Censuum

Censuum tilbyder dig de lækreste produkter i god kvalitet fra et væld af ansvarlige brands. Du finder fashion inden for de nyeste trends, skønne beauty-produkter og lækre delikatesser.

Censuum – dit ansvarlige stormagasin

Hos Censuum kan du shoppe fra +60 ansvarlige brands indenfor kategorierne Apparel, Beauty, Kids, Home og Food&Drinks. 

Du finder alt fra større etablerede brands til mange små skandinaviske start-ups. Det vil derfor være sjovt for enhver at gå på opdagelse i deres univers.

Et barn har bukser på fra Censuum. Et skønhedsprodukt i midten og en kvinde i en brun vest og en hue fra Censuum.

Ansvarlige brands

Hos Censuum samarbejder de udelukkende med spændende og ansvarlige brands, der tilbyder produkter inden for de nyeste trends. Det er alle brands, som har en bæredygtig tilgang og et ansvarligt mindset. Eksempelvis finder du lækre styles fra Gai+Lisva, hudprodukter fra AiiA og smukke smykker fra Sissel Dinesen m.m.

Hop ind i Censuums webshop, og bliv inspireret af deres sortiment fra de mange lækre mærker.

En kvinde i en skjortejakke, to sæber på en græsplæne og en cowboyskjorte på en bøjle.

Få en unik oplevelse

Formålet med Censuum har fra starten været at gøre adgangen til god og ansvarlig detailhandel nemmere og uden barrierer. De vil skabe en unik oplevelse for det brede publikum. Derfor kan du med sikkerhed finde noget på Censuum.dk eller i deres fysiske butikker.

Kategorierne på Censuums website er overskueligt inddelt, så både mænd og kvinder nemt kan finde lige det, de står og mangler. Webshoppen byder på både tøj, sko, trænings- og børnetøj, jakker, beauty-produkter, smykker og delikatesser som øl, juice og vin m.m.

En mand i en hvid jakke, en kvinde i sportstøj, og en baby i en trøje fra Censuum.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.