ByStenholt

ByStenholt er et dansk brand, der designer stilrent dametøj til overkommelige priser. De er særligt bevidste om at skabe tøj, der passer til nutidens trends, som samtidig skiller sig ud fra mængden.

Find din nye garderobe her

ByStenholt blev etableret i 2020 af Katinka Stenholt med et ønske om at skabe en webshop, hvor kvinder kan fuldende deres drømmegarderobe med styles, der passer til nutidens trends. De har fokus på hverdagstøj i den bedste kvalitet til overkommelige priser. Det er desuden også særligt vigtigt for ByStenholt at inkludere deres kunder i, hvilke styles de skal designe og få produceret. De sørger for at komme særligt i kontakt med deres kunder på deres Instagram, @bystenholt.dk, hvor kunderne kan komme med deres idéer og tanker om nye styles. ByStenholt forkæler ofte også deres kunder med konkurrencer på deres Instagram, som er fyldt med billeder af tøjet i forskellige omgivelser.

Tre billeder med kvinder i stribede trøjer Bystenholt

Vær med på trenden med ByStenholt

ByStenholt er kendte for deres lækre Hørbukser, som de sælger i et hav af farver. Hør, og særligt hørbukser, har været en trend siden sommeren 2021 og er det stadig i stor stil. ByStenholt har udvidet deres hørkollektion til både, kjoler, skjorter, shorts og selvfølgelig de populære hørbukser. Hørbukserne er lavet af 100% hør, som gør dem utroligt behagelige at have på.

Find dine gaveønsker på ByStenholt.dk, og husk at tilføje dine favorit produkter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Hørbukser og blondebluser Bystenholt

Vær med på trenden med ByStenholt

På webshoppen kan du finde et hav af striktrøjer og sweaters, som er et must-have i garderoben her til den kommende vinter. ByStenholt har både striktrøjer med farverige mønstre og i helt neutrale farver. Udover striktrøjer finder du også læderbukser i høj kvalitet, der er de perfekte bukser til vinteren. Produkterne du finder hos dem er et perfekt julegaveønske – tilføj derfor dine favoritter til din ønskeseddel her hos Ønskeskyen og se frem til en gave fra ByStenholt under juletræet i år.

Læderbukser og striktrøjer Bystenholt

Læs mere om ByStenholt

ByStenholt er stadig en forholdsvis ny virksomhed i modebranchen. De er dog allerede kommet rigtigt langt, og de har desuden i efteråret 2022 lanceret, at de nu sælger til hele EU. Tusindvis af kvinder i Danmark og Europa har allerede købt items fra online shoppen.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.