Christopher

Christopher

Få fingrene i lækkert merchandise fra hele Danmarks popidol Christopher. Her finder du fede styles, der relaterer sig til nogle af Christophers største hits, tours og nyeste album My Blood.

TOP 9 PRODUKTER FRA CHRISTOPHER

Christopher tshirt

My Blood, Tee

Hvid square t-shirt i bomuld med print, der repræsenterer albummet My Blood.

250 DKK

My Blood, Tee

Sort square t-shirt i bomuld med print, der repræsenterer albummet My Blood.

250 DKK

My Blood, Hoodie

Sort hættetrøje med print, der repræsenterer albummet My Blood. 65% bomuld, 35% polyester.

400 DKK

My Blood, Mask

Sort genbrugeligt to-lags mundbind med print, der repræsenterer albummet My Blood.

100 DKK

My Blood, Bag

Lys mulepose i økologisk canvas med print, der repræsenterer albummet My Blood.

100 DKK

Christopher plakat

My Blood, poster

Plakat af Christopher, der repræsenterer albummet My Blood.
Størrelse: A2.

100 DKK

Ghost, Tee

Mørkegrøn square t-shirt i bomuld med print, der repræsenterer sangen Ghost.

200 DKK

Ghost, Hoodie

Sort hættetrøje med print, der repræsenterer sangen Ghost. 65% bomuld, 35% polyester.

400 DKK

Christopher hættetrøje

Korea, Hoodie

Sort hættetrøje med print, der repræsenterer turnéen i Korea. 65% bomuld, 35% polyester.

400 DKK

Christopher Merchandise

Hvis du er fan af Christopher eller kender én, der elsker at skråle med på hits såsom ”Told You So”, ”I Won’t Let You Down” eller ”Nothing in Common”, så er Christophers merchandiseshop helt sikkert et besøg værd. Her kan du bl.a. købe hættetrøjer, t-shirts og plakater, som illustrerer Christopher selv eller nogle af hans største hits såsom Ghost eller Real Life. Netop nu finder du det nyeste merchandise, som han har udgivet i forbindelse med sit nye album “My Blood”. Du kan også få flere forskellige styles med Christophers signatur. Alle kan være med, da der findes størrelser helt fra 8 år til, i nogle tilfælde, 4XL. Shop til dig selv eller find den perfekte gave til en Christopher-fan til enten fødselsdag eller jul. Tilføj dine egne favoritter til din ønskesliste på Ønskeskyen.dk.

Om Christopher

Christopher er tidens nok største danske, mandlige popidol. Han er kendt for kæmpehits såsom ”Against The Odds”, ”Twerk It Like Miley” og ”CPH Girls”. Siden 2011 har han været med til at forme det danske musiklandskab, og det betyder også, at vi har fulgt ham fra den helt spæde start som et ungt, upoleret talent til en veletableret, professionel musiker. Gennem tiden har han udgivet det ene hitnummer efter det andet samtidig med, at han har turnéret hele verden. Ikke nok med at han har vundet en plads i tusindvis af teenagepigers hjerter, så har han også gjort et solidt indtryk på både festivaller, radio og anmeldere.

Hans uendelige, gode energi og humoristiske, varme og nærværende personlighed skinner igennem i alt, hvad han foretager sig. Den kan mærkes selv på de bagerste rækker og gennem høretelefonerne, når du ligesom knap 2,5 million andre, lytter til hans musik hver måned på Spotify. Christopher er en knivskarp sangskriver og forstår på samme tid at levere et brag af et show. Hans performance på scenen er en rendyrket eksplosion af energi. Hvis ikke du er kommet for at blive blæst bagover og have en fest, så er du gået forkert. Christopher skuffer aldrig på hverken performance eller hans evner til at skrive hits.

Christophers baggrund

Christopher er født d. 31. januar 1992 og er vokset op i Tårnby på Amager sammen med sin mor, far og lillebror. Han gik på Korsvejens Skole og elskede, udover at synge, at spille fodbold. Dog lå det store talent ikke på fodboldbanen men i stemmen. I 2011 underskrev Christopher som 19-årig sin første pladekontrakt. Men allerede inden at han udgav sin første single ”Against the odds” oploadede han på YouTube et covernummer af Robyns ”Call Your Girlfriend” sammen med vennen Theis. Den video er i dag blevet set over 3 millioner gange. Siden da er hans karriere mildest talt eksploderet.

Karriere

Christopher udgav med stor succes sit debutalbum ”Colours” i 2012. På dette album finder du bl.a. kæmpehittet ”Nothing in Common”. Senere samme år tog han på sin første Danmarksturné og modtog prisen som ”Årets nytænker” til Danish Music Awards. I 2014 udgav Christopher sit andet album ”Told You So”, og derfra tog hans karriere rigtig fart. På albummet var bl.a. hitsinglerne ”Told You So” og ”CPH Girls” – sidstnævnte udgav han i samarbejde med rapperen Brandon Beal, som han også lavede hittet ”Twerk It Like Miley” sammen med. ”Told You So” vandt ”Årets danske popudgivelse” og samtidig modtog Christopher ”Årets puplikumspris” til Danish Music Awards. Samme år udkom den første dokumentar om Christophers liv – ”Jeg er Christopher”.

I 2016 udkom både hans tredje album ”Closer” med hitsinglerne ”Tulips” og ”Heartbeat” samt fortsættelsen på hans dokumentarserie, som denne gang hed ”Jeg er stadig Christopher”. 2016 var et travlt år for Christopher, for også her tog han på sin første turné i Kina. Christopher var de seneste år blevet utroligt populær i Asien, hvor flere af hans udgivelser har lagt nr. 1 på hitlisterne. I 2018 udgav Christopher sit fjerde album ”Under the Surface”.

Hvor er Christopher i dag

D. 1. juni 2019 blev Christopher gift med Cecilie Haugaard, som han har været kærester med siden 2014. Cecilie er model og har prydet forsiden på blandt andet ALT for Damerne og Eurowoman. De blev d. 20. februar 2021 forældre til en lille pige, der har fået navnet Noelle. Med fire andre album bag sig og tonsvis af musikpriser, er album nummer fem netop udkommet d. 26. marts 2021 og har titlen ”My Blood”. D. 12. marts 2021 afslørede Christopher den første single, som er en del af det nye album. Sangen hedder ”Fall So Hard” og er en hyldest til hans datter, der blev født blot få uger inden udgivelsen.

Gå på opdagelse i blandt de mest populære brands hos Ønskeskyen.

Ofte stillede spørgsmål

HVORNÅR KAN JEG FORVENTE AT MODTAGE MIN ORDRE?

Internationale ordre kan have en leveringstid på alt mellem 3 og 30 dage afhængigt af destinationen.

HVAD KOSTER FRAGT?

Almindelig fragt i Danmark koster 39 kr.

KAN JEG SPORE MIN ORDRE?

Ja. Du vil modtage et trackingnummer, så du kan følge din pakke.

KAN JEG RETURNERE MIN ORDRE?

Ja. Returneringen skal ske til nedenstående adresse:
Beatdown ApS
Grönlandsvej 11 G
8700 Horsens
Denmark

KOSTER DET NOGET AT RETURNERE?

Ja. Du skal selv stå for omkostningerne i forbindelse med returneringen.

HVAD KAN JEG KØBE PÅ WEBSHOPPEN?

På Christophers merchandiseshop finder du hættetrøjer, t-shirts, plakater, mundbind, hatte og muleposer. 

KAN JEG KONTAKTE KUNDESERVICE?

Ja, du kan kontakte kundeservice på: kundeservice@beatdown.dk

HAR DE EN FYSISK BUTIK?

Nej. Det er ikke muligt at købe produkterne i en fysisk butik.

HVILKEN STØRRELSE SKAL JEG VÆLGE?

Du vil kunne finde mål på de fleste produkter. Alle målene taget når det ligger fladt på en overflade. Det anbefales, at du måler et stykke af dit eget tøj, der kan bruges til sammenligning.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.