Børnenes Kartel

Du har altid et godt udvalg af gode legetøjsmærker at vælge mellem, når du handler hos Børnenes Kartel. Både legetøjet og boliginteriøret er alt sammen håndplukket og valgt med hjertet.

Legetøj og børneinteriør

Vi er forelsket i legetøj, mere simpelt kan det ikke siges. Vores mission er, at børn skal have kvalitetsprodukter, de skal have legetøj, som kan tåle at blive leget med, og som kan stimulere fantasien – dét, tror vi på, er med til at give glade børn. Vi ønsker at være med til at dække det behov, forældre har til deres børns stimulering på alle områder, derfor har vi i Børnenes Kartel også et bredt sortiment indenfor børneinteriør, alt sammen noget, vi har håndplukket og valgt med hjertet.

Et billede af en butik – en stor hylde med bamser til børn

Stimulerende legetøj for alle aldre

Børn stimuleres gennem de lege, de leger. Her spiller deres legetøj en afgørende rolle. Ved at give dit barn sundt og stimulerende legetøj, der ansporer barnet til at udfolde sig både personligt og socialt gennem de lege, der leges, kan du styrke barnets udvikling på en god og sund måde.

Hos Børnenes Kartel har de altid dette for øje, når de udvælger nyt legetøj. Det er et gennemgående krav, at deres legetøj skal være sjovt og stimulerende for børnene at lege med. Derudover er alle former for farlig kemi og skadelige stoffer bandlyst på deres webshop. De passer godt på de kære små. 

Træreoler med puslespil.

Indret børneværelset med lækkert interiør til små størrelser

Børneværelset er barnets helle i hjemmet. Det er her, der kan tegnes, males, tumles, hygges og leges frit – det er ligeledes her, hvor legetøjet har dets faste plads. Fantasien bliver sluppet løs, når børnene går i gang med at lege enten for sig selv eller sammen med andre derhjemme. Her spiller indretningen af børneværelset en væsentlig rolle.

Det handler om at skabe et sjovt og trygt miljø for barnet, hvor det kan trives og have det rart og sjovt. Det store udvalg af skønne møbler og interiør til børneværelset hos Børnenes Kartel spænder bredt og gør det nemt at skabe et lækkert indrettet børneværelse, med plads til leg og ballade såvel som hyggelige stunder med en god bog og bløde puder. 

Reoler med boliginteriør til børn.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.