Dialægt CitatPlakat

Citatplakat

CitatPlakat laver sjove og moderne plakater til dit hjem. Webshoppen rummer et stort udvalg af humoristiske og personlige plakater. Du har tilmed selv mulighed for at designe en plakat.

CitatPlakat har et bredt sortiment af flotte og sjove plakater, som alle er designet her i Danmark. De har alt fra plakater med tidens sjoveste citater, til plakater med sjove far jokes, børneplakater, naturplakater til moderne design -og kunst plakater. CitatPlakat har noget for enhver smag, og de tror på at den bedste gave man kan give, er den helt personlige af slagsen. Et stilrent nordisk design får så let som ingenting klassisk sort humor og indretning til at gå hånd i hånd. CitatPlakat sætter nye standarder for den personlige gave, når du vil gøre lidt ekstra for en person du har kær. Du kan få glæde af deres plakater til fødselsdage, til den færdiguddannede, til fars dag, til sølvbrylluppet, den runde fødselsdag eller mange andre begivenheder.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.

TOP 9 KATEGORIER FRA CITATPLAKAT

Dialægt CitatPlakat

Definitions Plakater

Sjove, søde og drilske beskrivelser af det og dem der betyder aller mest for dig! – Den perfekte gave!

199 - 349 DKK

Dialægt CitatPlakat

Dialægt Plakater

Sjove plakater til alle aldre, fritidsinteresser og typer! Hylende morsomt og virkelig eminente gaver!

199 - 349 DKK

Dialægt CitatPlakat

CitatPlakater

Tidens bedste og sjoveste citater fra film, serier og popkultur på plakater! Sjovt, relaterbart og personligt!

199 - 349 DKK

Dialægt CitatPlakat

Far-Jokes Plakater

Kender du en der kan få en far joke ud af alting? Så er det her uden tvivl den helt perfekte gave til ham!

199 - 349 DKK

Dialægt CitatPlakat

Praktiske Plakater

Plakater med en ekstra dimension som er flotte og brugbare i hverdagen! Det er en rigtig god gaveidé.

129 - 279 DKK

Dialægt CitatPlakat

Børne Plakater

Søde og sjove plakater som kan udsmykke ethvert børneværelse! Perfekt som gave til både drenge og piger.

129 - 279 DKK

Dialægt CitatPlakat

Fodbold Plakater

Tidernes mest legendariske kampe på plakater! Den helt perfekte gave til enhver fodboldfan!

129 - 279 DKK

Dialægt CitatPlakat

Historiske Plakater

Plakater med historiens ikoniske øjeblikke. som er indfanget og lavet til plakater! Vi har et bredt udvalg!

129 - 279 DKK

Dialægt CitatPlakat

Museums Plakater

Historiens største kunstværker moderniseret og genoptrykt! Gaven til dig selv eller en du har kært.

129 - 279 DKK

PLAKATER TIL HJEMMET FRA CITATPLAKAT

Trænger du til at pifte dit hjem op, og kunne du tænke dig at få nogle plakater op på væggene? CitatPlakat har et stort udvalg af fede plakater i høj kvalitet både når det kommer til print og design. På deres hjemmeside kan du hente inspiration til indretning og tilføje kant og humor til dit hjem. Brandet har inddelt alle deres plakater efter hvilke rum de passer til, så det er nemt og overskueligt for dig at shoppe plakater til hvert enkelt rum. Brandet sætter en dyd i at kunne levere et velovervejet og gennemført plakatdesign, der tilfører et personligt twist til dit hjem. I forhold til andre brands skiller de sig ud ved at have et særligt fokus på, at deres plakater skal være sjove, lærerige, nytænkende og ikke mindst flotte. Husk at du hurtigt kan tilføje ønsker fra Citatplakat til din egen ønskeliste på Ønskeskyen.dk – det bliver ikke nemmere. Gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og find en masse fede ønsker.

PERSONLIGE PLAKATER

Shop personlige plakater og giv dine vægge nyt liv. Sæt et personligt præg på rummene i dit hjem med sjove og opmuntrende plakater. En personlig indretning skaber autenticitet og fortæller historier. Det er derfor essentielt at du vælger plakater og posters, som afspejler hvem du er. CitatPlakat har alt lige fra det humoristiske, skæve og praktiske til det minimalistiske. Slip kreativiteten løs og udforsk deres univers bestående af plakater til enhver smag og anledning.   

LAV DIN EGEN BILLEDVÆG

Udsmyk din stue eller dit soveværelse med en billedvæg og skab et unikt udtryk i dit hjem. Du kan sammensætte plakater i forskellige størrelser og udtryk og derigennem skabe din egen personlige billedvæg. Det vil også være sjovt for dine gæster at opleve din billedvæg og finde frem til deres yndlingsmotiver eller citater. CitatPlakat er overbevist om at de kan finde nogle strålende og unikke plakater, som kan indgå i netop din personlige billedvæg. Brandet har gjort det nemt for dig at finde dine favoritplakater ved at inddele deres sortiment i forskellige kategorier. Hvad end du er til design plakater, plakater med tekst og meget mere, så har de med stor sikkerhed noget til din ønskeliste. 

PLAKATER SOM PERSONLIGE & SJOVE GAVER 

CitatPlakat sælger mange gaver og julegaver til mennesker i hele Danmark, og det er der en særlig god grund til. Giv en gave der siger mere end 1000 ord og giv en personlig plakat i gave til en du kender. Deres humoristiske plakater kan frembringe et smil på alles læber og skabe sjov og ballade i ethvert selskab. At modtage en plakat med et særligt citat, der siger meget om en person, viser også at gavegiveren har valgt at bruge ekstra energi på at finde den rette gave til netop DIG. Det er en sød og fin gestus, som alle mennesker sætter pris på. Brandet har den perfekte gave til både kvinden og manden, der har alt!

ORIGINALE DANSKE CITATPLAKATER 

Brandet startede med at lave de originale citatplakater med de sjoveste danske citater gennem tiden. Plakaterne er sjove, anderledes og personlige med referencer til de bedste citater fra film, spil, sang og meget mere. I dagligdagen anvender vi ubevidst mange forskellige fraser fra diverse film, serier og pop kultur. Tjek brandets sortiment ud og se om du kan lægge mærke til, om du kender nogle af de ”catchphrases”, som vi bruger på deres plakater. Under hver plakat kan du tilmed finde frem til historien bag citatet. Tjek deres seje citatplakater og find dine favoritter! 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bestiller jeg en vare?

Tilføj den vare, som du vil købe til kurven. Gå til betaling, når du er klar til at betale. Hvis du er medlem, kan du logge ind på din bruger – hvis ikke, kan du oprette en bruger eller gå videre til betaling. Her skal du indtaste dine kontaktoplysninger, vælge leveringsmetode og til slut betale.

Har de hjemmelevering?

Ja. Under leveringsmetoder kan du vælge hjemmelevering.  

Kan jeg returnere min vare?

Ja, det kan du godt. Du kan returnere dine varer inden for 30 dage fra modtagelse af varen. 

Hvordan sender jeg retur? 

Hvis du vil bytte din plakat eller have pengene tilbage, så kan du benytte returneringsformularen.

Koster det noget at returnere?

Når de har modtaget din vare og godkendt returneringen, overfører de købsbeløbet tilbage til den konto, varen er købt med. Det er desværre ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto.

Der er en fejl på min vare, hvad gør jeg?

Hvis din pakke er beskadiget, så tøv ikke med at skrive eller ringe (60 70 70 81) til kundeservice. Så gør CitatPlakat alt, hvad de kan for at du får et ordenligt og ikke beskadiget produkt.

Er min ordre gået igennem?

Når din ordre er gået igennem, vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail.  

Hvor lang er leveringstiden?

De har 1-3 dages leveringstid på bestillinger fra CitatPlakat. 

Hvordan kontakter jeg citatplakat?

Kundeservice kan kontaktes pr. e-mail: service@citatplakat.dk eller på telefon: 60 70 70 81.

Hvornår kan jeg komme i kontakt med kundeservice?

Du kan kontakte deres kundeservice mandag-torsdag fra kl. 09.00-16.30, fredag kl. 09.00-15.00.