Butik Artefakt

Ønsker du at personliggøre dit hjem med håndplukkede produkter? Butik Artefakt byder på et væld af smuk boliginteriør i forskellige stilarter og farver, der med sikkerhed vil give liv til dit hjem.

Boliginteriør til et personligt hjem

Butik Artefakt blev startet tilbage i 2016 med idéen om at skabe et univers med ting, du kan bruge til at personliggøre hjemmet.

Butik Artefakt bød først primært på vintage, men har med tiden fået mere fokus på hjemmet og det at mixe både stilarter, farver, udtryk samt det at håndplukke alle sine artefakter til hjemmet. Dette er med til at give hjemmet liv og et indblik i de personer, der bor der. Farver er også en stor del af Butik Artefakts univers, og der er et stort fokus på, hvad farver gør i hjemmet og for den enkelte.

Puder i forskellige mønstre, kronelys i farver og stentøjskopper med hank og i forskellige farver. Det er produkter fra Butik Artefakt.

Glasvaser, keramikkopper og meget mere

På Butik Artefakts website finder du smukke produkter i glas, både drikkeglas, vaser, kander, lysestager, skåle og meget mere. Blandt andet kan du få finde Pindsvin-produkter fra Anna Von Lipa; både vaser, kander og drikkeglas.

Du finder også et smukt udvalg af keramikskåle, -tallerkner og -kopper fra blandt andet mærkerne Keis og Fiedler, Thilde Graulund og Julie Damhus samt tekstiler, plakater og smykker. Gå på opdagelse i sortimentet!

Kopper i forskelligt farvede glasurer. Nogle kander i lyserød og blå, nogle tæpper og en kop, som bliver holdt af en kvinde. Det er produkter fra Butik Artefakt.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.