur til Bog og ide på adressen: Mossvej 2, 8700 Horsens. Du skal mærke pakken: Att. Reklamation.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.