choko design logo

Chokodesign

Chokodesign.dk er en hyggelig familiedrevet virksomheden beliggende i Kerteminde. De elsker at være kreative sammen når de producerer de unikke chokoladedesigns.

Køb en skræddersyet gaveæske

Gaveæskerne fra Chokodesign.dk er den oplagte gave, hvis du ønsker at give noget personligt. Alle stykker er håndlavede og du kan få tilpasset designet til anledningen. Skal du eksempelvis være med til at fejre en ny udlært mekaniker, elektriker eller tømrer? Så har de den perfekte gaveæske. Chokoladen formet som skruer, maskiner og andre slags værktøj er oplagt til håndværkeren, som samtidig er en ægte slikmund.

Skal du derimod til barnedåb eller babyshower, har de også de perfekte gaveæsker til både drenge og piger. Chokoladen har en holdbarhed mellem 12 og 24 måneder. Derfor kan du med sikkerhed købe gaven i god tid. Kun fantasien sætter grænser for gaveinspirationen, som du kan finde på hjemmesiden.

Chokodesign i konstant udvikling

Der går næsten ikke en eneste dag, hvor de ikke udvikler nye unikke designs i det lille chokoladekøkken. Derfor har de mulighed for at tilbyde et så bredt udvalg både med tanke på anledningen og prislejet. De har ikke nogen større produktionsvirksomhed, de bruger simpelthen bare størstedelen af deres timer i familiens chokoladekøkken.

Husk også at deres lille butik har åbent på alle hverdage. De imponerende og kreative chokolade designs vil glæde enhver fødselar, student eller konfirmand. Du kan som kunde konstant holde øje med årets nyheder, som jævnligt opdateres med nye designs. 

Besøg butikken i Kerteminde

I den lille familiedrevne chokolade virksomhed, elsker de at forkæle deres gæster. De har siden 2013 haft en lille butik i Kerteminde. Når du besøger butikken, vil de gerne give dig mulighed for at opleve duften, smagen og synet af den lækre chokolade. De har åbent alle hverdage, så det er nemt for kunderne at besøge dem.

Køb dine firmagaver hos Chokodesign

Skal du give dine medarbejdere en gave i anledning af jul, fødselsdag eller et jubilæum? Så bør du bestemt udforske de lækre håndlavede produkter fra Chokodesign.dk. De har specialiseret sig i chokoladedesigns indenfor de fleste brancher, hvad end du skal bruge en gave til håndværkeren, kokken, eller kontorpersonalet.

Såfremt de ikke skulle have det perfekte design, kan du altid kontakte dem med en forespørgsel på et bestemt tema, så i sammen kan finde den perfekte firmagave. Når du skal have specialdesignet chokoladen, har de et minimums antal på 500 til 1000 stk. Det vil selvfølgelig komme an på produktets størrelse. Der skal yderligere medregnes minimum 25 forme til 500 stykker chokolade. Du vil dog altid have mulighed for at kontakte dem med særlige forespørgsler. 

Læs mere om Chokodesign

Chokodesign.dk er en familiedrevet chokolade virksomhed, som siden 2013 har kreeret unikke og håndlavede, chokolade designs. De elsker at være kreative sammen i deres lille chokoladekøkken i Kerteminde. Produkterne kan både købes på hjemmesiden eller i deres fysiske forretning, som har åbent på alle hverdage fra kl. 08.00-16.00.

Du har både mulighed for at handle løse chokolader og gaveæsker. De har fremstillet 3 forskellige størrelser på deres gaveæsler: En lille, stor og gigantisk æske. Det betyder at du helt selv kan vælge størrelsen og prislejet på gaven. Under kategorien ’Gaveidéer’ finder du masserer inspiration, afhængig af hvem du skal bruge en gave til og i hvilken anledning. Det kan være alt fra fars dag, mors dag eller konfirmation.

Ofte stillede spørgsmål hos Chokodesign

Hvilke produkter finder jeg hos Chokodesign?

Håndlavede, unikke chokolade designs af høj kvalitet.

Hvad skal jeg være opmærksom på med henblik på allergier?

At der kan være spor af hasselnød, mandler og gluten!

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Hvis du ønsker at kontakte deres kundeservice afdeling, kan du gøre det på E-mail: info@chokodesign.dk eller via telefonnummer: +45 65 32 52 40

Hvilken slags chokolade bruger de?

Kun chokolade af høj kvalitet. Det er fairtradechokolade som bliver produceret i Venezuela og bearbejdet i Belgien.

Hvilken procent er chokoladen?

Til deres mørke chokolade bruger de min. 58% ren chokolade. Til flødechokoladen benytter de min. 32% og sidst men ikke mindst bliver den hvide fremstillet af kakaosmør.

Kan jeg finde dem på de sociale medier?

Ja, det har en side på Facebook som du kan gå ind og følge.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden vil oftest vare 1-3 hverdage.

Kan jeg opnå fri fragt på min ordre?

Du kan gratis afhente din bestilling i deres fysiske forretning. Bestiller du for mere end 500 DKK vil du opnå fri fragt i Danmark.

Hvilke betalingsmetoder accepterer de?

Du kan betale med Dankort, JCB, MasterCard, Maestro, alle VISA-kort og MobilePay.

Har den en fysisk forretning?

Ja, det har de. Du kan besøge den på følgende adresse:
Kohaven 23
5300 Kerteminde

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.