boozt logo

Boozt.com

Boozt.com er en platform, hvor du kan shoppe fashion online. De har over 600 skandinaviske og internationalt anerkendte brands, der tilsammen udgør alt, du har brug for i garderoben og hjemmet.

Boozt.com – Fashion, Sport, Beauty & Home

Boozt er en stor platform, som rummer mange forskellige kategorier. Derfor kan du både shoppe til mænd, kvinder og børn – også iblandt tøj, sport, skønheds- og plejeprodukter samt interiør.  Under sportskategorien finder du populære brands såsom Adidas, Reebok, Puma, Casall og mange flere. Lige nu hitter det populære samarbejde mellem adidas og Marimekko, som forhandles under kategorien sport på Boozt.com.

Du finder også skønheds- og plejeprodukter til både mænd og kvinder. Gå på opdagelse i deres lækre skønhedsunivers og find dine favoritter til ansigt, hår og krop. Sidst men ikke mindst bør du udforske deres brede sortiment indenfor produkter til hjemmet. Hos Boozt.com har de virkelig syn for nye trends på indretningsområdet. De har fået en lang række anerkendte brands til at repræsentere deres side, hvilket betyder, at de nu forhandler mærker som Louise Roe, Stelton og Lyngby Porcelæn. Så der er ingen undskyldning! Udforsk de mange lækre produkter på Boozt.com allerede i dag.

Booztlet.com – Nordic fashion outlet 

Vidste du at Boozt.com har et online outlet? Der er altid rabatter op til 70%, og du kan til tider finde yderligere rabatter, som kan kombineres med den rabat, der står på artiklen. Du finder lækre, danske designbrands såsom Ganni, Filippa K, Day Birger Et Mikkelsen og mange flere! Booztlet.com er propfyldt med gode tilbud! Vælger du at tilmelde dig deres nyhedsbrev, opnår du en rabat på 150 DKK på din ordre. Du skal blot handle for mere end 999 DKK – det er jo næsten som at have fødselsdag!

Boozt.com – CARE FOR CHANGE 

Boozt.com er en af de førende E-handel virksomheder i modeindustrien. Derfor kan de ikke blot skabe forandring ved at prioritere grøn omstilling. De kan ydermere gå forrest og på den måde skabe indflydelse iblandt andre virksomheder. Ifølge Boozt.com er det nemlig nødvendigt at stå sammen for at kunne handle tilstrækkeligt til at gøre en forskel. For at imødekomme deres mål har de etableret en handleplan og en række mål for, hvad de skal nå til og med år 2025. De drømmer om og arbejder på at være 100% klima neutrale i 2025 inklusiv den del, de kan påvirke på levering og retur.

“Let’s Spread some Happiness” Boozt.com & Rasmus Seebach

Rasmus Seebach har i sommeren 2021 indgået i et samarbejde med Boozt.com, som har til hensigt at støtte børn i udsatte lande. Det er ikke første gang at Boozt.com og Rasmus Seebach etablerer et støttesamarbejde. De har tidligere samarbejdet med Knæk Cancer Kampagnen. Dette projekt skal hjælpe støtteorganisationens 5 skoler. Rasmus udtaler, at han er glad og taknemlig for at hans platform og profil kan bidrage positivt i deres samarbejde. 

Kampagnen tager udgangspunkt i hans nye sang “Så Længe Vi Danser” med det budskab, at det skaber håb at danse sammen samtidig med, at det forener mennesker. Boozt.com har i forbindelse med kampagnen arrangeret en dansekonkurrence på Instagram, hvor man kan poste dansevideoer med hashtagget #boozthappiness. For hver video der bliver postet, vil Boozt.com donere 10 DKK til 5 skoler, som skal bidrage til frokost i skolen for børn i nød. Post din video allerede idag og vær med til at hjælpe børn i nød.

Find det perfekte festoutfit til jul eller nytår, og tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen.

Læs mere om Boozt.com

Boozt.com er en svensk hjemmeside, som forhandler nordisk fashion online. Boozt.com har etableret en database på mere end 2 millioner aktive kunder. De er dermed efterhånden en af de største spillere på det skandinaviske marked. De har en vision om at blive den førende E-handelsforretning af nordisk mode og livsstilprodukter. Deres mission er samtidig at tilbyde en fantastisk shoppe-oplevelse til deres kunder gennem brugervenlighed og kundeservice.

Som virksomhed arbejder de ud fra 3 grundværdier, som er tillid, frihed og ansvar. Med frihed kommer ansvar. Med tillid kommer innovative og kreative løsninger. Boozt.com har i høj grad fokus på miljøet og arbejder konstant på at forbedre den grønne omstilling i alt, de foretager sig. 

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk og find inspiration iblandt vores mange populære brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Boozt.com

Hvor kontakter jeg deres kundeserviceafdeling?

Du kan kontakte dem via Email: customerservice_dk@boozt.com eller via telefonnummer: +45 89 88 11 34

Hvornår kan jeg forvente svar fra deres kundeserviceafdeling?

De bestræber sig på at besvare din henvendelse indenfor 2-3 hverdage.

Hvornår kan jeg kontakte deres kundeserviceafdeling?

De sidder ved telefonerne mandag til fredag fra kl. 08.00-22.00.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja! Der er fri fragt på alle ordre over 499 DKK.

Hvor lang returret har jeg?

Du har fri returret i 30 dage fra den dag, du modtager pakken.

Kan jeg bestille med hjemmelevering?

Ja! Som noget helt nyt kan man nu også bestille med hjemmelevering.

Hvilke leveringsmetoder arbejder de med?

Du kan både få leveret med DAO, GLS, INSTABOX og Budbee.

Kan jeg bestille et gavekort på hjemmesiden?

Ja, det kan du tro! Fra 250-1000 DKK.

Hvor lang tid tager det at håndtere min returforsendelse?

Det tager 12 arbejdsdage (16 dage i alt). Hvis der går længere tid, skal du kontakte deres kundeserviceafdeling.

Hvad koster levering på bestillinger under 499 DKK?

Såfremt du bestiller for mindre end 499 DKK, vil fragten koste fra 49 DKK.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.