Chebørløv-Design

Chebørløv-Design forhandler helt særlige og smukke armbånd med små morsekodetekster. Armbåndene er perfekte som personlige gaver til din mor, søster og alle dem, du holder af.

Unikke og personlige armbånd

Hos Chebørløv-Design skaber de unikke og personlige armbånd med en lille tekst i morsekode. Armbåndet får således en personlig betydning for personen, der modtager armbåndet. Der er mulighed for at vælge imellem mere end 20 ord/tekster på alle morsekode armbånd i webshoppen. Du vælger ordet eller teksten under det enkelte armbånd. Alle materialerne er nøje udvalgt og i en høj kvalitet.

Armbånd med personlig morsekode

Personlig hilsen til hende, du holder af. Chebørløv-Designs mest solgte tekster er ”Mormor” & ”Farmor” – en titel med stor betydning. Et morsekode-armbånd med disse tekster er typisk en gave, der vækker glæde hos modtageren. Måske ønsker du at fortælle din mor eller svigermor, at hun skal være mormor eller farmor, hvorfor ikke gøre det lidt ekstra specielt med et morsekode-armbånd med ”Mormor” eller ”Farmor”?

Et armbånd ligger ovenpå et kort, hvor der står farmor. Et armbånd ligger ved siden af ovenpå et kort, hvor der står mormor.

Vis din kærlighed med et armbånd

Deres tekst ”Elsker dig” samt ”Søster” er også ret populær. Vi har alle personer i vores liv, som vi elsker, det kunne f.eks. være en kone, kæreste, veninde eller forælder mm. Hvorfor ikke forkæle dem med et armbånd med ”Elsker dig”, som symboliserer den kærlighed? Eller har du en søster, der fortjener et symbol på båndet, der knytter jer to, så vil et armbånd med ”Søster” være en ideel gave til hende.  

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.