byFrey

byFrey byder på lækre specialiteter, velvære og boliginteriør. Du finder skøn hudpleje til både mænd og kvinder, møbler og pyntegenstande samt produkter til forkælelse af smagsløgene.

Tag velvære til nye højder

Besøg byFrey og find et univers af alt, hvad hjertet begærer. byFrey byder på lækre produkter inder for både velvære, specialiteter, møbler og pynt til hjemmet. De er alle nøje udvalg med fokus på natur og miljø.

I velværekategorien finder du et væld af skønne hudplejeprodukter uden animalsk fedt, parabener, parfume og kunstige farvestoffer. Fælles for dem er, at de ikke er testet på dyr. Mange af produkterne inden for velvære er lavet af økologiske produkter, og så er mange af dem også veganske. 

Gå på opdagelse i webshoppen!

To billeder med produkter fra byFrey.

Lækre specialiteter

byFrey fører også delikate specialiteter. Blandt andet har de skønne produkter fra mærket Chaplon, der byder på unikke smagsoplevelser med deres forskellige slags te. Chaplon er fremstillet med en respekt for mennesker og natur og giver dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Hvis du sætter pris på gastronomiske oplevelser og forkælelse af smagsløgene, kan du med fordel også gå på opdagelse i sortimentet hos Nicolas Vahé. Der finder du spændende krydderiblandinger og andet lækkert til at tage smagsoplevelsen til nye højder. 

Uanset om du leder efter noget nyt og lækkert til dig selv eller en, du holder af, så dyk ned i deres spændende univers af skønne sager til dig og boligen. 

To billeder med produkter fra byFrey.

Luksus til boligen

Hos byFrey finder du også møbler og andet lækkert til boligen. Eksempelvis byder de på opvaskemiddel, rengøringsmiddel og duftlys. Fra mærket Solwang Design finder du flotte og farverige tekstiler, der er uden mikroplast og derfor bedre for miljøet. Kollektionen indeholder blandt andet fine viskestykker, håndklæder og karklude. Med de farvestrålende farver og den bløde bomuld vil disse produkter være en lækker tilføjelse til din bolig.

I sortimentet finder du også skønne roomspray og duftpinde med både søde dufte af kirsebærblomst og friske aromaer af citrus. 

Du kan fuldende den luksuriøse stemning i boligen med smukke pyntegenstande og nipsgenstande fra byFrey. De har lækre hørpuder i sprudlende farver, lune tæpper, fine stager og unikke vaser.

byFrey har noget for enhver smag og til enhver stil. Mon ikke de også har noget til dig?

To billeder med produkter fra byFrey.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.