ByKvist

Besøg ByKvists webshop og bliv inspireret af de mange flotte plakater. Her finder du fine og personlige plakater, som passer ind i enhver indretning – alle sammen nøje udvalgt og designet af et dygtigt team.

Fine plakater til hjemmet

Hos ByKvist finder du flotte plakater og tryk, der kan hænge over alt i dit hjem. Plakater er en nem og alsidig måde at bringe farve og dekoration ind i hjemmet. Plakaterne fra ByKvist kommer i mange forskellige størrelser, alle med unikke print, farver og udtryk.

Der kommer løbende nye produkter til hos ByKvist. Du kan nemlig finde meget mere end plakater. De sælger nemlig også rammer, lærredsbilleder og billedvægge. Det store udvalg giver dig en masse at vælge mellem, og du vil derfor kunne være sikker på at finde noget, der passer til din stil og indretning.

Billedvægge til hjemmet

Hos ByKvist har de gjort det nemt for dig, der har svært ved at vælge mellem de mange flotte plakater. Under kategorien billedvægge har de taget deres mest populære plaktater og sammensat dem. Plakaterne komplimenterer hinanden på fineste vis, og er med til at skabe en elegant sammenhæng i hjemmet.

Billedvæggene består af flere plakater, der med hver deres farve og mønster giver et samlet udtryk, og dermed passer plakaterne til vægge, der mangler lidt farve og dekoration.

Billedvæggene kan fås i mange forskellige udgaver. Du kan få to, tre eller helt op til seks plakater – alt efter hvad du har brug for, og hvad der passer til dit hjem.

Find de perfekte rammer

Udover at sælge flotte plakater, billedvægge og lærredsbilleder kan du også finde rammer. Rammerne kommer i forskellige materialer og farver. Rammen kan derfor både komplimentere farverne på plakaten, men rammen kan også give et modspil og et spændende udtryk.

Rammerne fås i træ og aluminium, som kommer i sort, hvid, guld og sølv. En flot ramme er det sidste touch, som fuldender plakatens udtryk, men som også fremhæver plakatens plads i rummet.

ByKvist har en flot og overskuelig hjemmeside, som du nemt kan finde rundt på. Billeder, tryk og rammer er flot præsenteret, hvilket gør det nemmere for dig at finde præcis det, som du leder efter. Samtidig er produkterne delt op i kategorier, der også hjælper dig rundt i det store udvalg.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.