Bridal Store

Skal du giftes lige om hjørnet? Og leder du efter den helt perfekte brudekjole til gode priser? Så er Bridal Store stedet at gå på opdagelse. Her finder du brudekjoler i mange designs, former og størrelser.

Find din brudekjole

Hos Bridal Store vil de gøre alt for, at du finder den unikke og rigtige brudekjole til dig. De ved, hvor vigtigt det er at finde den helt rette kjole til til den store dag. Og det er der rig mulighed for hos Bridal Store. De byder på et stort udvalg af brudekjoler i alle former, designs og størrelser. Du finder brudekjoler med glimmer og tyl, vintage brudekjoler, brudekjoler med corsage, brudekjoler med ærmer og meget mere.

Fælles for brudekjolerne er, at du kan finde dem til rigtig gode priser. Hop ind på deres website og find din brudekjole her!

Et par i brudetøj fra Bridal Store.

Del oplevelsen med dine kære

Når du shopper efter brudekjoler hos Bridal Store, kan du gøre det til en helt særlig oplevelse sammen med dine nærmeste. Hos dem kan du nemlig bestille champagne og købe kaffe til dig og dine gæster, mens du prøver brudekjoler. Inviter din mor, søster, veninder eller andre af dem, du holder af, med. Det er en helt særlig stund at finde den rette kjole sammen med sine kære!

Ved prøvning tilbyder de kompetent personale, som er stylister og modeeksperter. De giver dig altid god og personlig vejledning i deres unikke lokaler, hvor kun bruden er i absolut fokus. 

Book din tid hos Bridal Store nu og find din brudekjole sammen med dine nærmeste!

Et par bliver gift i tøj fra Bridal Store.

God service hos Bridal

Bridal Store tilbyder kjoler i alle størrelser. Det gælder størrelserne 32-74. Shopper du via deres webshop, er der altid 14 dages returret, så du ikke ender med den forkerte kjole. Hos Bridal Store går de altid højt op i at sikre en god service.

Brudekjolerne er populære, så du skal bemærke, at det kan tage op til seks måneder for en brudekjole at blive leveret! Det er derfor altid en god idé at vøre ude i god tid, når man skal finde sin brudekjole. Book en tid allerede nu og find din kjole i butikken!

En brudekjole fra Bridal Store.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.