Butler Loftet

Hos Butler Loftet finder du stilede og lækre designs til mænd og kvinder. De udforsker hele tiden nye fashiontendenser og forhandler både fede internationale styles samt designs med skandinavisk look.

Butler Loftet – et livsstilsunivers til kvinder og mænd

Butler Loftet er et kurateret livsstilsunivers i hjertet af Aalborg. Siden 1971 har de været shoppingdestination for hele Nordjylland, og her 50 år senere er de vokset til et internationalt online univers. De er sat i verden for at inspirere jer til at udforske jeres personlige stil – uanset om du er kvinde eller mand.

En kvinde og en mand sidder med solbriller på, købt fra Butler Loftet.

Trendy fashion til kvinder

Loftet og Loft By Loftet er det kvindelige islæt i Butler Loftets inspirationskosmos. Hos Loftet får du det brede udvalg af upcoming og etablede brands. De udforsker hele tiden nye tendenser i søgen efter jeres næste favorit til garderoben. Loftets stil er en blanding af internationale trends og skandinavisk coolness. En balance mellem casual og feminin. Loft By Loftet er en one-stop destination for den kvalitetsbevidste kvinde. Her vil du finde de største danske designere side om side med udvalgte internationale high-end brands.

En kvinde står i en sort dynejakke fra North Face og en sort hue.

Stilsikre designs til mænd

Butler og Richard er deres todelte herreunivers. Hos Butler finder du en ærlig tilgang til stil, hvilket gør Butler til en højtelsket destination for den yngre fyr. Her præsenterer de det bedste fra verden af street- og sportswear-brands. Hos Richard appellerer de til et moderne ”take” på en klassisk herregarderobe. Kvalitet er hjertet af Richard. I dette univers finder du alle ingredienserne til at skabe en stilsikker garderobe med en lang levetid.

En mand har en sort jakke på og en lys hue. Produkter købt i Butler Loftet.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.