Bravo Musik

Bravo Musik er specialiseret i mindre blæseinstrumenter, som f.eks. mundharmonikaer, melodica, blokfløjter, men forhandler også keyboard/orgler og højttalere. Find dit næste musikinstrument!

Mundharmonikaer og mundharper

Bravo Musik er en danskejet webshop, der handler med musikinstrumenter af højeste kvalitet. I deres webshop byder de på mundharmonikaer og blues harper – eller mundharper, som de også kaldes. De bliver lavet i mange forskellige typer, tonearter og prisklasser og er fra verdens bedste producenter såsom Suzuki, Easttop, Hohner, Lee Oskar, Seydel m.fl.

Musikinstrumenterne anvendes overalt i musikalske genrer. Især inden for blues, amerikansk folkemusik, klassisk musik, jazz, country og rock and roll.

Find dit nye musikinstrument her!

En mand spiller på mundharmonika fra Bravo Musik.

Keyboards til begyndere og professionelle

Bravo Musik har erfaring med salg af musikinstrumenter siden 1986, både fra fysisk butik og online via hjemmesider. Deres mål er at tilbyde deres kunder kvalitetsinstrumenter på højeste niveau til de bedste priser på markedet.

I deres webshop finder du også keyboards til både små og store, begyndere og professionelle. Du finder et bredt udvalg, så du nemt kan komme i gang med at spille.

En dj spiller på keyboard fra Bravo Musik.

Melodica til store og små

Leder du efter såkaldte melodica-instrumenter, er Bravo Musik også det helt rette sted at gå på opdagelse. Her finder du nemlig melodicaer fra mærkerne Suzuki og Hammond. De har et stor udvalg til både de mindste og de store. Feks. byder de på Suzuki Study-32-serien specielt til børn og nybegyndere, Suzuki PRO-37 V3 til den kræsende, let øvede samt Hammond PRO-44HP til den helt professionelle.

Kig forbi hjemmesiden og find din eller dit barns næste melodica!

To melodicaer fra Bravo musik.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.