CO Label

Besøg CO Label og find det lækreste tøj og de skønneste produkter til dig og dit barn. De byder på designs med fokus på både komfort og æstetik og producerer med en altid stor omtanke for mennesker og miljø.

Tøj til børn og mødre

CO Label designer og producerer tøj til babyer, børn og deres mødre – med omhu, kvalitet og omtanke for planeten. Det er en konsekvent kerneværdi hos CO Label at tage hensyn og ansvar for mennesker og miljø.

Hos brandet er der fuld fokus på både komfort og æstetik. Du finder det skønneste tøj i lækre materialer og farver, som er designet til at passe alle slags størrelser og til at give en følelse af absolut velbehag og afslapning.

Til babyer byder CO Label eksempelvis på babydragter i kimonostil lavet i deres siganturstof: blødt, varmt bomuld. Dragterne har knaplukning ved inderlårene, så bleskift er nemt. Dertil har de en kimonolukning foran, der nemt tilpasser sig størrelsen på baby og mave.

Til de lidt større børn finder du ligeledes designs i skønne materialer, herunder både t-shirts i lækker bomuld, bluser så bløde som cashmere, skjorter i fine unisex looks, veste i genbrugt dunpolstring m.m.

Til kvinder er der heller ikke lagt låg på de komfortable designs! Du finder lækkert lounge wear med bløde looks og behagelig pasform – perfekte til hjemmedage, amme-stunder m.v.

Gå på opdagelse i deres webshop!

En bodystocking til venstre, en baby i babytøj fra CO Label og en kvinde i tøj fra CO Label.

God nattesøvn med CO Label

På CO Labels website finder du også bomuldssengetøj af allerhøjeste kvalitet til både babyer, børn og voksne.

Deres smukke ORGANIC BIO portugisiske bomuldslinje er lavet, dyrket og fremstillet i Portugal af uafhængige fabrikker og landmænd.

De byder også på deres AMARE sengetøj, som har deres signaturbroderede kantsøm og smukt detaljerede konvolutlukning. Deres mål er at skabe arvestykker af høj kvalitet og detaljering, og de håber, at du vil værdsætte og beholde de smukke designs i din familie i lang tid.

Udforsk sengetøjet på deres website!

Sengetøj fra CO Label.

Lækre produkter til barn og mor

Co Label byder også på lækre produkter til børn og kvinder. F.eks. finder du produkter fra mærkerne Honey Cph og SoKind, som omfavner den tid i en kvindes liv, hvor hendes krop har brug for mest pleje, egenomsorg og opmærksomhed.

Til babyer og børn finder du også hudplejeprodukter, hvor du kan være sikker på en god kvalitet. Eksempelvis byder Co Label på Minois Paris-produkter. Det er en naturlig hudplejeserie til babyer og børn fremstillet i Frankrig efter de højeste standarder. Også SoKinds produkter til børn er lavet med naturlige ingredienser for at nære og holde huden hydreret og silkeblød.

Besøg websitet og find plejende produkter til dig og dit barn!

Produkter til børn og kvinder fra CO Label.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.