by CS

by CS byder på festlige toppe og unikke og tidløse smykker, du kan bruge til enhver lejlighed. Smykkerne er af sterlingsølv og i en fantastisk kvalitet, så du kan bære dem igen igen i mange år frem.

Om by CS

by CS er en webshop fyldt med unikke og tidløse smykker samt festlige toppe. Du kan være sikker på, at du køber smykker og toppe af kvalitet, når du handler hos by CS. Smykkerne er designet til at skabe et feminint udtryk og er velegnet til alle anledninger.

by CS er en dansk webshop, som blev etableret i 2021. Produkterne produceres i København, hvor især kvalitet og godt håndværk vægtes højt. Brandets vision er at kunne tilbyde god service og gøre kunderne glade ved at producere smykker og toppe, som der er lagt en masse kærlighed i. 

Find dine gaveønsker på byCS.dk, og tilføj dem til din ønskeliste på Ønskeskyen.

Materiale

Smykkerne fra by CS er lavet af 925 sterlingsølv, som er en legering af sølv med 92,5 % rent sølv og er det mest anvendte materiale til smykker. De forgyldte smykker består af sterlingsølv belagt med 18 karat guld.

Kvaliteten af smykkerne gør, at de kan holde i flere år, hvis du passer godt på dem.

Perlerne varierer mellem alt fra ferskvandsperler til halvædelsten, glasperler og andre smykkesten.

Glimmertoppe

Udover det store udvalg af smykker på webshoppen kan du også købe de fine glimmertoppe i forskellige varianter. 

Toppene skaber et festligt og farverigt udtryk til dit outfit og er både perfekt til en sommerdag og til festlige begivenheder.

Stoffet har hologram effekt, som giver en flot dynamik i stoffets look. Stoffet er med 4-vejstræk, så det kan strækkes i længden og i bredden, hvilket gør, at toppen kan passes af flere størrelser.

Hop ind på webshoppen for at se det store udvalg af glimmertoppe – og husk at tilføje dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.