camille brinch logo

Camille Brinch

Camille Brinch er et dansk smykkebrand, der blev grundlagt i 2016. Camille Brinch designer smykker, der er kontrastfulde, så du selv kan skabe dit eget personlige udtryk.

Skil dig ud med smykker fra Camille Brinch

Med smykker fra Camille Brinch har du virkelig mulighed for at skabe dit helt personlige look og skille dig positivt ud fra mængden. Du vil formentlig elske det spændende udvalg af blandt andet ringe, som på mange måder er det perfekte smykke. Uanset om du er vant til at gå med få eller mange smykker, kan du med en smuk ring ændre hele dit udtryk. Slip kreativiteten løs, og sammensæt på din helt egen måde. Ringene fra Camille Brinch har en helt særlig evne til at gøre det rå til noget feminint og det feminine til noget råt. 

Armbånd har ligeledes en unik evne til at supplere ethvert look, og du kan hurtigt understrege det elegante eller rå i din stil ved at kombinere det med smykker i samme stil. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af dine smykker, kan du prøve at matche et finere armbånd med en mere chunky version. På den måde har du den perfekte sammenhæng i dine accessories, hvilket skaber et spændende og levende udtryk. 

Halskæder er også et musthave hos mange. En halskæde skaber blikfang, og så kan den virkelig være med til at fuldende et look. Med halskæderne fra Camille Brinch har du endnu en suveræn mulighed for at sammensætte forskellige smarte looks. Kæderne kan naturligvis også bæres enkeltvis, hvis du vil skabe et mere ensartet udtryk. 

Moderne og tidsløse smykkekollektioner

Uanset om du er på udkig efter ringe, halskæder, armbånd eller noget helt fjerde, kan du være sikker på at finde smykker af høj kvalitet. Alle smykker er nemlig fremstillet i rent sterlingsølv eller 18-karat forgyldning. Camille Brinch designer derfor smykker, som virkelig kan holde til at blive brugt, og som du derfor formentlig vil elske at bruge i mange år. 

Hos det populære smykkebrand kan du finde mange forskellige spændende smykkekollektioner. Kollektionen ”Panzer” er eksempelvis kendetegnet ved, at kæden bliver smykket i sig selv, mens kollektionen ”Krystal” skiller sig ud ved overfladens struktur og fordybninger, der giver en illusion af glimtende krystaller. Camille Brinch tilbyder kollektioner til kvinder, der ikke vil gå på kompromis med sine smykker.

En gave til hende du holder af

Hvis du vil forkæle din veninde, mor eller kæreste med et smukt smykke fra det anerkendte smykkebrand, har du mange gode købsmuligheder. Hvis du er i tvivl om, hvilket smykke der falder bedst i modtagerens smag, kan du overveje at give et gavekort. Du bestemmer selv gavekortets værdi, og du kan samtidig være sikker på at give en gave, der ikke skal byttes. 

Hos Camille Brinch får du altid hurtig levering inden for 1-2 hverdage. Du får samtidig fri fragt til både hjemmelevering og afhentning i pakkeshop. Du har 30 dages returret, hvis du har lyst til at returnere eller ombytte dit smykke. 

Stort udvalg af smykker til både hverdag og fest

Smykkedesigneren har en stor og kreativ skabertrang, hvilket resulterer i mange nytænkende smykkekollektioner. Inspirationen til smykkerne kommer fra visuelle indtryk fra hverdagen og gadebilledet. Derfor tilbyder Camille Brinch smykker, der virkelig tager udgangspunkt i tidens største og mest aktuelle smykketrends. 

Smykkerne fra det fremadstormende brand er kendetegnet ved at være eksperimenterende. Derfor kan du finde smykker, der både er fine og feminine, men også rå og chunky. Det er i virkeligheden kun din fantasi, der sætter grænsen, når du shopper smykker fra Camille Brinch.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste på Ønskeskyen.dk og find inspiration iblandt vores mange populære brands.

Læs mere om Camille Brinch

Camille Brinch er stifter af Camille Brinch Jewellery. Det hele startede med design af smykker i forældrenes skur. Succesen tog dog hurtigt fart, da det blev muligt at købe smykkerne online og finde inspiration til spændende smykkesammensætninger både på Instagram og på virksomhedens hjemmeside. I dag er smykkefirmaet rykket ud af skuret, og Camille Brinch har nu både eget værksted og kontor. Camille Brinch er en autodidakt smykkedesigner med stor passion for at skabe smykker, der er enkle, tidløse og har kant. Du kan derfor med stor sandsynlighed finde smykker, der passer til dine ønsker og behov. 

Ofte stillede spørgsmål hos Camille Brinch

Hvilke produkter kan jeg finde hos Camille Brinch?

Du kan finde et bredt udvalg af smykker i rent sterlingsølv og 18-karat forgyldning. Smykkerne er kendetegnet ved at være både feminine, rå og chunky.

Hvordan køber jeg et gavekort?

Du kan købe et gavekort til Camille Brinch online via hjemmesiden. Du bestemmer selv gavekortets værdi, og så kan du se frem til at glæde modtageren med et gavekort til flotte smykker.

Hvad er leveringstiden?

Når du shopper hos Camille Brinch, får du altid hurtig levering inden for 1-2 hverdage. Så snart din ordre er modtaget, vil teamet sørge for at pakke og sende dine smykker hurtigst muligt.

Hvad koster fragten?

Camille Brinch sender gratis til dig, når du bor i Danmark. Fragtleverandøren afleverer din pakke til hjemmelevering eller i den pakkeshop, som du har valgt.

Hvordan kan jeg spore min pakke?

Når din ordre er pakket, får du tilsendt en besked med et Track & Trace-nummer, hvor du kan spore din pakke.

Hvor lang tid har jeg til at bytte en gave købt hos Camille Brinch?

Du har altid mulighed for at ombytte eller returnere dit smykke inden for byttefristen på 30 dage.

Hvordan får jeg mine penge refunderet?

Hvis du ønsker at returnere et smykke og få refusion for købet, skal du bruge ”Min returportal” på hjemmesiden og sende smykket retur.

Hvordan får jeg mit smykke repareret?

Hvis dit smykke købt hos Camille Brinch uheldigvis er gået i stykker, kan du få det repareret. I den forbindelse skal du kontakte Customer Care Team via care@camillebrinch.dk.

Hvordan finder jeg min størrelse?

Hvis du har brug for hjælp til at finde din smykkestørrelse, kan du finde mange forskellige størrelsesguider hos Camille Brinch. Her kan du finde en smykkeguide til din størrelse.

Hvordan kontakter jeg smykkevirksomheden?

Hvis du har spørgsmål til udvalget af smykker, fragt og levering eller andet, er du velkommen til at kontakte Camille Brinch via tlf. 70711093 eller e-mail care@camillebrinch.dk.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.